Ами познавам се с едно момче от няколко години и сме приятели на здравей здрасти ходили сме заедно на кафета с общи приятели .. учим близо един до друг и мн пъти така сме се засичали само че сме много различни говора обличаме се мн различно той е някакъв смъкнат и а аз .. напълно различно аз уча в спортно .. и приятелите не са ми такива .. но това момче ми е от квартала и пфф как да го отбягвам гадно е ама го правя .. и сега на Нова година аз си бях с приятелите от квартала и той там с неговите и е близо и аз кво стана нещо с една приятелка излязохме малко навънка видяхме се с това момче и нещо почнахме да се натискаме а той е много сладък а бтв аз не казах и преди съм била с него ама хмм тайно хаха и сега пак обаче тоя път спахме заедно в нас отидохме защото нямаше никой и така сутринта като се събудих и некфа беше ми яко ама се сетих че едни приятели ще дойдат до нас сутринта защото трябваше да ходим да чистим и аз от там викам ставай трябва да си ходиш и го изгоних хаха и от тогава той се ми звъни търси ме аз го отбягвам защото незнам какво да правя с него... и той ми вика какви искаш да сме сега бла бла и аз незнам.. как трябва да постъпя защото той е мн мил и е адски сладък амаа.... Тъй че моля ви помогнете !!