- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво да направя???
Страшно много се влюбих в едно момиче.Исега тя е с мен но ми каза че не ме обича харесвала ме но не ме обича .А аз толкова мн си я обичам
Кажете кво да правя? А въобще мога ли да направя нещо![]()
Абе нали е с теб.Къв ти е проблема ?Ебати само си иэмселяте раэни проблеми,които дори не съществуват![]()
[size=7][b][u]fosse cos
\Първоначално написано от Presley`n`Sum
/ съгласна съм с теб
ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
!!!
Защо да си измисля проблема?И аз съм бил на същото дередже както момчето.Изобщо не е приятно да си с човек който много обичаш а да знаеш,че той не изпитва същите чуства към теб..Много е гадно ![/url]
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!
гадно е но....може с времето да свикне пък и не е на сила с него значи все пак има някви чуства...само времето ще покаже...а пък щом сте заедно...![]()
лофкайте се
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Радвай се, че поне е с теб и те харесва! С времето пък може да те заобича :/
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Еми вие ако сте заедно от 2-3 дни ти кво очакваш, да те боготвори ли?Сигурно с времето ще те заобича, ама за тва трябва да помогнеш и ти.То не зависи само от нея!
Ами, наистина няма какво да направиш.Затова най-добре се успокой и разбери, че това не е чак такъв проблем.Дай й време, все пак е искрена с теб и поне не те е излъгала, защото какво й струваше да ти каже, че те обича, дори и да не истина?Явно наистина има чувства към теб, но това да не е чак любов.Ако наистина всичко върви добре между вас, може да се появи обич и при нея.
Ще те заобича с времето ... ако не те , здраве да е ...Първоначално написано от NekkafFf_NesHtasTniK
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
nemoje da te zaobi4a za 2-3 dni .. na momi4etata ni trqbva vreme .. e razbira se ako .. ne te e haresvala ot predi .. tva e drug vypros ...
nqma we hora nqma da me zaobi4a koto ida praq problema e 4e obi4a nqkkav tam ot na mainata si det dori ne go e vijdala
bahmu mizerniq jivot
Пич всъщност на повечето хора им е доста трудно да кажат "Обичам те"...И всъщност е малко...ъмм...нередно...или тоест недостоверно да го кажат на 3-тия ден от връзката...Повярвай ми,може да си хлътнал до уши,ужасно много да я харесваш..ама пък чак обичаш...![]()
Всяко нещо е градирано и идва с времето си...привличане..харесване.. юбов...не насилвай нещатаНаслаждавай се на миговете с момичето си...и след време...дано с нея...да изпитате истинската любов
![]()
mrazq si mizerniq jivot![]()
+1Първоначално написано от punkrock
а и все пак като не сте от дълго време заедно какво очакваш,като лапенцата- на 1-вия ден "Обичам те,Не мога да живея без теб!"Тъпо е така.Сигурно й трябва време.
nqma smisal da ste zaedno 6tom ne se obi4ate![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
1 mesec malko vreme li e ??!??!?!?
i sega iska da me zareji 6toto ,,mai,, obi4ala nqkakav det se zapoznali po skype
e kajete tva normalno li e??????
ve4e se ot4aih totalno![]()
А ти защо мислиш, че я обичаш, а не, че просто много я харесваш? Дайте си време - любовта идва постепенно...
присъединявам се с малка добавка:Първоначално написано от KimBerLy1912
Замисли се каква е разликата между привличане и любов!
Добре споко,значи любовта идва с времето,Не се шашкай.Успех.Не може за 1 месец да те заобича,но щом е с теб толкова време не е само,защото те харесва.
GAME OVER
vsi4ko sv1r6i![]()
![]()
blagodarq vse pak na teq koito pisaha
![]()