.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Пфф... размери на презервативите?

А бе четох миналия месец една МНОГО ДОБРА тема, в която бяха описани всички видове Дюрекс, с малка картинка, сантиментри, графика, а у... Обаче не мога да я намеря... И адски се изнервих. Интересува ме кой вид презервативи (без значение Дюрекс, Спортекс или Лайфстайлс) са за по-големи атрибути. По-големи и по-широки... че вече е голям проблем
    А ако някой даже може да даде линкче на хубавата темичка, много ще го обичам! Благодаря, душици
    The only truth they can accept is their own.

Мисля,че говориш за темата,която бях псуанла преди време.. Модераторите я преместиха в темата "Обща сексуална култура" страница 2. http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=15

Голям фен
    http://www.durex.com/bg/productRange...&intMenuOpen=4

само цъкаш по линквете за останалите видове и гледаш

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    тия с easy-on оформянето... по широчки са...ааз ползвам предимно елит и ултра тин....пфф обикновените ми стягат и ми пада....все пак препоръчвам ултра тин.......ае чиста работа без гума
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Мисля,че говориш за темата,която бях псуанла преди време.. Модераторите я преместиха в темата "Обща сексуална култура" страница 2. http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=15

Именно! Благодаря ти много

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    тия с easy-on оформянето... по широчки са...ааз ползвам предимно елит и ултра тин....пфф обикновените ми стягат и ми пада....все пак препоръчвам ултра тин.......ае чиста работа без гума
    Еее, тъкмо си викам тая хава с Easy On звучи добре и ти ме накара да се замисля... Широчки ми звучи като възможност за изхлузване, за което съм чувала такива истории, че чак ми става неудобно При нас проблема е, че трудно се слагат. АМА НАИСТИНА ТРУДНО! И като цяло са му тесни и неудобни, понякога и къси... Интересно ми е каква е дължината и ширината на Vitalis Extra Large? Някой знае ли? Защо само за Дюрекс има такива хубави графики и рисунки? Не съм им голяма фенка (груба гума ). Чудно ми е кои от Спортекс са по-дълги и широки...?

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    спок честно казано повече се изслуват като са тесни :/
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Цитирай Първоначално написано от Brian Kinney
    Еее, тъкмо си викам тая хава с Easy On звучи добре и ти ме накара да се замисля... Широчки ми звучи като възможност за изхлузване, за което съм чувала такива истории, че чак ми става неудобно При нас проблема е, че трудно се слагат. АМА НАИСТИНА ТРУДНО! И като цяло са му тесни и неудобни, понякога и къси... Интересно ми е каква е дължината и ширината на Vitalis Extra Large? Някой знае ли? Защо само за Дюрекс има такива хубави графики и рисунки? Не съм им голяма фенка (груба гума ). Чудно ми е кои от Спортекс са по-дълги и широки...?
    vitalis extra large
    19,5 d1ljina
    ne se izhluzvat
    mn s1m dovolna ot tqh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си