- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се обръщате към родителите си ?
mii na maika i vikam mamo...ili maikoo.....
puk na tati : tate...tatko....bashta mi...vanio (kazva se ivan)
mn si gi obichkam tiq hora![]()
![]()
Независимо на колко години съм, те винаги ще си останат мама и тати.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
На мама й викам мамо и мами,а на тате-тате,татко,цуци,туци..![]()
На 14 съм,но винаги ще им вика мама и тати.Сега на мама и казвам най-често: мама,маминка,мамооо , а на тате: тате,тати,татенцее ^^
Мамооо или Мамчее![]()
Тате![]()
Понеже майка ми вика на дядо ми "Татко" и аз като по-малка мислех, че така и аз трябва да викам на баща ми( не че има нещо лошо де), но той ме поправи и ми каза" тате ще ми викаш". Слушам и изпълнявам до ден днешен и докато умра ще е така!![]()
♥ ♥ ♥
Емии мамо и тати..каот се лигавя на мама мами
..иначе на баща ми постоянно му викам бранко...
![]()
На майка ми - мамо, майче, мамче. За пред другите - мама, майка ми, Нелито или Анелийка (последните много рядко)
На баща ми - тати, тате. За пред другите баща ми или тати.![]()
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
никак не им викам, просто обръщам глава към някой от тях и говоря..в разговор с други хора казвам "майка ми еди-какво-си, а баща ми еди-какво си.."
Мамо,маменце,мами (когато се лигавя)
Тате,тати,татенце,баща ми
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
дъртия и майка![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Мама... ии мами ...
ии татиии![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
На майка й викам Таняя ;DD ..по име малко грубо,но ..![]()
На татко - шефе![]()
baD GirLs nEEd love to0 ..
На мама -мамо,а на тати -тате иначе по едно време се базиках с него и му виках Ничо и той са дразнеше яко![]()
Към майка ми се обръщам с бебешкото: МАМООО
а към баща ми с: татус (понеже не одобрява татусите и така супер много се дразни)![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Еми аз лично,не съм се замисляла как викам на родителите си,случвало ми се е като кажа "бате" някои да ми се изхили зад гърба,но не ми пука особено. Аз съм на 14 и на майками и викам мамо,баща ми -тате и брат ми -бате ..![]()
![]()
Не искам всички,искам теб !
Казвам им майка ми и баща ми.
Пред тях - "?мамо", рядко използвам "тати".
ми на майка ми -Мамо или Беломорскааа,маме
на баща ми - Татко,тате,тати,Беломорски
като говоря за тях или са наще или майка ми и баща ми,а когато си седя в стаята и говоря с братчедка ми по тела или си чатим за нещо по така КРИМИНАЛНООказвам "ВРАГЪТ ВЛЕЗНА В ХРАЛУПАТА" "ПОВТАРЯМ ВРАГЪТ ВЛЕЗНА В ХРАЛУПАТА край"
![]()
![]()
![]()
иначе кат им се ядосам са ТЪПАЦИТЕ И ДЕБА ИЗКУКАЛИТЕ ПЕНСИИИИ ... въпреки че са на по 40 ...е татко + 7
![]()
Еми на мама викам "мама" или "мамо",а на тати викам "тате" или "тати"... :P
Към мама се обръщам с "мамиии" навик ми е от малка.А на тате си му казвам тате![]()
На 15 съм
Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down
Мамо и Татко, понякога казвам на майка си оооо my Mother![]()