.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Две момчета са се просълзявали пред мен..не са чааак ревали..
    Едното .. бяхме скъсали, отидох у тях, говорихме много, бях го наранила и.. просто му се насълзиха очите, потекоха 1-2 сълзи .. наистина много кофти..
    Другото ... тръгнах да го късам и на него му стана гадно и така..
    Говорите за момчетата, така сякаш нямат чувства...плачат, защото ги боли, защото ги нараняват и т.н
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Маями
    Плакаха приятелите ми когато заминавах.Беше ужасно.Никога повече не искам да изпитвам такива чувства.Плака баща ми, когато дядо ми почина.
    Плакаха едни момчета на бала на братовчед ми.Плакаха съучениците ми когато се разделяхме след 7 невероятни години заедно.

Смятам, че сълзите в очите на когото и да било са нещо абсолютно нормално.Всички сме човеци и имаме сърца.Чувства за душевната болка и сетива за физическата болка.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Миналата година,дядо ми и баща ми плакаха,когато чичо ми почина,а аз и до ден днешен като се сетя плача

oo i mom4etata bili hora kolko trogva6to mom4e ako se razpla4e pred men bih mu 6ibnala edin 6amar da znae za kfo da pla4e ! OBRU6TENIE KUM VSI4KI MOM4ETA:vie ste nai-glupavite su6testva na Zemqta ! za6to su6testvuvate ?za da razbivate jivota na momi4etata suvsem estestveno ! :booooomb: ne moga da si obqsnq za6to vsi4ki ste ednakvi kolkoto i da protivpore4ite na tova !samo vun6niq vid vi interesuva nito 4uvstva vi zasqgat ni ni6to ! puuu omruzna mi ot vas
    ! :cry: :cry: :cry: :cry:

Град
    Маями
    Комплексарка...много ме дразнят такива постове :/ Оправи си начина на мислене..ако биеш момчетата, близко до акъла е, че ще си сама и ще страдаш.. пак казвам.. КОМПЛЕКСАРКА СИ !

Много са нещата , които могат да накарат едно момче да плаче и повярвайте ми , за тези които знам няма значение пола...Мен лично физическа болка не може да ме разпраче , преживявал съм много счупвания , операции и други травми , много болезнени и по-малко болезнени.

Град
    Сандански
    Да плаче не е в природата на един мъж.. Ние показваме чуствата които карат другите да плачат по-друг начин. Поне Аз

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    значи за последно плаках на4алото на декемжри когато момичето което още обичам ме заряза и то плаках не каде да е а в диското както си денсах и като я видях ми стана гадно макар че бяхме скъсали преди седмица но все пак и ние момчетата сме живи същщества и ни боли не сме безчувствни материи за употреба

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Едно момче може да плаче по простата причина,че е човек и има чувства-може да страда също както момичетата.В това няма нищо лошо,напълно нормално е.
    вЪх как ми измъкна думите от устата!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Аз плаках като умря Мариса на края на 3-ти сезон на ОС.
    нещо не съм у ред
    nai-dobrata mi fr sa6to plaka spox az plakah Deni kato umrq v Grey's Anatomy...a ina4e i te sa hora za tva pla4at i te
    Bring me to life...

mn mom4eta gi e sram da si priznaqt 4e pla4at za6toto sa silniq pol i t.n no vse pak i te si imat 4uvstva i tova e napalno normalno
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    Там, където е сърцето...
    Плачат, поради същата причина поради която плачем ние... защото им е тъжно, тежко защото ги боли... Въпреки че понякога не ни се вярва момчетата също имат чувства, боли ги и имат нужда да се разтоварят... просто всички сме хора,всички имаме чувства...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Плакал съм като малък заради падане от колело, ужулени колена, ръце За момиче НИКОГА не съм плакал поради простата причина, че съм имал 2-3 момичета на кръст хъхъхъ

Последно плаках когато бях на 4,защото паднах много лошо.Това беше.Оттогава не съм проронил нито сълза.

И искам да кажа на следващите момичета,които смятат да пишат в тази тема:

Мъжът гледа фактите,не следи емоциите.Следователно и не плаче.На никой от нас не му се е налагало да плаче,едва ли ще проплаче скоро.

Най - много мразя ревливи мъже! Мъжа трябва да е мъж, а не да хленчи и да циври!
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    веднъж съм плакал за момиче при това месец и половина (което няма да се повтори де) иначе от време на време плача ако гледам някое супер тъжно клипче като гледам "Титаник" или клато се сетя за нещо супер гадно
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Аз не съм ревал откакто навлязох в пубертета. Безчувствен съм като камък.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Victorious One
    Аз не съм ревал откакто навлязох в пубертета. Безчувствен съм като камък.
    И аз така, почнах да превръщам тъгата в гняв и бия боксовата круша.

Защото са ги килнали на Cs,защото са гладни,деазнам.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

...

Дамм плачат за това, за което всички хора плачат(момичетата нали)- плачат за несподелена лубов, за загубата на приятел, някои могат и да плачат за себе си (бъзикам се).. Плачат когато им е тежко и не го признават, а да види едно момче да плаче няма да е смешно, даже ще е красиво хихих
    Never give up...Never...
    Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...

Цитирай Първоначално написано от Diggity
    Плакал съм като малък заради падане от колело, ужулени колена, ръце За момиче НИКОГА не съм плакал поради простата причина, че съм имал 2-3 момичета на кръст хъхъхъ
    При мене е ТОЧНО обратното.
    Дори се е случвало да плача на сън.Това беше след като скъсахме с последното ми гадже и 2-3 седмици след това се събуждам и усещам как възгавницата ми е няква влажна и очите са ми леко зачервени...
    Случва се да се разчувствам от някой филм чат-пат...

Град
    Stara Zagora
    Няма нищо лошо в това някое момче да плаче.Тва не значи че трябва да циври за всяко нещо(все пак си има граница).Обаче рядко се случва едно момче да плаче пред момиче,защото си мисли че тва е проява на слаб характер. Ако му се доплаче за каквото и да било,го прави тайно,без никой да го разбере.
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.

нe случайно ги наричат СИЛНИЯ пол! шото ако почнат да ревът кат момичета стаа ужасно!верно е че имат чувства ,ама за мене момче което плаче е гей!просто не го приемам ,ако едно момче не може да преглътне сълзите си -какво всъщност може!
    Джъст Фъкин ИМОс край!
    П.С. НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ-МОМЧЕТА НЕ РЕВЕТЕ!

Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    веднъж съм плакал за момиче при това месец и половина (което няма да се повтори де) иначе от време на време плача ако гледам някое супер тъжно клипче като гледам "Титаник" или клато се сетя за нещо супер гадно
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    При мене е ТОЧНО обратното.
    дори се е случвало да плача на сън.Това беше след като скъсахме с последното ми гадже и 2-3 седмици след това се събуждам и усещам как възгавницата ми е няква влажна и очите са ми леко зачервени...
    Случва се да се разчувствам от някой филм чат-пат...
    Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Аз плаках като умря Мариса на края на 3-ти сезон на ОС.
    нещо не съм у ред ...

Леле майко!
    Ревльовци!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си