.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

златна рибка

Здравейте алл

който има златна рибка дали може да ми каже,случвало ли му се е рибката да стои с коремчето нагоре или с главата надолу вертикално ,но иначе си живее и си хапва нормално..на какво се дължи това.. плс някой ако знае да пише
    Kolkoto pove4e-tolkova pove4e

Е как е с 'коремчето нагоре',а си хапва нормално и всичко е точно?Я пак провери...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Град
    у вас
    И аз имах златни рибки и един път парйха така ама нз за къф амъ не умряха после па си са обърнаха както требе.

сериозно ви говоря бе.. първия път си помислих,че и става кофти и ще умира ... но после се оправи..
    да не е от възрастта (на 2 г е вече) или от храната... (JBL най-добрата храна за златните рибки)
    храним я (мама я храни) сутрин и вечер...
    Kolkoto pove4e-tolkova pove4e

Супер фен
    Град
    Варна
    Ми аз имах златна рибка и като обърна корема,разбрах че е умряла!Не мога да си обясня какво става с твоята...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Аз съм имала рибоци.Ако е с коремчето нагоре и е на повърхността на водичката,иии не плува особено много хаха не е добре работата...
    Иначе не знам...може да е няква риба-акробат и да плува с главата надолу,челни стойки,али бали...

Запиши си рибата в цирка
    Сега сериозно:
    Имала съм рибки, обаче никога не са ми правили такива неща. Даже като умряха не се обърнаха по корем, ами скалариите ми паднаха на дъното и се покриха с нещо като мъхче и това им беше краят Златните ми, пък, едната падна в тоалетната, докато майка чистела аквариума, пък другата незнам Няколко бяха изядени от раците ми и другите не ги помня как са умрели (имах доста рибки ). Ама твоята риба какво прави ... Радвай се, че е жива . Ами тя само едничка ли е? Защото, ако е едничка, трябва да й вземеш още някоя, защото ще откачи (като при товя случай). Това ми го каза един ветеринар (приятел на баща ми). Все пак и животните са като хората-ако са сами, откачат, ако са с много представители от техния род-им е приятно Ама, ако не е сама, незнам вече от какво е Може да й смениш храната, може да иска разнообразие. Пък, ако не я изяде, се върни към старата храна. Нямам идея. Сложи й в аквариума като обръч и я научи да минава през него Незнам как ще се получи, но... (какви брилянтни идеи имам само ) Дано да се оправи.
    Pure white

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си