- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- HELP (гримове)
момичета ХЕЛП (хелп)нужна ми е помощ от ваша страна
до сега ползвах фон дьо тен на някаква чужда марка
естествено много добър и скъп
но това не беше проблем докато ми казаха че вече го няма
незнам какво ще правя кожата ми е проблемна
кръвоносните ми съдове се виждат по лицето препоръчайте ми някакъв но да не е много скъп че сега след празниците съм на загуба доста
![]()
na skoro probvah na manhattan clearface i smeq da kaja 4e e dobar![]()
Аз от лятото ползвам на Манхатън антибактериалния и съм страшно доволна. Не бих го сменила за нищо! Покривен е и същевременно не стои като маска, а се слива с тена и изглежда естествено. А цената направо чудеснаоколо 7-8 лв. (поне аз като го вземах беше толкова)
Аз от лятото ползвам на Манхатън антибактериалния и съм страшно доволна. Не бих го сменила за нищо! Покривен е и същевременно не стои като маска, а се слива с тена и изглежда естествено. А цената направо чудеснаоколо 7-8 лв. (поне аз като го вземах беше толкова)
хмм мн благодаря за съвета а на каква цена е горе долу ?
kakto kazaha po nagore e 7-8 lv. no sam go vijdala i za 10 i nagore ve4e zavisi ot magazina......
Аз пък използвам Impala Razz Евтин е, но е доста добър, мн съм доволна![]()
I az IMPALA mi mn szam dovolna toi e nqkade kam 5 lv
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
az ti prepora4vam impala struva okolo 4-5lv
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Аз от 1 месец си търся на Манхатън антибактериалния ФДТ. Обиколила съм целия град и никъде го няма. Направо съм се побъркала, а съм чувала, че бил мн добър. Струва около 11 лева
ti kade jivee6 4e nemoje6 da go nameri6....Първоначално написано от hungry_vampire_f
![]()