- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко често... ?
Колко често излизате с половинките си (и от колко време е вашата връзка). Просто ми е любопитно...... Предварително благодаря за отговорите.
В момента нямам връзка, ама си мисля, че 3-4 пъти в седмицата за по няколко часа е нормално да се виждате. Но ако графикът е натоварен, може и по-малко. Зависи какви са ви отношенията. Мож да се виждате всеки ден, ама той да припира да си ходи постоянно. Това не е яко и не е нормално.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
аз имам връзка от 3 год. и се виждаме г-д по 4-5 пъти![]()
понякога,разбира се, по-рядко или по-4есто..нормално е![]()
но по принцип ни се ще всеки ден да се виждаме, за жалост оба4е не винаги има време![]()
за сега нямам връзка но ако имах 6тях всяка вузможна свободна минута да се опитвам да съм с него за6тото вси4ко е доста кратко и мисля 4е трябва да се наслаждавам![]()
Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers...
Аз имам връзка от 5 месеца и нещо....и се виждаме всеки ден той почти си живее у нас![]()
amm nie hodim ot 2 sedmicii i sme se vijdali 4-5 puti mmm prosto na6ite ne me puskat da izlizam osobenno ii sq 6 ima da se karame kato po4nem daskalo 6toto ........ nqam vyzmojnost
Аз имам връзка от година и 3 месеца. Виждаме се всеки ден. Е ест. имало е периоди по седмица да не се виждаме, когато някой не си е в СФ. Но ако и двамата сме тука всеки ден се виждаме.
ами...когато си е тук.....(.....) се виждаме всеки ден ..през деня си пием кафенце заедно...вечерта излизаме с приятели...и през ноща сме заедно.....и някъде към 5 ме изпраща...![]()
ох...кво да се прави... ЛЮБОВ!! но...сега...не е тук...и...
![]()
![]()
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Ми ходим от 5 месеца и малко и се виждаме всеки ден (когато сме ваканция) а иначе ни се разминават смените и изпускаме 2 дена през седмицата горе/долу и това направо ме убива![]()
сега съм сама, но с бившото ходихме година и половина горе долу и се виждахме всеки ден
ходим от 10 месеца и малко и се виждаме различно ... 1-2 пъти в седмицата, случвало се е и да не сме се виждали около 3 седмици (лятото когато работих..) и сега ваканцията 2 седмици не сме се виждали![]()
![]()
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
В седмицата се виждаме някъде около три пъти, защото все пак ходим на училище и сме втора смяна.
Виждаме се почти всеки ден, понякога и през ден, зависи дали аз имам за учене, дали той не е много уморен(ходи на работа)и такаХодим от близо година
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
С моята приятелка ходим от много кратко и още не можем да си се наситим. Излизаме всеки ден, даже тия два дни асз спах у тях.Но иначе с бившия се виждах 3-4 пъти в седмицата.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Ходим от 6 месеца и се виждаме всеки ден, освен ако някой от нас го няма в града![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ти би ли си?Първоначално написано от slun4evo momi4e
![]()
ДаПървоначално написано от cokaina_
![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Бих искала да се виждаме всеки ден макар че не винаги е възможно ама многуу го бичам и не мога да издържа без него дълго време![]()
![]()
There's a curse between us,between me and you...
Виждаме се всеки ден, ходим от година и 3 месеца
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
V momenta nqmam vrazka.S biv6iq mi priqtel se vijdahme gore-dolu prez den.No az predpo4itam malko po-rqdko.Dori kogato sum svobodna imam mn angajimenti i ponqkoga mi e kofti,4e ne namiram vreme za priqtelite si,a pak da ne govorim ako imam i vrazka.A pak ako e po-4esto i barzo mi omrazva.Taka 4e spored men 2-3 v sedmicata e napalno dostata4no.![]()
Събота сутринта идва,взима ме от нас,неделя сме заедно и вечерта ме кара в нас. Същото се повтаря и в сряда- идва към 18ч, спинкаме си у тях и в четвъртък той на работа,аз към насМоже и през другите дни да се видим за кино или нещо др
![]()
Smile!?
Е заедно сме от почти 3 месеца а на ден си прекарваме по едно 10 часа средно![]()