- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се обръщате към родителите си ?
И аз съм така... Мамо е добре, но "татии"Първоначално написано от Under_my_skin
Опитвах се да му казвам "тате", но не мога да му свикна
А иначе пред хора викам: Майка ми и баща ми...
Понякога викам: Тати направи еди какво си... и после се поправям на баща ми
А майка ми много се дразни, като се поправя от тати на баща ми
![]()
"tate" i "maman"
Като съм си в нас им вика Мамо,Тате.Ама като съм някъде вънка даже и в телефона съм писал Бащтата,Майками![]()
на 16 г. съм. На мама казвам - мамо, мамче, пред хора - майка ми. На тате - тате, тати, татунчо и кюфиии ( не щото е дебел, ама е дълга история), а пред хора - баща ми, бащатко ми (мн ме кефи).
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
На майка ми казвам майче,а на баща ми дъртан![]()
![]()
![]()
![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
navsqkude na maika mi i vikam boseweib/na nemski ozna4ava zlo женищище/ ama ne zaradi smisala prosto nqkak po zvu4ene i prilqga ,na galeno weib, bose ili prosto mamo ,na ba6ta mi mu vikam tati ili ponqkoga 6egovito vampibtw sum na 13 po4ti 14
Na maika i vikam MUCI,a na tatko DU6I4KO ili ne6to takova,ponqkoga daje po ime,ina4e pred rodnini im vikam maika i tatko!![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
мамо маико (ама таи рядко щото като и кажа маикооо и побеснява) а на тати .. - тате татко татенцеее тати
![]()
хихи на 15 .. ее как .. на мама мамо,мами,мамси по име когат се бъзикам .. на баща ми .. тати понекой път пак по име .. ама е рядкоаа когат ми трябва нещо и искам се лигавя иии така ...
![]()
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...
Мама и тате,в тяхно присъствие,а когато ги няма ...![]()
"Когато те изгонят от едната врата, влез през другата!"
Kum maika mi-mamcho,a kum bashta mi-tate...na 20 sum...ma ko da napravq,i na men mi zvuchi glupavo i smeshno,no taka sum sviknala![]()
на 15 съм и им казвам мама и тати,а пред приятели-майка ми/баща ми
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
На мама й казвам "мамо", а на тати "татьо" или "Жоре", когато вече сме на фаза пълни лиготни.
'мама' и 'тате'?
а когато се подмазвам на бащаткото,му казвам 'тати'![]()
мама и тати винаги
"Мамоооо" .."Татееееее" ей така.., а като говоря за тях "наще"
The Spark
ам на майка ми викам по име "Соня" или "Сони" .. някой път "майче" а на баща ми викам "татко" когато говоря за тях казвам майка и татко ... на 19 години съм =D>
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
mi az vinagi im vikam nageleno Man4o {MARIQN(tati)} i Tan4o {TANQ(mama)} vinagi im vikam taka i nasame i pred priqtelite mi, daje ponqkoga priqtelite mi kazvat predai mn pozdarvi na man4o (priqtelite mi mn obi4at ba6ta mi) e 4i kak toi e pi4 :P No ponqkoga im vikam i mamo i tate kakto doide
Mi na 16 sum po4ti na maika mi i vikam mamo , mami , a na ba6ta mi mu vikam - tati,pensi(ot pensioner idva) ,durtiq
![]()
(na 45 e
)
МАМО и ТАТЕ.
Мамо,мамче , когато ме ядосва и ми вдига нервите, се обръщам с името й![]()
На майка ми й викам мамо, мамче и от време на време мила.
На баща ми никак не му казвам...
Когато говоря за тях за майка ми казвам или майка ми или мама, а пък за баща ми - Тодор.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мамо и Тате
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!