- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо плачат момчетата
МИ когато любовта ми ми каза че спираме дотук...не се сдържах и пуснах някоя сълза пред нея..и още 1 път пак заради нея но бях сам...нормално е според мен но не вярвам че ще го направя пак пред момиче
Ами момичето ...Първоначално написано от indecent
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
според мен само истинското влюбване..аз съм имала приятел,който при раздялата ни плака много..а преди никога не съм мислела че изобщо би се разплакал за мен,пък кво остава пред мен..
До сега не съм го правил .. но мисля че не бих го направил ( да не казвам голяма дума )
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Първоначално написано от Presley`n`Sum
И аз.
Иначе не съм виждала момче да плаче(ЧЕСТНО) и предполагам, че би ми станало много неудобно, ако това се случи.
Нищо. (става дума за мен). Другите не ме интересуват.Първоначално написано от indecent
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Щото и ние силният пол по някога плачем.Аз лично мноо рядко и ако се наложи се затварям в стаята и си кротувам.АМа според мен не ехубаво да видиш момче да плаче все едно показва слабост ...
И аз сам съгласна. Ми лично съм виждала и наистина е малко гадничко. Прост о ние си знаем че и те плачкат понякога, но каквото и да е са силния пол и предпочитат когато са сами да плачат и няма нищо лошо в товаПървоначално написано от gorska
![]()
plachat shtoto sa jivi be .... kfo kato sa mom4eta ? ebasi....
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
Честно казано досега съм виждала две момчета да плачат.
Единият беше мой съученик и в училищното барче плака,но незнам за какво аз дори не бях на неговата маса.
Другият беше пак един съученик,беше счупил един чин и плачеше на едни камъни,защото неговата приятелка беше скъсала с него.
Едно друго момче мой бивш,пред мен му е било супер гадно бяхме се видяли няколко месеца,след като той беше скъсал с мен...
Е това е от мене![]()
Дам може ,но не сте ли сугласни ,че не е хоубаво да виждаш момче да плаче.Аз единствено сум плакъл пред приятели в детската градина щото ми счупиха къщичкатаПървоначално написано от indecent
![]()
Иначе и мноо мой приятели ен си позволяват волността да плачат ...
Плаках, когато се разделих с единственото момиче, което съм обичал. Стана й гадно, аз също исках да се спра, но просто не можех. Очите ми се насълзиха и.. Просто не можех да се контролирам тогава.. Едва ли е било смешно в нейните очи, защото е разбрала, че ми пука страшно много за нея и не съжалявам, че съм плакал пред нея..даже напротив - защото само тя, единствена успя да ме разплаче след толкова момичета..
Mi edno mom4e poprincip moje da se razpla4e ako pluvinkata mu go narani za ne6to svarzano s lubovta im togava stava mnogo tejko i salzite si izlizat sami gadno e![]()
-Icko-
Общностите сред които живеем още от малки са ни втълпили, че момчетата не плачат или, че просто не е редно да го правят. Това е изблик на чувства и не бива да бъде смятано, че те трябва да са твърди и коравосърдечни, защото не е така и самите те не могат един на друг да си признаят това - момчетата също плачат. Като говоря в множествено число имам в предвид по-голямата част.
P>S> Харесвам ми когато някое момче е решило да заплаче пред мен.. Сещам се за 4 такива и бих казала, че това не ги прави по-малко мъже, а мен просто ме ласкаят зареди това, че са решили да изпуснат пара пред мен.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
za6toto pove4eto m1je sa utrepki.gledat da se pravqt na golqmata rabota pred priqteli i priqtelki za da b1dat haresvani ot krasivite jeni.pravqt se na vajni na nedost1pni i po toq na4in naranqvat mn jeni,a nie jenite sme nejni s16testva i pla4em za vsqka pre4ka po p1tq si.vliubvame se v nepodhodq6ti hora i posle stradame za tqh.smeq da kaja 4e sme mazohistki.no taka e otkakto svqt svetuva....tova ne zna4i 4e m1jete ne pla4at,te s16to go pravqt no ne pred horata.poneje sa se utv1rdili kato po silniq pol i si mislqt 4e e sramno 4ovek da pla4e..no ne si mislete 4e samo nie jenite pla4em.nqma 4ovek koito da ne e izpital tova gadno 4uvstvo na ot4aqnie.....taka 4e glavite gore i samo napred
момчетата плачат до момента в който станат мъже...после и да искате няма да видите мъж да плаче неудържимо.Колкото и да му е тежко, сълзите няма да излязат, чувствата ще си останат вътре в него.И да заплаче какво от това, няма да промени нищо и лично според мен много по-достойно е да видиш мъж, който мъжки удържа сълзите си, отколкото ревльо.
Не помня да съм плакал. Може би съм имал някакви негативни чувства и съм имал желание да заплача, но не ми се получава .. Просто не съм човек, който показва емоций ..![]()
Баси просташкото изказване! Все едно слушам дете от предучилищната (а може и така да е, знае ли човекПървоначално написано от Krem4eto
)
Иначе по темата: както вече казаха мъжете са живи същества, които естествено могат да чувстват. Това, че не всеки мъж може да изразява по този начин емоциите си не значи, че е безчувствен
е наречете ме безчувствен ама аз не съм плакал от 10 години -аз съм на 15 просто не ми идва от вътре
Az mislia 4e tova koeto kara pove4eto muje da pla4at e liybovta.I ba6ta mi sum vijdala da pla4e i pastroka mi i to vse kogato sa imali problemi s maika mi.Gadjeto mi su6to plaka mn kogato my kazah 4e ne iskam pove4e da go vijdam.Naistina ne e priatno da gleda6 niakoi da sedi i da se tru6ka ama ako vijda6 4e pla4e za6toto naistina my e tejko si e ne6to normalno.Men mi e stranno kato vidia niakoi da pla4e na pybli4no miasto nezavisimo dali e mom4e ili momi4e no ako go napravi samo pred men ne go priemam za slabost ili ligotia.![]()
zaposledno revah na nova godina. Biah pian kato gaz. Zvanah na edin blizak priatel i pochnah da mu obesniaam kolko mnogo go obicham i se razrevah ahahahahaha