- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Avon или Oriflame?
Първоначално написано от Усмивкаа*
За тази работа има мостри,които можеш да вземеш от преставителя.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Avon![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Орифлейм.![]()
и двете марки ги ползвам,и чесно казано засега не се оплаквам![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Oriflame имат по качествена козметика, докато при Avon има повечко неща за тийнейджъри..и все пак аз избирам Oriflame![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mn qsno ORIFLAME![]()
Avon
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
AVON ... Аз съм дистрибутор...![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
ami i dvete,no moje bi AVON!imam pove4e ne6ta na AVON i sam si dovolna mn!a oriflame-da stava sa6to!mislq sega da premina na ORIFLAME 6toto az imam mn i samo na AVON!
ami i dvete,no moje bi AVON!imam pove4e ne6ta na AVON i sam si dovolna mn!a oriflame-da stava sa6to!mislq sega da premina na ORIFLAME 6toto az imam mn i samo na AVON!
Ни едно от двете и от дветв се изприщвам.![]()
Орифлейм ... защото са по качествени продуктите а и парфюмите са наистина много добри,но аз лично имам по-вече продукти на ейвън просто защото е по евтино ... но и там има хубави неща:P
Суетата.Моят любим грях.
Аvon имат по-качествени продукти а и не са толкова скъпи.Най ми харесват парфюмите,моливите за очи и фон дьо теновете.
Който се смее последен - най-бавно загрява!
avon
ami az si poru4vam ot avon
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Oriflame много повече ми харесва защото качеството на продуктите им е по-добро (е според мене)![]()
орифлеим нищо 4е нещата са малко по скъпи но са по ка4ествени