- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обезкосмяване
Здравейте, искам да ви попитам как бих могъл да си обезкосмя тестесите? Питам съвсем сериозно, и очаквам сериозни отговори.
Нещо малко по-безболезнено? [-o<
Кола маска да.. Уааа![]()
-> Не вярвам да понесеш нищо освен самобръсначка там, така че давай с нея и внимавай да не се порежеш.
Самобрсначката и под душа![]()
![]()
:PПървоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
Използвай самобръсначка, но гледай да си я ползвал преди това на други места, за да не е чисто нова, така шанса да се порежеш е по малък. Аз лично преди да го правя, дезинфектирам самобръсначката с малко афтършейв. Давай смело, но вимавай.
+1Първоначално написано от I_HaVe_A_PrObLeM
:P
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!
Само дано не пита "А защо под душа"![]()
![]()
ПП: Ееее един път и аз да дам разумен съвет, макар, че ако е много обрасло пробвай със трион, или по-добре със шкурка![]()
![]()
Само дано не пита "А защо под душа"![]()
![]()
ПП: Ееее един път и аз да дам разумен съвет, макар, че ако е много обрасло пробвай със трион, или по-добре със шкурка![]()
![]()
ПП2: Никой ли не е забелязал че съм допуснал правописна грешка![]()
![]()
I_HaVe_A_PrObLeM написа:
Самобрсначката и под душа
Шкурка че кво ще шкури с нея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!