Цитирай Първоначално написано от hardly_awakened
Подрекпям Жижи с 2 ръце и 2 крака , та за мен да кажа че живота ми е отнел много и ми дал малко ..и най-вече плача за моето момиче ..защото в последния месец се карахме и щях да я загубя..а за сега не си представям дори живота без нея..защото тя е живота на този етап за мен , и бих пожелал на всеки да се чувства така като мен ..когато аз съм с нея и се прегръщаме и усещам че имам някой който мисли за мен.. Просто е хубаво да имаш човек до себе си , да те разбира и помага , незнам защо някой хора намират момчетата които плачат за слаби?!? Просто малко са тези които си дават сметка за живота и не само гледат как да топнат чушката , а аз съм от хората които мислят как каде и какво ще стане за напред
ти си момче-мечта бе ... браво за това че мислиш така !!!! \/ \/ \/
та.. по темата ... всички плачат... момче момиче всеки плаче за нещо.... боли то физическа или душевна болка... тука няма "аз не съм плакал никога" ... или "аз не плача да не съм луд" ... айде стига глупости ... и момчетата имат душа и те имат чувства ... само дето някой ги е срам да си го признаят ,че плачат от страх да не ги помислят за "женчовци" ... но поне се радвам че има такива ,които си признават