.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Помогнете

Помогнете

Здравейте, мили мои.
    Пиша ви отново, за да кажа за моите проблеми. Така...
    имам си приятел от 2 месеца, не е много,знам. Но той не ме оставя на мира. постоянно ме следи с кого съм, какво правя и т.н. само ревнува, без повод, разбира се! И така, компанията ми, съответно с момчита и момичета, не мога да изляза с тях. Защото той ми се сърди и иска да се събира с нас. обаче като се съберем, не ме оставя на мира и аз не мога да си кажа нищо с никого, от момчитата де, защото той постоянно дебне и не ме оставя за минута сама. Чувствам се като затворник. А и плюс това, наскоро едно момче, сподели,че ме харесва, към което аз не съм напълно безразлична. Не искам да си развалям връзката с гаджето ми, искам да изкараме повече, но по този начин, ме отдалечава от себе си.Намеквам му го, но той започва да се сърди и прави сцени. Твърди, че много ме обича. И така да е, добре, но все пак! Има си граници.
    Моля, помогнете ми! Благодаря!

просто си поговорете... и на мене ми се беше случило подобно нещо.. ама аз понеже не мога да трая такива неща и скъсах с него без да седнем и да си говорим.. ии сега мно тъгувам за него ама той ...

Re: Помогнете

pogovorete predi da e stanalo tvarde kasno!

Точно преди половин месец бях в същото положение,приятеля ми искаше да е винаги с мен където и да е това!Разликата ни е 8 години и едни от притялите ми са или на моята възраст или с 3-4 години по-големи,но той пак няма какво да прави при нас.Това негово упоритство и преследване много ме дразнеше и два пъти имахме много сериозни скандали в които аз му казвам всичко директно и той ако иска да ме задържи,да бъде с мен без да ме отчуждава нормалното е да се промени и той точно това направи!Трябваха 2 разговора при теб може и да са три,но задължително трябва да говориш с него,защото така ти се измъчваш както и той от ревност
    Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!

Мега фен
    Град
    София
    Вместо да се съгласяваш с карпиэите му,покажи му,че това не ти харесва.Поговори с него и му обясни как стоят нещата эа теб.Дано те раэбере,эащото ако е прекалено ревнив се съмнявам..
    [size=7][b][u]fosse cos

оххх я се гръмни беее мн добре ви познавам и двамата С ИВАН сме прятели от мНОГО ДЪЛГО ВРЕМВ, повярваите ми ТОЙ не е такъв... тя го изкарва,че е най-тираничният човек на света.ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!!! Ванката дори на моменти е толкова добродушен,че направо глупав ... само да кажа да не вярвате на КАТИ (от Ботевград)... ИСТИНКАТА ИСТОРИЯ Е ЧЕ КАТИ ( И НЕ ПРЕОВЕЛИЧАВАМ) ГО РЕВНУВАШЕ ОТ ВСЕКИ.. ДАЖЕ ВЕДНЪЖ МУ СЕ РАЗВИКА ЧЕ ИМА В ТЕЛЕФОНА СИ НОМЕР НА МОМИЧЕ КОЕТО Е ХАРЕСВАЛ ПРЕДИ! (БОЖЕЕЕ КОЛКО Е ЗЛЕ) ..ДАВАМ ОЩЕ ЕДИН ПРИМЕР РЕВНУВА ИВАН И МУ СЕ СЪРДИ ЧЕ Е ЗАГЛЕДАЛ ЗАДНИКА НА ЕДНО МОМИЧЕ... К'ВО ДА ВИ КАЖААА ТЪПА РАБОТАА.... ОТ МЕН ДА ЗНАЕТЕ ТАЯ НЕ Е СЪС ВСИЧКИЯТ СИ !!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от marianmorfis
    оххх я се гръмни беее мн добре ви познавам и двамата С ИВАН сме прятели от мНОГО ДЪЛГО ВРЕМВ, повярваите ми ТОЙ не е такъв... тя го изкарва,че е най-тираничният човек на света.ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!!! Ванката дори на моменти е толкова добродушен,че направо глупав ... само да кажа да не вярвате на КАТИ (от Ботевград)... ИСТИНКАТА ИСТОРИЯ Е ЧЕ КАТИ ( И НЕ ПРЕОВЕЛИЧАВАМ) ГО РЕВНУВАШЕ ОТ ВСЕКИ.. ДАЖЕ ВЕДНЪЖ МУ СЕ РАЗВИКА ЧЕ ИМА В ТЕЛЕФОНА СИ НОМЕР НА МОМИЧЕ КОЕТО Е ХАРЕСВАЛ ПРЕДИ! (БОЖЕЕЕ КОЛКО Е ЗЛЕ) ..ДАВАМ ОЩЕ ЕДИН ПРИМЕР РЕВНУВА ИВАН И МУ СЕ СЪРДИ ЧЕ Е ЗАГЛЕДАЛ ЗАДНИКА НА ЕДНО МОМИЧЕ... К'ВО ДА ВИ КАЖААА ТЪПА РАБОТАА.... ОТ МЕН ДА ЗНАЕТЕ ТАЯ НЕ Е СЪС ВСИЧКИЯТ СИ !!!

Бе незнам до колко е истина че е такава квато казваш ама чесно казано такъв психопат ми тряаа на мене...лично мнение...

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Ами явно той не просто те обича, а направо един вид се е вманиачил. Не е редно да иска всяка секунда да е с теб. Трябва да му обясниш това,което чувстваш,защото вмомента ти си една птица затворена в клетка. Трябва да ти дава възможност да дишаш и да излизаш с приятели. Все пак светът не се върти само около него и ти не си предмет,че да те притежава. В противен случай ако не те разбере....... Помисли си!
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    зарежи го
    така ще си спестиш нерви, а ние съвети

Аз в момента съм в такова положение.Поговорихме си обаче... нищо. И скоро мисля да го късам ...
    There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Zapla6i go 4e ako ne prestane 6e go ostavi6

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Поговорете.Ако наистина има нещо към теб ще те разбере...ако ли не-майната му

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Задушава те гадно е ревноста поговори си с него и се разберете ако ли не незнам ...

Град
    у вас ;]

и моят приятел много ме ревнува.. и аз се чувствам така... амии миличка аз съмс моят от 11 месеца и половина.. в началото не беше така.. после... незнам докога ще издържим, защото аз не се чувствам щастлива така...

незнам какво можеш да направиш.. според мен нищо... щом той те ревнува така... едва ли можеш да промениш това... просто прави, каквото искаш, каквото смяташ за добре, каквото иска сърцето ти, говори с който и когато искаш, и ако на него това не му изнася... емиии ако скъса с теб значи може сама да видиш колко те е обичал...

това го казвам, защото при мен е точно същата ситуация и правя същите неща, които ти дадох за съвет...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Цитирай Първоначално написано от ХрС
    Здравейте, мили мои.
    Пиша ви отново, за да кажа за моите проблеми. Така...
    имам си приятел от 2 месеца, не е много,знам. Но той не ме оставя на мира. постоянно ме следи с кого съм, какво правя и т.н. само ревнува, без повод, разбира се! И така, компанията ми, съответно с момчита и момичета, не мога да изляза с тях. Защото той ми се сърди и иска да се събира с нас. обаче като се съберем, не ме оставя на мира и аз не мога да си кажа нищо с никого, от момчитата де, защото той постоянно дебне и не ме оставя за минута сама. Чувствам се като затворник. А и плюс това, наскоро едно момче, сподели,че ме харесва, към което аз не съм напълно безразлична. Не искам да си развалям връзката с гаджето ми, искам да изкараме повече, но по този начин, ме отдалечава от себе си.Намеквам му го, но той започва да се сърди и прави сцени. Твърди, че много ме обича. И така да е, добре, но все пак! Има си граници.
    Моля, помогнете ми! Благодаря!
    Казвам ти го,мила директно и без заобиколки..Връзка с ревнив човек не води до нищо добро...по-добре си намери друго момче..може й да го обичаш,но докато си с него винаги ще се чувстваш както каза й сама-като затворник....Ревността е болест и за нея няма лек....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си