.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Искам истинска любов!

Ako nqkoi moje da mi kaje koga 6te namerq istinskata si lubov i podxodq6toto mom4e za men 6te e varxa!

Ето го и отговора :
    Няма истинска любов, даже любов няма
    sry за разочарованието
    Аз бях тук и неказах нищо смислено

Не ти трябва..любовта само наранява.. Ще бъдеш щастлива за определен период от време..после ще скъсате..

Те хората са казали ' The love is like a song..but there is no song without end.. '

Град
    Sliven
    Аз съм момчето за теб
    \~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!

Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!

Град
    У нас Си (=
    Fallen`Angel прочетох ти темата, но не винаги всичко свършва така и съжалявам, че при теб нещата са се стекли по този начин

А за авторката: Не сме врачки..поне едно 99,99% от нас, ама мога да пробвам да нацеля датата 12. 10. 2012 година

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Не ти трябва..любовта само наранява.. Ще бъдеш щастлива за определен период от време..после ще скъсате..

Те хората са казали ' The love is like a song..but there is no song without end.. '
    Всъщност не е така само с песните,а с всичко.Всичко си има начало и край.Както аэ каэвам- най-яркият пример эа това е животът.Това е положението.Но пък беэ любов не се живее.Не виэирам само междуполовата любов,а и между приятели,роднини и т.н.
    А до авторката.Много си глупава,сериоэно

П.С:Fallen`Angel,къде ти отиде темата ,бе ?
    [size=7][b][u]fosse cos

Изтрих си я, щот някой може да я разпознае

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ми ние не сме гадатели,за да ти отговорим на този въпрос.Все някога може би ще я срещнеш не знам,аз лично не вярвам в любовта,но....знае ли човек
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

...естествено , че когато най-малко очакваш
    Момиче съм

рано или късно ще я срещнеш ще дойде когато най-малко очакваш
    и аз я чакам все още

Град
    Плевен бе!
    за сичко си има време се някога ще му дойде времето :P
    Do you see how mutch I need you right now ?

Re: Искам истинска любов!

Цитирай Първоначално написано от sweet_tani
    Ako nqkoi moje da mi kaje koga 6te namerq istinskata si lubov i podxodq6toto mom4e za men 6te e varxa!
    1-во не мисля че ние можем да ти кажем кога ще благоволиш да си извадиш главата от ... и да се пооглеадш.
    2-ро истинска лубов само по филмите, книгите, песните търси.
    поздрави
    What I want, is what I need!
    What I need,is METAL and SPEED!

Разбирасе, че ще ти кажем! Тук всички сме врачки и екстрасенси, ама безплатни неща няма. Ако искаш ще ти гледам на ръка, ще ти бая, ще ти гледам на кафе, ще хвърлям боб... А и иии да... Продължавай да питаш в нета къде да намериш истинска любоф... Помагало...

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Тва трудно се намира :P
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Дай 10 кинта и ш'ти гледам на каквото пожелаеш - ръка, кристална топка, кафе, боб, телешко задушено със зеленчуци...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

И аз търся истинска любов,ама в момента нямам пари и не мога да си го позволя.

И аз я искам ама няма!
    А за намирането..то това да не ти са ти 50 стотинки ,че да ти кажем каде има ?

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Голям фен
    Град
    Pleven
    В интерес на истината има любов. Но, за да я получим трябва да сме достатъчно зрели и отговорни, за да понесем цялата й тежест. Аз досега съм се влюбвала веднъж, но любов не е имало никога и това е така, заради самата мен. Може да си мислиш, че я искаш, но по-добре поработи над себе си и разбери коя си, преди да си пожелаваш същите отговори от някой друг. Как да имаш любим, когато все още не си се научил да обичаш себе си?
    Blame the sin, not the sinner.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    И аз се питам този въпрос.Момче съм.Само че едва ли някои тук ще може да ми отговори.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    И аз се питам този въпрос.Момче съм.Само че едва ли някои тук ще може да ми отговори.

Ехоо??? Има ли някой или нещо в мозъците ви?! Имате ли мозъци въобще в главите си?
    Кога точно... По-тъп въпрос не бях виждала.

КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО!!!
    Мале, мале, велика простотия!

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от trittico
    ...естествено , че когато най-малко очакваш
    Разбуирасе ! И при мен доиде точно когато най-малко я очаквах , споко може да не доиде днес, утре, удругиден...може след година-2 , но ще доиде рано или късно! Бъди сигурна!

Град
    Испания.

Re: Искам истинска любов!

Много искаш !
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от gorska

Ехоо??? Има ли някой или нещо в мозъците ви?! Имате ли мозъци въобще в главите си?

А аз пък да те попитам теб как пък разбра че нямам мозък в главата.Стига избива комплекси или ти си най-обичаната,не можеш да се отървеш от любов и не можеш да разбереш защо тия двамата тъпанари си задават тоя въпрос.Като ме видиш на живо и си поговориш малко с мен тогава имаш правото да казваш дали нямам мозък и то пък публично. Ахама.

Всяка следваща ти се струва истинска, а стигне ли се до раздяла си казваш "Лъжа рабута". Е, да ма не! . За 19-те си скромни години съм извървяла още по-скромен любовен път - Една ученическа и една истинска любов.
    Почти всеки иска това което и ти. Ако и ние знаехме къде да намерим човек с който да изживеем по още една истинска любов на екс.. грр Не става то така. Айде и късмет в търсенето.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Цитирай Първоначално написано от gorska

А аз пък да те попитам теб как пък разбра че нямам мозък в главата.Стига избива комплекси или ти си най-обичаната,не можеш да се отървеш от любов и не можеш да разбереш защо тия двамата тъпанари си задават тоя въпрос.Като ме видиш на живо и си поговориш малко с мен тогава имаш правото да казваш дали нямам мозък и то пък публично. Ахама.
    Ти вземи да прочетеш глупавия въпрос на авторката(както и твоя) и си помисли какъв извод може да си направи един здравомислещ човек. Ние тук какви сме, че да знаем това кога ще се случи?! Познаваме проблемите й ли, тя ни е разказала за познатите ли, какво?
    Кажи ми една причина(ако искаш и повече), за да не смятам, че въпросите са лишени от смисъл... Чакам
    П.П.Не съм казала, че нямате мозък, а попитах дали имате. Има разлика между въпрос и твърдение, предполагам знаеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си