.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Да кажа ли на мама :DD

Здравейте на всички.
    Значи, от няколко месеца насам се чудя дали да кажа на нашите, че правя секс, макар че.. това си е моя работа.. но .. не знам.
    Като прочетох онази другата тема "Секс -> родители ->страх" и реших и аз да си споделя проблема :Д
    Та, проблемът е, че майка ми няма да възрази или да има нещо против това, а ще й стане гадно, като разбере с кой го правя..
    Защото, нали знаете, ти им кажеш нещо и те "С кой беше" а у.
    Пък мойта мами не ми одобрява момчето.. смисъл.. с него сме разделени и решихме чат-пат да се виждаме интимно и така докато намерим подходящите си половинки
    Иии, пък и на мама като й кажа.. ще й стане кофти единствено от факта, че някой ме е докосвал.. целувал.. и т.н пък аз ако ще и на 30 години да съм, винаги ще съм си момиченцето на мама..
    Даже на тази нова година мама ми пожела "Айде и тая година вече да правиш секс" ..
    А пък тати.. те са разделени с мамито.. ии оня ден на баща ми му викам "Тате може ли П. да дойде да спи в нас.. ще гледаме филм" (Тва си беше самата истина, дори сфалих филма, който двамата искаме да гледаме" а пък тати вика "Ти луда лиси, нали не ходиш с него" (и тук се наложи да го излъжа.. и му казах, че с въпросното момче сме заедно от 1н месец насам.. ии продължавах да му говоря, че НИЩО няма да правим като дойде в нас и той тати ми вика "Ти си още малка за такива работи" ..
    Ех ех, ама много си ме пазят тези родители нещо
    Та така.
    Пък няма проблем с тях двамата да си говоря за секс, но явно не и че го практикувам Тцтц.
    Освен да си трая, вие как мислите?

На 17 години съм

Град
    Sofia ofc ^^

Re: Да кажа ли на мама :DD

Цитирай Първоначално написано от mariella-
    Здравейте на всички.
    Значи, от няколко месеца насам се чудя дали да кажа на нашите, че правя секс, макар че.. това си е моя работа.. но .. не знам.
    Като прочетох онази другата тема "Секс -> родители ->страх" и реших и аз да си споделя проблема :Д
    Та, проблемът е, че майка ми няма да възрази или да има нещо против това, а ще й стане гадно, като разбере с кой го правя..
    Защото, нали знаете, ти им кажеш нещо и те "С кой беше" а у.
    Пък мойта мами не ми одобрява момчето.. смисъл.. с него сме разделени и решихме чат-пат да се виждаме интимно и така докато намерим подходящите си половинки
    Иии, пък и на мама като й кажа.. ще й стане кофти единствено от факта, че някой ме е докосвал.. целувал.. и т.н пък аз ако ще и на 30 години да съм, винаги ще съм си момиченцето на мама..
    Даже на тази нова година мама ми пожела "Айде и тая година вече да правиш секс" ..
    А пък тати.. те са разделени с мамито.. ии оня ден на баща ми му викам "Тате може ли П. да дойде да спи в нас.. ще гледаме филм" (Тва си беше самата истина, дори сфалих филма, който двамата искаме да гледаме" а пък тати вика "Ти луда лиси, нали не ходиш с него" (и тук се наложи да го излъжа.. и му казах, че с въпросното момче сме заедно от 1н месец насам.. ии продължавах да му говоря, че НИЩО няма да правим като дойде в нас и той тати ми вика "Ти си още малка за такива работи" ..
    Ех ех, ама много си ме пазят тези родители нещо
    Та така.
    Пък няма проблем с тях двамата да си говоря за секс, но явно не и че го практикувам Тцтц.
    Освен да си трая, вие как мислите?
    Така няма да чета темата само по заглваието ще ти кажа

ДА КАЖИ Й.....

кажи годинки се пак че не ги видях
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    епа кажи и може някоя тайна поза да ти сподели да зарадваш интимния си партньор
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Re: Да кажа ли на мама :DD

Цитирай Първоначално написано от Povlekan

Така няма да чета темата само по заглваието ще ти кажа

ДА КАЖИ Й.....

кажи годинки се пак че не ги видях

Цитирай Първоначално написано от mariella-
    На 17 години съм

eto to si e napisalo momi4eto na 17 e :P
    Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

Град
    Varna
    Ми той пича си каза, че само по заглавието си отговарял то вярно и мен ме мързя да прочета. Това бих го казала с 2-3 изречения макс ко тука да отегчаваме и без това отегчените съфорумци

q kajete az sam v sa6toto polojenie ama sam go prila samo vednaj demek sefteto be6e na skoro dali da i kaja ama ne hodq s tfa mom4e .. maika po pr nqma da vazrazi no me e strah 6toto na posledak se karame i ne iska da q pritesnqvam.. na 16 godini sam

В този форум има само някакви глупави проблемчета, а и отговори като "кажи им!" не помагат на заблудените хора които пишат.
    А за момичето дето го е постнало т'ва ще кажа само че си е изгубило 30 мин. от живота да пише пост вместо да се чука с тъпака детоп е щяла да покани у тях. Вместо да питаш "тати" ходи в шибания апартамент на гаджето си и му дай да ти го вкара анално! И кви са тия разговори с Маминка смо дето е ти е казала да му ближеш кура. Аре духай путко малка!
    Ghost reporting!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Andrey358
    В този форум има само някакви глупави проблемчета, а и отговори като "кажи им!" не помагат на заблудените хора които пишат.
    А за момичето дето го е постнало т'ва ще кажа само че си е изгубило 30 мин. от живота да пише пост вместо да се чука с тъпака детоп е щяла да покани у тях. Вместо да питаш "тати" ходи в шибания апартамент на гаджето си и му дай да ти го вкара анално! И кви са тия разговори с Маминка смо дето е ти е казала да му ближеш "мъжкия полов орган". Аре духай путко малка!
    Kат не те кефи бягай от тука не само да нареждаш хората ай чупка

Ще има чупка, кучко ама ще е чупка в кръса, еби си майката няма да ми нареждаш!
    Ghost reporting!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    A3 6ux u ka3ала ,обаче само ако си намериш сега наистина сериозен приятел и й кажеш ,че с него ,защото и аз не бих се зарадвала ако разбера ,че дъщеря ми спи с някакво момче ,което е скъсало с нея /или тя с него все тая/

Уфффф ТИЯ РОДИТЕЛИ ..колко ще е хубаво да ги няма а ? .. винаги си мислят че сме неопитни и не си даваме сметка какво правим..( в някои случаи наистина е така ..но..) Все пак са доста досадни .. Не и казвай ..само ще стане по-лошо ..ще почне да ти казва "Ама нали знаеш как да се пазите" ц-ц-ц-ц--ц... глупости на таркалета.. ЖИВОТ СЕ ЖИВЕЕ ЕДИН ПЪТ ...сама си решавай ..но щом питаш - По-добре не споделяй ..с никой ! Когато му дойде времето сама ще разбереш ...

Град
    *in a pink dream*
    ne kazvai
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Цитирай Първоначално написано от hardly_awakened
    Уфффф ТИЯ РОДИТЕЛИ ..колко ще е хубаво да ги няма а ? .. винаги си мислят че сме неопитни и не си даваме сметка какво правим..( в някои случаи наистина е така ..но..) Все пак са доста досадни .. Не и казвай ..само ще стане по-лошо ..ще почне да ти казва "Ама нали знаеш как да се пазите" ц-ц-ц-ц--ц... глупости на таркалета.. ЖИВОТ СЕ ЖИВЕЕ ЕДИН ПЪТ ...сама си решавай ..но щом питаш - По-добре не споделяй ..с никой ! Когато му дойде времето сама ще разбереш ...
    Благодарение на тия родители ти имаш покрив над главата и храна в чинията. И ако ги нямаше тия родители нямаше да те има и теб! Ебати и неблагодарната пикла...
    Ако смяташ, че ще те разбере - кажи й. И да, това да те пита дали знаеш как да се предпазвате е точно нейна работа! Защото ти си й дъщеря и е неин дълг да ти спести поне до колкото може главоболията от една евентуална бременност.
    И логично е, че ще сте неопитни като ви е за пръв път. Друг е въпроса до колко сте образовани, щом през 5 минути тук се пускат теми от типа на 'Духах му, може ли да съм бременна?'
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

"Неблагодарна пикла" аз съм момче БЕ

аз мисля, че можеш да кажеш на майка си, все пак си на 17 год и мисля, че тя е доста печена

Това не променя фактите. Само рода, в който трябва да се изразявам.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Не ми приказвай за родителите ми защото съм без от 2 годишен !!!!!!!! Сам съм се оправял през целият си живот и продължавам ...

На 17 си, достатъчно е, за да й кажеш. Ама всичко зависи от тва колко е печена мама.

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Това не променя фактите. Само рода, в който трябва да се изразявам.
    В такъв случай си неблагодарен пикльо!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си