- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Горещия стол
ЕPu...винаги ми е било интересно на колко години е![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Това е много тъпо бе! Ами ако тя не иска? Първо да има желаещи, че тогава. Не да гласуваме за един, пък да седне друг, и то не защото хората са го избрали!
Май един само е казал че иска и това е iliana_svoge
Сега обявявам че и аз бих седнал на стола. Дано другите са били питани на ЛС или по друг начин.
Може ли да гласувам още веднъж![]()
Значи както казах ако тя не иска-друг ще заеме мястото й.
Окей,но ако всеки иска,темата ще се напълни с исканията,гласуванията и т.н.т.Не е ли по-добре така?![]()
П.С.Все пак вие си избирате,аз просто дадох тази идея и ще се старая да пазя контрол над темата.![]()
Сдуши се с някой модПървоначално написано от Pedigree
![]()
Принципно съм готов да се пусна, но само ако имам някаква гаранция, че няма да ми се задават 100 въпроса, а примерно синтезирано 20-30 въпроса, щото отнема доста време и занимавка да се отговаря на чак толкова много въпроси.![]()
Левски шампион але але!
Да, при положение че трябва да се отговаря с цитат или след всеки въпрос, което е невъзможно.Първоначално написано от air_J
Защо не избрания на стола да е само един - първия? След изтичане на мандата му бива безцеремонно свалян, а той си избира свой наследник, който е съгласен да възседне на трона.
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Стига мрънка, забавно е, съмнявам се някой да не иска.
Собственост на Canis_Dirus
Добре,виждам че има много и най-различни желаещи.
За да не пълним повече темата с излишни постове нека всеки,който желае да участва да ми пише ЛС.Срока е до 7 януари 2008(понеделник) 15:00 часа.След това изкарвам списъка на всички желаещи и гласуваме.
Доволни?
Добрем, имам едно предложение - нека направим темата, както беше и предишната, за да няма объркване? От 0.00 започва гласуването и всеки си избира юзер и така 24 часа. Като свърши гласуването започват въпросите - още 24 часа. След което се гласува пак за друг и после пак въпросите и т.н. и т.н...
Иначе аз гласувам за Къдли![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Защо да е лесно, като може и да е трудно?
Айде пора на стола, а тя после ще си избере кой да седне!![]()
Българче,последно нещата стоят така(копирвам си поста):
Добре,виждам че има много и най-различни желаещи.
За да не пълним повече темата с излишни постове нека всеки,който желае да участва да ми пише ЛС.Срока е до 7 януари 2008(понеделник) 15:00 часа.След това изкарвам списъка на всички желаещи и гласуваме.
Доволни?
__________________________________________________ ______
Така е най-добре,а също и ти имаш шанс да спечелиш![]()
Това е за сега.Чакам ЛС-та.Утре след славното ми прибиране от даскало пускам желаещите и си избирате(аз няма да гласувам).
Направете го туй нещо, че да задавам неудобни въпроси. например:
"Кой номер цици носиш? (тук се отдоваря с цифра и буквичка. например 75 В)
"Възбуждаш ли се когато си режеш ноктите на краката?"
" Сме ли на правилен път за възпитанието на децата?"
и прочее...
Ама тоз, дето седне, длъжен ли е да отговаря на всички въпроси? Щото, ако да - малко кофти.
Grumpy old madman
На мен точно това не ми харесваше на предишните такива теми, защото беше от 12 часа. Доста от форумците сядат само вечер, защото през деня си имат други задължения. Поне да се даде шанс и през нощта да се отговаря. То сега тук искат по 2-3 дена. Според мен 3 са много. За мен оптималният вариант е 8 часа сутринта-8 часа сутринта /или на следващия ден или на по-следващия/.Първоначално написано от Sam90'
Ами ако е прекалено неуден въпроса-НЕПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Първоначално написано от Pedigree
Това не е най-разумният вариант според мен, защото може да има дъъълъг списък, пък и идеята е не кой иска да седне на стола, а кой е най-интересен за съфорумците, на кого те искат да задават въпроси и да опознаят. Затова според мен трябва да се придържаме към първия вариант.
Българче, всичко обърка и усложни!Не може да не се размрънкаш, че си недоволен 'начи.. пфууу
Собственост на Canis_Dirus
Баси обърквацията стана тука.
Българина е виновен!Сменихме сто разновидности на правилата.
Аз последно предлагам това с ЛС-тата...
_Cuddly_, тя събира само желаещите, а после се гласува от останалите кой да "седне на стола".. така, че ще е същото![]()
ся пишете ЛС на някои модератор да ви изчисти темичката, пък аз ще пиша ЛС на автор(ката) ?!?
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
exploitedteen za nego davam glasa si
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
^четете,бре!
Последните правила,тоест правилата са:
Сега всички,които искат да участват ми пишат ЛС-та.Аз ги събирам,утре обявявам участниците и чааак тогава можете да гласувате!![]()
^ и нека гласуването да е под формата на анкета, за да не стават флуудове и гласовете да се отчитат по-лесно![]()
axaxaxaxa e takiva vuprosi trqbva,a ne koi nomer si v daskalo i e takiva,nali vse pak e GORE6TIQ stolПървоначално написано от Canis_Dirus
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ей, путко, ще ти спра пак нетаПървоначално написано от fаke
![]()