- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се обръщате към родителите си ?
На 17 съм, обръщам се към тях с "мамо" и "тате", като говоря за тях пак така или път общо "нашите". Какво като не съм дете вече, странно ми е да им казвам "майко" и "татко"17 години съм им казвала по един начи, защо трябва сега да променям това?
Maika mi: mamo,maminke,mami
Ba6ta mi:tate
Kogato govoria za tiah kazvam maika mi ili mama i ba6ta mi
На мама -мама , а на тате (той почина миналата година ) тате .
И до сега , когато говоря за него , казвам "тате ".![]()
![]()
![]()
I az taka i sym на 16 годиниПървоначално написано от MIKROBA
![]()
Мамо, Марома, маменцеее, Марийче, Мо, мамееее, Румбе...![]()
Пешо, Пепи, татиии, татеее, ей, чшшш![]()
Пред майка и викам-майко или ако се мазня викам мами.А когато с брат ми дискотираме за нея(ако сме скарани) Наща...![]()
Пред татко си му викаме татко,а когато го няма или е чува дадения разговор го наричаме-Тръндю.
Незнам защо го наричаме така,брат ми ми разказва там за някво детско(От комунизма)аз съм няколко дена след тва родена,че за тва не го знам това детско и така,дано някой е разбрал безмисления ми пост![]()
Az SuM nA 15 I nA mAiKa mI i ViKaM mAm0 mAmChE iLi DuShKoNa BaShTa Mi My ViKaM tAtE :P PrEd Fr-tata mI kAzVaM mAikA i TaTk0
![]()
Мамо,тати им казвам
Когато съм пред други ги наричам мама и тати или пък майма ми и баща ми![]()
Ааа и съм на 16![]()
offline forever!
аз съм на 17 и им викам мамо и тате, не ме е срам и пред другите пак така си им казвам :P
Първоначално написано от RunawayLove
Мoята майка също предпочита да й казвам мамо поради същаща причина а на баща ми "баща ми" "шефе" "татко" или "тате"
![]()
Ооо с всякакви простотии ги наричам. Пред другите хора са просто : майка ми , баща ми , мама , тати дрън дрън
А иначе мамо , мами , маменце и тн .
На баща ми - татооооо , татииии , Въшлявчо ( сестра ми му е викала така , когато е била малка и сега го дразня с тована млякото е казвала тако
)
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...
и аз такаПървоначално написано от Homer_King_r.i.p
![]()
На мама й казвам "мамо" или "светле", ама по име й викам много рядко и за да се излигавя.
На тати "тате", "татоооооо", "тати"
И аз съм така... П.С. на 15 съмПървоначално написано от MIKROBA
me2 :PПървоначално написано от inSane_baby
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
ми аз искам да им викам по имена щот повече ми харесва като по уважително те тъпите ми се сърдят и ми викат да не си на улицата така да ни говориш..![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Майка ми я наричам - мамо,мами, "ейй"
Баща ми - тате, "ейй"
Когато говоря с баща ми за майка ми я наричам "жена ти", а когато говоря с майка ми за баща ми - "баща ти"![]()
Когато съм с приятели..емм..старите..онея ..семейството..майка ми..баща ми..наще..
На 13 съм.
Карам по имена,няма мамо тате.Супер детско и лигаво ми звучи това въпреки,че те точно това искат да чуят но няма да ги огрее.Откато се помня все по имена им викам и така ще си остане.
мама-Николеткеее или Николет или ако се лигавим Маиски
баща ми-Тати или Татенце
на мъжа на майка ми (нашите са разведени) му викам Шуши
на жената на тати и викам Васе
На 17 съм ..
На майка ми казвам Мамо , а като говоря пред другите - Еми , тя мама/ рядко казвам майка ми/
За баща ми - Тате .. винаги ..
Някой път казвам и Захариев![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Мамоу, на баща ми по име или Дебел