.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Град
    *in a pink dream*
    pff to si e v minus , che e 15godishen piklio (izvinqvai avtore) , koito si go vei v tqhnata kyshta , che i go **** v na dyhsterq im p******
    az ako bqh na tebe skoro vreme nqmashe da se mqrkam , dori i tehnite da ne davat priznaci na qrost i nedovolsto , malko ot horski sram
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Абе чак толкова спокоен баща,после сигуно е говоил мн с дъщеря си.
    Не чак да я "изхвърли о терасата" то се знае ,че все някогА при кавито и да е обстояелства ще го направи. А проблема на родителите е ,че искат да имаш достатъчно сексуална култура.
    Имам приятелки на 16 който ми казват "имам бяло течение като започваме и сед секс винаи го получавам" И казват ,че правили секс. Те знаят само каде влиза и ,че се ползва кондом (надявам се)
    Пък и ме дразня такива момчета с не по-голяма култура...чак нерви ме хванаха тей че се спирам

Цитирай Първоначално написано от miss california
    abe ot roditeli do roditeli razlika , ama te sa na po 15 ...
    kakyv respekt moje da specheli momcheto , kajete mi ... kakvoto i da si govorim , toi e na 15 i e momchence , momchenceto , koeto chuka dyshterq im v tqh ... baq skonfuzno spored mene ...
    da se dyrjish na nivo ...hmm ... kakvo nivo , da pokajesh , che mojesh da q zadovolish ili da idesh u tqh pak , vse e edno nihsto ne e stanalo ... spored men ne vyrvi
    pyrvo pogovori s neq , dali e imalo qkakvi razpravii s roditelite i kak sa se otnesli kym tova i togava misli pak da q poseshtavash
    a spored men dosta naglo nqkvo pishlegar4e da chuka dyshterq im u tqh i na vsi4ko otgore sled twa da cyfne pak tam ...az ako bqh roditelq v tazi situaciq shtqh da go probvam na principa na svobodnoto padane (zakon na Newton)
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Обади се на мацето си и се посъветвай с нея-все пак тя най-добре познава тяхните и знае какво е ставало след като си си заминал.
    Предлагам да се държиш все едно нищо не се е случило-по-лесно ще е за всички.Не може просто да спреш да ходиш у тях! Предлагам др път с букет И за майката и за дъщерята,както и бутилка хубаво питие за татенцето и така (ще изглеждаш като идеалния кандидат за момиченцето им за 80те-по тяхно време )

ПП
    Моите предполагам нищо няма да кажат,ако ме хванат и тактично ще си излязат,ама ако съм на 17.После майка ще се скъса да ме бъзика,а татко ще се черви.Ако сега ме хванат(набори сме с автора) нз как ще реагират.Няма да е мн положително,ама татко ще се изчерви и ще излезе.За мама нз>>>

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от x-B{}Y_rLzZz
    awe pi4 ti kak si uspql da izleze6 ot tqh we
    +1

Град
    HaSkoVo
    всякакви хора има моя баща ми е предлагал презервативи на 18 съм и ми е давал като по малак просто се е примирил че сина му(в мое лице) няма се пази за брака както повечето мислите така че всякакви хора има някой който са по съвременни и други който са с стари разбирания така че по добре седнете и приказвайте най добре щом тогава не е казал нищо няма проблем пък ако не е мъж под чехал ще се наложи над жена си...!!
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

Цитирай Първоначално написано от El`Clasico
    всякакви хора има моя баща ми е предлагал презервативи на 18 съм и ми е давал като по малак просто се е примирил че сина му(в мое лице) няма се пази за брака както повечето мислите така че всякакви хора има някой който са по съвременни и други който са с стари разбирания така че по добре седнете и приказвайте най добре щом тогава не е казал нищо няма проблем пък ако не е мъж под чехал ще се наложи над жена си...!!
    Приятелю в дълбока заблуда си разликата между тва да си момче и същата ситуация породена от момиче е доста по различна Няма по-голяма ревност от тази между баща и дъщеря!
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

Ами и мене и приятеля ни един път ни хванаха в леглото му, нищо не бяхме правили, ама какво да си помислят хората, голе сме и сме в леглото Имаше малко напрежение 2 седмици ама после всичко утихна... наще не разбраха де, само техните
    [img][/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си