.
Отговор в тема
Страница 1 от 28 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 681

Как се обръщате към родителите си ?

Kak nazovavate va6ite roditeli pred drugite i kak se obru6tate kum tqh. Mama, maika, mamo... tati, tate, tatko i t.n. Az sum na 16 i si im kazvam mama i tati (vupreki 4e e malko ligavo) no mama mi kaza da ne i kazvam maika za6toto taka se 4uvstvala po-stara. A kolkoto do tati iskah da mu kazvam tate ama po si mi e nasurceto tati ... Edna moq rodnina e na blizo 25 godini i vse o6te si im kazva mama i tati, vupreki 4e za godinite i mi e malko sme6ni4ko no na neq taka po i haresva
    Napi6ete na kolko ste godini i kak kazvate na va6te kato gi vikate i kak kazvate na drugite za tqh.
    Az kum tqh se obru6tam mama i tati i pred drugite kato govorq za rodnitelite si kazvam mama i tati ili maika mi i ba6ta mi... A vie
    Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

Мега фен
    Град
    София
    На мама и каэвам Пиле От доста време така свикнах да и каэвам,и тя така ми вика.А на баща ми или тате или Дон Корлеоне (това е дълга история )
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    na ba6ta mi my vikam "gadinata" a ako iskam ne6to ot nego i tre da my se podmazvam my vikam pitbull.na maika i vikam maika ili dartata zavisi v kvo nastroenie sam.

pp. na 15 godini sam

Аз им викам мамо и тате обаче пред роднини,приятели и т.н. немога да има кажа мама ми, а казавам майками и баща ми.
    ИСКАМ ДЪВКА!

Ми на мама и викам ПУПИ така сам си свикнала а на тати му викам ТАТКООООО освен кат се скарам с тях обиждам ги ноо лошо ама те не се засягаттт
    Не мE хареSваш,драZня те? ДаLи ми пуKа?-Май чE не! ЯдоSана лi съM?-ЕдVа ли! Не Mе треVожиш,нE раZбра лi? ЧовEче,глEдай Sи твOя жиVот и пO-доBrе не Sе прAви на иDиот!...

Аз съм на 15 и казвам на майка ми - мама а пък на баща ми му викам мишка, така от много одавна и нз от каде съм го измислила,а пък не е дребен,много е висок даже,абе бебешка работа

аз съм на 14...на мама независимо дали пред другите или в нас си и казвам - церби(от цербер ),маме,мамо,майко,някакви такива.на тати му казвам "коте","мими"(дълга история с тва мими),"тати","татинка","братч д" май са това...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Сладка темичка.

На майка ми и казвам-Буболинка,Бубана,Бубо..

На баща ми-тати или Пипси
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

На 17 съм, на майка ми казвам мамо, на баща ми - по име.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Към майка се обръщам с мамо, а към бащатко ми - тате, баща ми, Валентински
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    На майка ми и казвам мамо, мадър, марци.

На баща ми тате, татооо.

Пред други хора в отсъствие на родителите ми - майка ми, мама ми, (като съм нервирана и дъртата ама тя незнае...по-добре и да не разбира ), баща ми, фадъра, Любето.

Може да са бебешки, ама на мене си ми харесват .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Към майка ми се обръщам с мамо,а към баща ми тате а пред другите майка ми,баща ми или бащатко ми

към майка ми попринцип така "МАЙКООООООООООООО "
    на баща ми-татенцее,баща ми или по име
    а пред хора(само пред 3 френдчета) на майка ми-дъртата,бухала...и там кот ми доди (тя не знае за т`фа !!!)
    а баща ми-по име или просто баща ми
    то зависи от настроението де
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

На 18 съм. На майка ми и викам Диде, Дидке, мамо, а на баща ми старец, пенсионер (на 47 е ма няма значение) :P
    What I want, is what I need!
    What I need,is METAL and SPEED!

Мамо и тати...винаги им викам така

Град
    Пловдив
    Когато говоря(на някого) за тях казвам "майка ми и баща ми"...
    А пък като обръщание към тях е много относително...зависи какво искам.По принцип мамо и тате,а когато ще се подмазвам за нещо - маааамеееее и таатееенцеее...А понякога на майка й казвам и Мимс или Микс(и), а на баща ми Теци
    Колкото повече,толкова повече - казал Мечо Пух...и умрял от свръхдоза

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    "Пепчо" и "Йорго"...
    Принципно така ги наричам,така ги нарича шефът им и аз така ги дразня.
    Понякога "мама,мамо,маменце" или "тате,татенце,тати"...
    Баща ми ме нарича по име,а мама-няма да кажа как...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    На 17 съм, на майка ми казвам мамо, на баща ми - по име.

Същата история и при мен :P Само като говоря на някого за баща му, не го споменавам по име, ами баща ми това, баща ми онова..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Мамо и тате... Или баща ми.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

С майка не си говорим и затова не я наричам никак.
    А на татко му казвам, освен татко или тате, Малинов или Бос

Мама и тате

за майка ми:мамо ...мами..Зари..пред другите за нея ..майка ми..
    с баща си много рядко говоря....пред него съм на тате...а пък пред вс други приятели и тези които не го познават или не са му близки...оня...или в повечето случаи нищо...щото не се налага да говоря мн за нега
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от MIKROBA
    Аз им викам мамо и тате обаче пред роднини,приятели и т.н. немога да има кажа мама ми, а казавам майками и баща ми.
    \/

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Обръщам се към тях с "мамо" и "тате". Като се разлигавя, се случва и по име, но рядко.
    Когато говоря за тях пред други хора, използвам "майка ми" и "баща ми" или общо - "нашите".
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

На майка - мамо, майче, мами (така, през повечето време, ако ще й искам нещо ), майко; когато говоря за нея пред други - майка ми, майка, мама, майчето ми, майчето

На тати - тате, тати (така, през повечето случаи, ако ще му искам нещо ), татко; когато говоря за него пред други - баща ми, татето, татенцето и бащатко ми

Като говоря за двамата на някой - наш'те, нашите, моите, мойтИ
    Pure white

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си