.. Незнам кое да избера и кое по правилното решение за мен.. през последните няколко месеца ми се случиха много неща .. много лъжи .. като започнем бременни приятелки .. разбити сърца на момичета .. моето сърце .. се разби няколко пъти и всеки път казвах няма пак ще съм същия но явно вече не съм толкова силен както преди..имам проблеми в училището от утре съм на даскало и незнам.. най-добрия ми приятел е в болница .. и за всичко което ми се случва аз съм виновен.. Просто вече съм станал безчуестен.. РОдителите ми са разведени от 15 години майка ми живее в Германия и сега ми каза да отида при нея ако искам.. и аз мисля че е по добре така .. но незна да оставя всичко тук.. а пък и тя там си има семейство .. аз ходя чат пат там но все пак.. едно приятелче ми казва че по тоя начин бягам от проблемите.. а не ги решавам бил съм страхливец за да кажа какво чувствам .. искам да спра със всички неща който върша но незнам.. как не успявам имам проблеми с .. наркотиците смисъл мислех че ми е само за кефа на .. явно съм се пристрастил към кокаина .. и немога да спра е така и се побърквам не съм такъф но незнам какво стана с мен просто ми се еба майката на психиката и по тоя начин почнах да се успокоявам и явно .. съм се пристрастил.. незнам какво да правя и съм некъф омърлъшен.. КОе да избера.. плс хелпп..