.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Разтоянието ли е виновно???

Ето я мойта тема.Преди 1-2 седмици един приятел ме запозна с братовчед му по Skype.Много си допаднахме и си пишехме по цял ден даже и по-лични неща той ми споделяше и аз също.След близо 1 седмица ми каза,че съм му много симпатична и съм единственото момиче и,което пише така искрено.Само,че възникна нещо като проблем Той живее в София,а аз в един близак град.Поканих го да дойде,но ми отказа.Аз го попитах какъв е проблема нещо аз ли съм виновна.Той каза,че няма такова нещо просто сега не можел да дойде и така.
    След 1 ден той ми каза,че трябва да се видим,защото той не ме познавал и незнаел от какво точно се интересувам и по какви теми да пишем.После каза,че сега точно не му се пишело с мен и аз му казах добре и,когато реши да пише.И така вече 2 дни не сме писали и се чуда да му пиша ли?Искам да разбера,защо той не искаше да дойде и сега каза,че като не се виждаме е проблем,а аз го каних той отказа!А на мен той много ми хареса и незнам. Какво мислите?Да пиша ли?

Мега фен
    Град
    София
    Эащо правиш от мухата слон?Голяяяяма трагедия..
    Эа какво се эатормоэавяш иэлишно ?По-добре не го прави.Щом искаш да му пишеш,пиши му.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    у вас
    А според пича саму като се замисли колко път шъ му удря ако земе да се виждате редовно му става лошо и за тфа неще да си пишите.

Пиши му поне да знаеш какво става Може да сте си писали и да си си го харесала както и ти на него да си станала симпатична,но среща някоя друга и ти оставаш едно момиче с което просто си пише ама това е само предположение де,пиши му!
    Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!

Re: Разтоянието ли е виновно???

Разстоянието изобщо не е проблем. Имам 4 приятеля от Шотландия, които са се запознали с гаджетата си по-интернет и всичките момичета са от Америка. И все още са заедно. Те отиват в Америка за малко, момичетата идват насам за малко и така. Най-дългата връзка е вече 2 години и половина... Тай че ако в БГ разстоянието е проблем, без коментар

извинявай че го казвам-не искам да прозвучи като заяждане обаче не мисли само за себе си имам предвид защо причината трябва да си само ти,може техните да не го пускат,може да няма средства да дойде и още куп други причини.а относно за писането-по-добре не му пиши,след като той ти е казал че не му се пише с теб,може да му досаждаш...остави го,ако ще стане нещо между вас той сам ще те потърси.успех

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Може просто да не може да дойде до вас или никога да не е ходил извън града и той и родителите му може да се притесняват,но може да не иска да ти каже,защото се притеснява че или ще му се измееш или ще си развалите отношенията.А може и да се притеснява да дойде в твоя град просто,защото е чужда територия и не знае какви хора има там.Особено ако си от по-малък град.

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия

Re: Разтоянието ли е виновно???

Цитирай Първоначално написано от GavvD
    Разстоянието изобщо не е проблем. Имам 4 приятеля от Шотландия, които са се запознали с гаджетата си по-интернет и всичките момичета са от Америка. И все още са заедно. Те отиват в Америка за малко, момичетата идват насам за малко и така. Най-дългата връзка е вече 2 години и половина... Тай че ако в БГ разстоянието е проблем, без коментар
    Уверявам те, че и тук не е. "За сърцата, що се любят, и смъртта не е раздяла." Моята връзка е от разстояние-важното е да си имат доверие хората, другото го остави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си