Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Знам го това но .. прекалено мн проблеми имах.. и така започнах малко по малко.. ами не съм се чудил откъде да намера пари поне това .. го имам и не ми беше проблем да си купувам.. аз знам кво правя но немога да се спра.. Ами приятеля ми е в болница защото преди няколко дни отивахме на диско а ние само двамата другите трябваше да са там а ние сме на по 17 и некфи 5 6 4овка ни виждат слизахме тамън от таксито и отивахме да си купим водка и тея аа богаташчетата от бояна мн ли сте отворени миналата седмица сега сте само 2-та и тоя моя фр вика оф остави ги и аз няма бе и почнах да ги псувам тея ни скочиха а ние бяхме шмъркали преди това и аз се мислех за мн силен и тяе смазаха моя приятел от бой .. а аз се разминах само с разбита уста и синио око.. Ами ок ще отида там само че ми е странно аз майка ми в годината по 3 4 пъти съм ходил там и то за няколко седмици зависи колкото искам аз но... тя си има дете мъж тфа онова и аз там да отида.. езика го знам .. ама ми е некфо странно та горе долу аз почти не я познавам.. имам си семейство тука иам си баща майка брат ..
знам как стоят нещата с коката...и според мен нямаш нищо общо с това че са пребили приятеля ти...та за майка ти-естествено е да не я чувстваш като "майка" обаче след като постоиш известно време всичко това вече ще премине...