.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Голям фен Аватара на Devilka
    Наистина много гадно.Успех и дано всичко се оправи.
    Само един въпрос - вие не забелязахте ли,че има дупчици по опаковката?То си личи доста.

Мн ми е жал за тебе!Йва е добре ,че са разбирах с неготово и най-вече твоето семейство А брат ти е направо за бой !Ще бъде добре да му обесниш или да помоли6 вашите,те да му обеснят :hug:
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Град
    Варна
    e mili4ka mn se radvam 4e e minalo dobre ... "devilka " vse pak sa bili mn piqni .. kak iska6 da zabelejat .. ddz

Супер фен
    Град
    sofiq
    uspqh mila;(pone ebila samo s injekciq

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Супер фен
    Град
    sofiq
    uspqh mila;(pone ebila samo s injekciq

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Радвам се,че всичко е минало добре.Успех и занапред

Град
    Panamaaa
    ei macka.. i az mNg se radvam che vsichko e minaly yspeshny i che priqtelqt ti i dvete semeistva sa te podkrepqli .. tfa e nai hybavoto .. amnogo yspeh ti pojelavm i za napred .. :* lichno0 az mng se radvam che vs e minalo yspeshno
    Както казах раждаме се да живееме,
    не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
    Не признавам системата големи-малки,
    има два вида хора - Достойни и жалки.

Нещо си противоречиш. Първо каза, че си спала с приятеля си преди месец, сега се оказва, че си в 3-ти месец? Аз ли нещо съм зле с аритметиката.

Guest
    Та къде съм казала, че съм в третия месец

Град
    Panamaaa
    ei Crag Hack do0ko0lko0to si spomnqm kakfo0ty s1m chela taq tema .. mackata nikade ne e kazvala che e v tretiq mesec nqqm takia spomeni .. hah mNg si zle ..
    Както казах раждаме се да живееме,
    не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
    Не признавам системата големи-малки,
    има два вида хора - Достойни и жалки.

Guest
    Та все пак да кажа какво се случи до сега. Първия преглед е малко кофти, защото ме беше срам да ми бърка там После там ми направиха снимка и всичко с отстраняването на плода върви успешно, но на мен ми е кофти, че то умира На снимката изглеждаше толкова малко. Разбира се нямаше вид на бебе, но как да ви кажа по някакъв начин усетих майчина обич като го видях на тая снимка Много ми е мъчно за дребосъчето. А приятеля ми даже се деприсира. Аз знам, че той искаше бебе ама ме подкрепи, защото ме обича и мисли за здравето ми и да отрича знам, че той искаше да го запазя Много кофти дано на никой не се случва, защото аборта е най-малкото. Чуството, че това, което расте в тебе умира е ужасно

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Ми пребий го първо и след това останалото.Ипорти го на ваще...как ше се ебава с тия работи...ццц...като иска да става вуйчо той да гледа детето.Боже,Боже!
    А ти на колко год си?
    straaaaaaaaaaa6ni saveti i dava6 a kvo da kaje na tehnite??!!abe mamo,tate brat mi mi e nadup4il prezarvativa i az sa mai sum bremenna
    otnosno problema ti...mila vzemi si test za bremennost i vij dali sus sigurnost si bremenna..i ako si vzimai eskapel..samo za tova se se6tam

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от macka_88
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Ми пребий го първо и след това останалото.Ипорти го на ваще...как ше се ебава с тия работи...ццц...като иска да става вуйчо той да гледа детето.Боже,Боже!
    А ти на колко год си?
    straaaaaaaaaaa6ni saveti i dava6 a kvo da kaje na tehnite??!!abe mamo,tate brat mi mi e nadup4il prezarvativa i az sa mai sum bremenna
    otnosno problema ti...mila vzemi si test za bremennost i vij dali sus sigurnost si bremenna..i ako si vzimai eskapel..samo za tova se se6tam
    Малко си закъсняла със съветите ...

Голям фен
    Град
    Pleven
    Това беше наистина много гадно. Малкият е постъпил отвратително. Сега стискам палци да не ти се случи най-лошото - да нямаш деца.
    Съвет: когато възобновиш половия си живот пий противозачатъчни. Писах го и в една друга тема, но имам връстничка, която има 2 аборта зад гърба си и не ми се вярва да не се е увредила от това, което ми разказва. Пазете се от бременност, защото абортът е много кофти нещо
    Никой не е застрахован от подобни случки, но се пазете много....
    Blame the sin, not the sinner.

Guest
    Деца ще имам. Аборта мина успешно... Всичко свърши ....
    Благодаря на всички!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
    С игла през опаковката. Каза, че искал да става вуйчо от малък напрао ми иде да го убия моля за съвети
    kofti ama ina4e i brat ti e ebasi otka4alkata

Град
    RuSe
    Охх. . .това наистина е мн кофти. . . Но се успокой. . .ще си имаш бебе,но по-късно,когато и двамата сте готови Пък и щом лекарите са ти казали,че няма да си импотентна-всичко е ОК. Радвам се и ти завиждам,че го приемат така геройски.Ако ми се беше случило,сигурно щях да умра! Щях супер мн да се панирам. А за брат ти-сигурна съм,че и без да го убиваш му е достатъчно кофти. За напред,или си прибирай презервативите или му обяснете за какво са и да знае,че няма да е много умно и забавно да ги пука Все пак той е още дете.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
    Ще кажа всичко, което може да помогне.... На 16 години и половина съм... може да се каже почти 17.. Почнах малко след като навърших 16 и съм говорила с нашите и ги предупредих, че ще започвам още преди да почна.Те ми обясниха много неща относно секса... С тях нямам проблеми. Приятеля ми днес не е у тях и ще мога да говоря с него по темата чак утре. Иначе аз си правя тест профилактично няколко пъти на месец(1-2).Бях направила 5 дни след този акт и не ми показа да съм бременна. Днес сутринта пак направих, но тоя път се оказа, че съм . Явно първият не съм изчакала достатъчно . Всмисъл на 98% съм сигурна, че съм бременна.... Много ме успокоихте до тук, но ако може още коментари относно аборта и все пак има ли някакъв друг начин . Да не говорим, че ще ми е жал да убия малко създание, а в същото време съм прекалено малка,че да го родя . Иначе в приятеля си съм сигурна на макс. Ние просто сме създадени 1 за друг. Но аборта ме плаши ... моля още мнения, а тези които ми дадоха до сега Искренно ви благодаря
    майка ми ме е родила когато е била на твоята възраст, само че не е заради надупчен презерватив, ами заради липсата на такъв. Сега съм на на твоята възраст и те разбирам. Но те са запазили бебето когато са разбрали. Щом мислиш че с твоя приятел сте създадени един за друг, ще се видим на сватбата

Цитирай Първоначално написано от _АнИ_
    ... Пък и щом лекарите са ти казали,че няма да си импотентна-всичко е ОК
    Ти чу ли се кво каза?
    Знаиш ли кво е импотентност?

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Най-важното е, че всичко е минало успешно... Дай боже всекиму такава подкрепа в такъв момент...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си