Незнам дали сега си осъзнала че материалното нещо не е най важното нещо в живота и че парите са само едни хартийики без,който за съжаление днес трудно се успява или си го знаела от преди,но аз винаги съм бил на това мнение.Въпреки че липсата на пари често ми играе лоша шега,но въпреки всичко както си се убедила ти понякога те не са абсолютно нищо.Може да си купиш и приятели та даже и любов(доколкото може да се нарече така),но докога и нима ще можеш да разчиташ на тях.Не си пожелавай да си бедна,защото въпреки всичко,когато имаш пари имаш и избор.Любовта ти може да потръгне с по-беден човек или с по-богат,а ако нямаш може да е с по беден,а с по-богат само ако стане някакво чудо и той/тя реши така.Избягвам да говоря против материалното,защото в днешно време много хора ще ме помислят за нещо не в ред.Незнам на мен какво ми се връща,но голяма част от приятелите ми вече се отдалечиха.Иначе семейството ми е добре.Но за любов само си мечтая от много време насам.Силно се надявам че един ден любовта ще почука на вратата ми и ще съм заобиколен от приятели.Другото не е от такова голямо значение за мен.