Imam priqtel, s kogoto vsi4ko vyrvi super s izklju4enie na edno - ne sme na edno mnenie za tova kak se zabavlqvame na kupono. Po slu4ai rd na edin negov priqtel se bqhme sybrali dosta hora, golqma 4ast ot koito poznavam ot skoro, no vypreki tova se razbirame 4udesno. S gadjeto mi vsi4ko vyrve6e dobre, no tyi kato az ne moga da se zabavlqvam na 4alga ne sym stavala da tsancuvam osven ako toi ne me izvika. Za razlika ot men toi ponasq 4alga i zatova re6i, 4e 6te se zabavlqva daje ako ne e s men. Zatova prez cqlato vreme tancuva s druga.... Ne moga da vi opi6a kak se po4uvstvah, no kogato iskah obqsnenie ot nego, toi kaza, 4e e iskal da se zabavlqva i 4e az sym tvyrde sramejliva i trqbva da se otpuskam po-4esto.

Ne znam dokolko e prav s tova, 4e prez cqloto vreme me zarqza, no ne tova me pritesnqva. Az naistina ne moga da se otpusna v golqma kompanq. O6te pove4e ako se slu6a 4alga, koqto ne ponasqm. Kakvo spored vas trqbva da se opitam da napravq, za da ne prote4e i sledva6to podobno sybirane ko6marno?