Ще кажа всичко, което може да помогне.... На 16 години и половина съм... може да се каже почти 17.. Почнах малко след като навърших 16 и съм говорила с нашите и ги предупредих, че ще започвам още преди да почна.Те ми обясниха много неща относно секса... С тях нямам проблеми. Приятеля ми днес не е у тях и ще мога да говоря с него по темата чак утре. Иначе аз си правя тест профилактично няколко пъти на месец(1-2).Бях направила 5 дни след този акт и не ми показа да съм бременна. Днес сутринта пак направих, но тоя път се оказа, че съм . Явно първият не съм изчакала достатъчно . Всмисъл на 98% съм сигурна, че съм бременна.... Много ме успокоихте до тук, но ако може още коментари относно аборта и все пак има ли някакъв друг начин . Да не говорим, че ще ми е жал да убия малко създание, а в същото време съм прекалено малка,че да го родя . Иначе в приятеля си съм сигурна на макс. Ние просто сме създадени 1 за друг. Но аборта ме плаши ... моля още мнения, а тези които ми дадоха до сега Искренно ви благодаря
майка ми ме е родила когато е била на твоята възраст, само че не е заради надупчен презерватив, ами заради липсата на такъв. Сега съм на на твоята възраст и те разбирам. Но те са запазили бебето когато са разбрали. Щом мислиш че с твоя приятел сте създадени един за друг, ще се видим на сватбата