Запиши си рибата в цирка
Сега сериозно:
Имала съм рибки, обаче никога не са ми правили такива неща. Даже като умряха не се обърнаха по корем, ами скалариите ми паднаха на дъното и се покриха с нещо като мъхче и това им беше краят Златните ми, пък, едната падна в тоалетната, докато майка чистела аквариума, пък другата незнам Няколко бяха изядени от раците ми и другите не ги помня как са умрели (имах доста рибки ). Ама твоята риба какво прави ... Радвай се, че е жива . Ами тя само едничка ли е? Защото, ако е едничка, трябва да й вземеш още някоя, защото ще откачи (като при товя случай). Това ми го каза един ветеринар (приятел на баща ми). Все пак и животните са като хората-ако са сами, откачат, ако са с много представители от техния род-им е приятно Ама, ако не е сама, незнам вече от какво е Може да й смениш храната, може да иска разнообразие. Пък, ако не я изяде, се върни към старата храна. Нямам идея. Сложи й в аквариума като обръч и я научи да минава през него Незнам как ще се получи, но... (какви брилянтни идеи имам само ) Дано да се оправи.