- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Горещия стол
А вие за раздел игри не сте ли чували че праите същата тема???![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
^А ти се научи първо да преглеждаш темите, пък тогава говори.![]()
What you give is what you get!
И всеки път това ще се повтаря, когато се сменят тия на стола?!? Хора, нямате ли си друга работа???Първоначално написано от Pedigree
![]()
Т'ва с гласуването е много сложно, пък и ЛС-та от желаещите... и ако Педигри случайно няма нет, цялата тема загива.Изберете един, на който да задават въпросите една седмица и в края на седмицата този, който са разпитвали ще каже кой е следващият гост на стола. Ама ще е и по-лесно, ако за всеки нов гост се прави нова тема, щот иначе трябва да се ровим из страниците, за да разберем кой е на стола сега.
![]()
Ако е спретнато няма да е така. Ще питат 10-20 човека, айде и 30 да са. Това са 2 страници. Излишни мнения се трият и за всеки нов на стола ще има по 2-3 страници.
Аз го предложих с това ставащия да избира сядащи на стола, ама нещо не им хареса
Може в първия пост да се изписва кой в момента е на горещия стол плюс участниците, които вече са минали, както и на коя страница започва разпитът на всеки един от тях.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
![]()
![]()
![]()
Аре понеделник е...
ам мне е мн лошо що пък да не се пробва![]()
![]()
![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
Срока свърши.Който е пратил ЛС,пратил.
Сега ще направя анкета и спокойно ще си изберете кой е госта.
За повече инфо-ще видите темата.
П.С.А Педигри всеки ден си има нет,а темата няма да бъде умряла стига мъъъничко да се замисляте к'во драскате.![]()
Оул огромни дискусии настават тук...
Такам,идеята ми допада,дано наистина се получи нещо интересно.Искам да разбера,за какъв период от време даден юзър ще бъде на "горещия" стол?
![]()
Другото с което мога да съдействам е да променям заглавието на темата,в зависимост от това кой е на прицел.![]()
Давам пример за тези,които не са схванали първоначално идеята ми.![]()
"На горещия стол е Cuddly", та това е в общи линии.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Доста хора ми писаха ЛС-та с препоръките си.
Бъгнаха ме с идеи и след доста мислуване реших,че гостът ще отговаря на въпросите в продължение на 1 седмица.Естествено,ако е зает и няма възможност-може и 3-4 дни,зависи как му е удобно.
Всичко е с цел за всеобщо забавление.![]()
Благодаря,че обърна внимание.И е супер така.Който си е гост-ще си го пише в заглавието.![]()
След дълги преговори с автора на темата,реших да я заключа.Надявам се,че за всеки един е от вас,е ясен методът чрез който ще се избира юзър за "горещия" стол.Ако все пак възникнат въпроси се обръщайте към-Pedigree.![]()
http://Както споменах вече,ще се стр...Enjoy! :smt003
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone