Здравейте на всички.
Значи, от няколко месеца насам се чудя дали да кажа на нашите, че правя секс, макар че.. това си е моя работа.. но .. не знам.
Като прочетох онази другата тема "Секс -> родители ->страх" и реших и аз да си споделя проблема :Д
Та, проблемът е, че майка ми няма да възрази или да има нещо против това, а ще й стане гадно, като разбере с кой го правя..
Защото, нали знаете, ти им кажеш нещо и те "С кой беше" а у.
Пък мойта мами не ми одобрява момчето.. смисъл.. с него сме разделени и решихме чат-пат да се виждаме интимно и така докато намерим подходящите си половинки
Иии, пък и на мама като й кажа.. ще й стане кофти единствено от факта, че някой ме е докосвал.. целувал.. и т.н пък аз ако ще и на 30 години да съм, винаги ще съм си момиченцето на мама..
Даже на тази нова година мама ми пожела "Айде и тая година вече да правиш секс" ..
А пък тати.. те са разделени с мамито.. ии оня ден на баща ми му викам "Тате може ли П. да дойде да спи в нас.. ще гледаме филм" (Тва си беше самата истина, дори сфалих филма, който двамата искаме да гледаме" а пък тати вика "Ти луда лиси, нали не ходиш с него" (и тук се наложи да го излъжа.. и му казах, че с въпросното момче сме заедно от 1н месец насам.. ии продължавах да му говоря, че НИЩО няма да правим като дойде в нас и той тати ми вика "Ти си още малка за такива работи" ..
Ех ех, ама много си ме пазят тези родители нещо
Та така.
Пък няма проблем с тях двамата да си говоря за секс, но явно не и че го практикувам Тцтц.
Освен да си трая, вие как мислите?