- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Avon или Oriflame?
az sy6to sym na mnenie 4e na oriflame ne6tata sa mnogo po ka4estveni makar 4e naistina sa po skypi4ki, no po dobre da se izrysim s nqkoi drug lev otgore otkolkoto da stane nqkoi gaf![]()
Moite lichni nabludeniq sa che edna chast ot horata koito kazvat che prodyktite na Avon sa po hubavi go kazvat zashtoto ne sa izpolzvali na Oriflame.. a edna ot prichinite za tova e che sa po evtini... no ne mojesh da kajesh che chervilo ot 3 lv e po hubavo ot chervilo ot 13 lv prosto zashtoto si dovolen ot tova koeto struva 3 lv.... Spored men Oriflame imat po hubavi produkti i az gi haresvam poveche...
Аз имам много продукти на Оригфлейм и съм много доволна. До сега не съм имала проблеми с козметиката им. Вярно, бижутата са много малки, но те са фирма за козметика, не бижутерия.
На Ейвън имам един гланц и е много хубав![]()
Avon е по-евтино и май имам повече неща от там,но пък Oriflame минава за по-хубава марка![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
za mene li4no i ot avon i ot oriflame ima ne6ta koito da mi haresvat...no mai pove4e oriflame![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Ами не знам защо всички така са отговорили,но според мен продуктите на Ейвън са по-скъпи...Аз използвам само тях и съм адски доволна...имам хиляди техни неща и всичките са хубави...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ейвън
Mi az mislq 4e na oriflame sa po dobrite....n0 i na AVON gi biva
чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...
AVON Napravo sam luda po produktite![]()
![]()
A i sam distributor
![]()
![]()
![]()
Ами.. имам продукти и от Орифлейм (някакви червила) , и от Ейвън (лосион, гланцове, крем..). Не мога да отрека, че не са лоши..
Обаче предпочитам да ползвам козметика от други фирми.. все пак нямам възможност всеки път да поръчвам от двете по-горе споменати фирми![]()
You are broken, I can fix you...
Ейвън
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ами искам да питам каква козметика да взема на една приятелка така че да и се хареса 100%
От Орифлейм съм доста по-недоволна. Определено Ейвън.
ПС: Била съм дистрибутор и на двете![]()
Мисля, че има къде къде по добри маркидо които тея двете изглеждат смешни.. Съгласна съм с поста преди мен, че и 2те марки са боклуци..
![]()
Аз използвам продукти и от двете фирми,но повече ми харесва Oriflame
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Az nai 4esto si pora4vam ot Oriflame,slu4va se i ot Avon,na Oriflame moje da e po-skupo no spored men produktite sa po ka4estveni![]()
:P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Ейвън.
Предпочитам Ейвън защото са по-качествени (според мен) но си спомням че си поръчах едно червило и цвета нямаше нищо общо с цвета на каталога![]()
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~