- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- хванаха ни
Преди 2 вечери аз и приятелката ми правехме секс у тух(защото тяхните били на гости) и изведнъж някой отвори вратата(баща и). Не каза нищо, а излезе(човека е много тактичен). Но проблема е, че и майката е разбрала(дявол с коса и много грим) и вече не знам как да ходя при приятелката ми. Как?
На колко години сте?
трябва ли задължително ти да ходиш при нея?не може ли тя да идва при теб?
ина4е вариант е да сте там само, когато е абсолютно сигурно, 4е няма да се появат пак така![]()
И аз точно тва щях да питам. Ииии..как се реагирали после, кво са и казали, дай някакво инфо..Първоначално написано от Канела^
понякога родителите не могат да се държат като децата, затова е мужно децата да се даржат като възрастни. Отиди у тях (не за да правите секс а на гости) и се дръж нормално, покажи че си спокоен, защото когато дъщеря им е избрала теб, те за безсилни. Сигурен съм че нещата ще се наредят и занапред ще си "гледате тв" спокойно в нейната стая. Още повече че баща и е разбран човек, така само ще се издигнеш в техните очи.УСПЕХ.. сека не е престъпление
I az taka mislq ,oba4e edva li tyka stava vypros za nqkakva vyzrast ,v kоята майката ще е съгласна ,че е време дъщеря й да прави такива нещаПървоначално написано от lwsu
![]()
ами ако е 16-17 годишна защо да не?На такава възраст няма нищо лошо да споделиш с родители,че водиш полов живот(зависи и от родителите де)...Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!
Такси, градски транспорт, а ако ще е ходене у тях..ще трябва да ходиш - пеша.
Те не правят ли секс? Дай тогава дъщеря им да не се прибира
Никой не е казвал че майката ще е съгласна, само че всеки нормален човек е наясно че тези неща не питат за възраст, тук става въпрос за това дали момчето (ако наистина иска да предприеме нещо) ще успее да я накара да се примири.
ревността на бащата е огромна..просто няма с какво друго да се сравни..а това че той не е избухнал, не те е изхвърлил от тях означава много..може да се каже че си минал най-трудната част..следващото е приятелката ти да седне да поговори с майка си..след което няма да е лошо да им идеш на гости примерно..дръж се очтиво и възпитано и всичко ще е наред![]()
ох родители... моите са ми казали на по малко от 18 да не правя "глупости".. майка ми е имала 2 гаджета първото на 22 после баща ми... преценете си сами за какво става дума... ако беше моя баща нямаше да ми се размине - направо голи през терасата и двамата ххтоя е разбран ама лично аз не бих ходила пак при гаджето следващите 2-3 месеца ако бях на твое място
![]()
Ми на 15 сме и двамата. Аз ходя при нея, защото ми е на път към тренировките.
gadno.... no 6tom ne te e izhvyrlil bukvalno, nqma stra6no.. i da q kaji na kolko ste ? az sym nan 16 i ako ba6ta mi hvane ( da ne dava gospod ) 6te se vzimat uroci po letene prez terasata..
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Абе бащата да види че ебат дъщеря и и тя да е на 15 нямам си и представа какво може да се случи просто нямам стига сте пълнили тоз раздел само с глупости. Ако примерно дъщерята е на 18 и по на горе възможно е да да разбере нали пълнолетна е все пак ама на 15 години пуффффф.. ГЛУПОСТИ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mmmchakaite malko sega...Mislq che gore dolo pochti vsichki bashti sa ednakvi ili pone povecheto.Ne mislq che ako moqt bashta me nameri da pravq sex s moq priqtel shte zapazi spokoistvie i shte si izlezi spokoino ot staqta.I dori i da go napravi sled tova shte privika i men i priqtelqt mi za da si
pogovori s nasmm nz dali neiniqt bashta e takyv kakavto go predstavqsh ,no se symnqvam nqkoi roditel da razbere neshto podobno ili da zavari deteto si v takava situaciq i da go ostavi bez nishto da mu kaje.I kakvo sega ..ako tolkova ti e zor da hodish pak u tqh za da se vijdate otidi..bydi spokoen i mnogo vnimatelen,a za tvoe dobro shte e da govorish s ediniq roditel na same ili + priqtelkata ti za da obqsnite kak stoqt neshtata mejdu vas...tvoq volq i pravi kakvoto smetnesh za dobre no spored men nai-dobriq variant e da otidesh u tqh i da se dyrjish na nivo za da spechelish respect ot strana na roditelite na momicheto... :P
\
/ i uspeh \
/
*-...Az disham,znachi che peq,znachi che mislq,znachi se smeq..znachi che ne vqrvam na DobRatA fEq...samo si zadavam vaprosa..:..Zashto jiveq?...-*
awe pi4 ti kak si uspql da izleze6 ot tqh we
![]()
![]()
HaReSvAm HuBaViTe F-4eta, no Mi E spr kofti kato gi vijdam tyjni ;(
не е верно... аз съм почти сигурна, че моят ще се притесни повече, отколкото ние. същото важи и за майка ми. хора всякакви... преди години моят баща сигурно щеше, както казват някои, да ни изхвърли и двамата голи през терасата, но вече е разбран човек и няма проблемПървоначално написано от KoRn_Musette^Blancbard
пък и приятелката на брат ми всеки ден виси у нас и двамата си праят секс в тяхната стая, без никой да ги притеснява - въпрос на дресировка
![]()
![]()
всеки с проблемите си..ама не всеки с баща като моя...мойто тати преди като живеех с нашите никога не ми е правил такива проблеми. Веднъж ме завариха с едно момче в моята стая, но съвсем тактично тати си излезе а след това ми го подхвърляха като шега и единствено ме попитаха дали съм ползвала презерватив
...но кой как се уреди
![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
..да допълня че тогава бях на 15
Незнам какво искам но знам как да го постигна
momchence_89,за тебе сички ли е ебавка бе![]()
![]()
Бъди творец, но твори и простотия
abe ot roditeli do roditeli razlika , ama te sa na po 15 ...
kakyv respekt moje da specheli momcheto , kajete mi ... kakvoto i da si govorim , toi e na 15 i e momchence , momchenceto , koeto chuka dyshterq im v tqh ... baq skonfuzno spored mene ...
da se dyrjish na nivo ...hmm ... kakvo nivo , da pokajesh , che mojesh da q zadovolish ili da idesh u tqh pak , vse e edno nihsto ne e stanalo ... spored men ne vyrvi
pyrvo pogovori s neq , dali e imalo qkakvi razpravii s roditelite i kak sa se otnesli kym tova i togava misli pak da q poseshtavash![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ДА съгласна съм, че родители всякакви .., но все пак и от тях зависи как ще подходят .. ох а това, че са на по 15 не е никакъв плюс .. ходенето на момчето на гости .. и на лафче с родителите .. тъй да се каже леко подмазване .. приятни приказки .. незнам дали ще помогне .. Аз примерно, ако съм родителя пред очите постоянно ще е голото ми момиченце с ху* в п**ката.. и ш подивея ..