- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам истинска любов!
Ako nqkoi moje da mi kaje koga 6te namerq istinskata si lubov i podxodq6toto mom4e za men 6te e varxa!![]()
Ето го и отговора:
Няма истинска любов, даже любов няма
sry за разочарованието![]()
Аз бях тук и неказах нищо смислено
Не ти трябва..любовта само наранява.. Ще бъдеш щастлива за определен период от време..после ще скъсате..
Те хората са казали ' The love is like a song..but there is no song without end.. '
Аз съм момчето за теб![]()
![]()
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!
Fallen`Angel прочетох ти темата, но не винаги всичко свършва такаи съжалявам, че при теб нещата са се стекли по този начин
А за авторката:Не сме врачки..поне едно 99,99% от нас, ама мога да пробвам да нацеля датата
12. 10. 2012 година
![]()
Всъщност не е така само с песните,а с всичко.Всичко си има начало и край.Както аэ каэвам- най-яркият пример эа това е животът.Това е положението.Но пък беэ любов не се живее.Не виэирам само междуполовата любов,а и между приятели,роднини и т.н.Първоначално написано от Fallen`Angel
А до авторката.Много си глупава,сериоэно![]()
П.С:Fallen`Angel,къде ти отиде темата ,бе ?![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Изтрих си я, щот някой може да я разпознае![]()
Ми ние не сме гадатели,за да ти отговорим на този въпрос.Все някога може би ще я срещнеш не знам,аз лично не вярвам в любовта,но....знае ли човек![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
...естествено , че когато най-малко очакваш![]()
Момиче съм
рано или късно ще я срещнешще дойде когато най-малко очакваш
и аз я чакам все още
за сичко си има времесе някога ще му дойде времето :P
Do you see how mutch I need you right now ?
1-во не мисля че ние можем да ти кажем кога ще благоволиш да си извадиш главата от ... и да се пооглеадш.Първоначално написано от sweet_tani
2-ро истинска лубов само по филмите, книгите, песните търси.
поздрави
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
Разбирасе, че ще ти кажем! Тук всички сме врачки и екстрасенси, ама безплатни неща няма. Ако искаш ще ти гледам на ръка, ще ти бая, ще ти гледам на кафе, ще хвърлям боб... А и иии да... Продължавай да питаш в нета къде да намериш истинска любоф... Помагало...![]()
Тва трудно се намира :P
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Дай 10 кинта и ш'ти гледам на каквото пожелаеш - ръка, кристална топка, кафе, боб, телешко задушено със зеленчуци...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И аз търся истинска любов,ама в момента нямам пари и не мога да си го позволя.![]()
![]()
![]()
И аз я искам ама няма!
А за намирането..то това да не ти са ти 50 стотинки ,че да ти кажем каде има ?![]()
В интерес на истината има любов. Но, за да я получим трябва да сме достатъчно зрели и отговорни, за да понесем цялата й тежест. Аз досега съм се влюбвала веднъж, но любов не е имало никога и това е така, заради самата мен. Може да си мислиш, че я искаш, но по-добре поработи над себе си и разбери коя си, преди да си пожелаваш същите отговори от някой друг. Как да имаш любим, когато все още не си се научил да обичаш себе си?![]()
И аз се питам този въпрос.Момче съм.Само че едва ли някои тук ще може да ми отговори.
Първоначално написано от sweet_tani
Първоначално написано от Niakoitam
Ехоо??? Има ли някой или нещо в мозъците ви?! Имате ли мозъци въобще в главите си?
Кога точно... По-тъп въпрос не бях виждала.
![]()
![]()
![]()
КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО!!!
Мале, мале, велика простотия!
Разбуирасе ! И при мен доиде точно когато най-малко я очаквахПървоначално написано от trittico
![]()
![]()
, споко може да не доиде днес, утре, удругиден...може след година-2 , но ще доиде рано или късно! Бъди сигурна!
![]()
Много искаш !Първоначално написано от sweet_tani
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
А аз пък да те попитам теб как пък разбра че нямам мозък в главата.Стига избива комплекси или ти си най-обичаната,не можеш да се отървеш от любов и не можеш да разбереш защо тия двамата тъпанари си задават тоя въпрос.Като ме видиш на живо и си поговориш малко с мен тогава имаш правото да казваш дали нямам мозък и то пък публично. Ахама.Първоначално написано от gorska
Всяка следваща ти се струва истинска, а стигне ли се до раздяла си казваш "Лъжа рабута". Е, да ма не!. За 19-те си скромни години съм извървяла още по-скромен любовен път - Една ученическа и една истинска любов.
Почти всеки иска това което и ти. Ако и ние знаехме къде да намерим човек с който да изживеем по още една истинска любов на екс.. гррНе става то така. Айде и късмет в търсенето.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ти вземи да прочетеш глупавия въпрос на авторката(както и твоя) и си помисли какъв извод може да си направи един здравомислещ човек. Ние тук какви сме, че да знаем това кога ще се случи?! Познаваме проблемите й ли, тя ни е разказала за познатите ли, какво?Първоначално написано от Niakoitam
Кажи ми една причина(ако искаш и повече), за да не смятам, че въпросите са лишени от смисъл... Чакам![]()
П.П.Не съм казала, че нямате мозък, а попитах дали имате. Има разлика между въпрос и твърдение, предполагам знаеш.