.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от gorska
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от gorska
    Цитирай Първоначално написано от sweet_tani
    Ako nqkoi moje da mi kaje koga 6te namerq istinskata si lubov i podxodq6toto mom4e za men 6te e varxa!
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    И аз се питам този въпрос.Момче съм.Само че едва ли някои тук ще може да ми отговори.

Ехоо??? Има ли някой или нещо в мозъците ви?! Имате ли мозъци въобще в главите си?
    Кога точно... По-тъп въпрос не бях виждала.

КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО!!!
    Мале, мале, велика простотия!
    А аз пък да те попитам теб как пък разбра че нямам мозък в главата.Стига избива комплекси или ти си най-обичаната,не можеш да се отървеш от любов и не можеш да разбереш защо тия двамата тъпанари си задават тоя въпрос.Като ме видиш на живо и си поговориш малко с мен тогава имаш правото да казваш дали нямам мозък и то пък публично. Ахама.
    Ти вземи да прочетеш глупавия въпрос на авторката(както и твоя) и си помисли какъв извод може да си направи един здравомислещ човек. Ние тук какви сме, че да знаем това кога ще се случи?! Познаваме проблемите й ли, тя ни е разказала за познатите ли, какво?
    Кажи ми една причина(ако искаш и повече), за да не смятам, че въпросите са лишени от смисъл... Чакам
    П.П.Не съм казала, че нямате мозък, а попитах дали имате. Има разлика между въпрос и твърдение, предполагам знаеш.
    За авторката незнам и немога да говоря,но за мен....Прочети ако искаш маааалко по внимателно поста ми и забележи какво съм казал аз.А ако съм го написал така че да не можеш да ми го разтълкуваш ей сега ще ти го разтълкувам:Казал съм че се питам САМ СЕБЕ СИ и че никой тук неможе да ми отговори,защото НЯМА КАК ДА ЗНАЕ дори аз не знам.Сега останава и да ме изкараш луд че сам си задавам въпроси и това вече ще е черешката на тортата.

П.П. Без лоши чувства.

Мега фен Аватара на Blab
    Любов ще "срещнете", като се научите да давате.
    Обичта е да се раздадеш докрай, без да очакваш нещо в замяна.

ПП:Не може да очаквате да ви глезят и дундуркат... някой да се грижи за вас...
    Човек е сам на този свят, поел по своя пътека...
    За да свържеш две пътеки трябва да вдигнеш бариерата и да се отместиш встрани...

ПП2:задълбах, а трябва да тръгвам...

Guest
    Който търси - намира.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    У съседа.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Добре, за какво пускаш цяла тема, като много добре знаеш, че не можем да ти отговорим на този въпрос и ако получиш отговори, те ще са клишета... Ще я срещнеш тогава, когато си я заслужиш
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Е ние не можем да ти кажем....не сме некфи гадатели
    ...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...

Re: Искам истинска любов!

Цитирай Първоначално написано от sweet_tani
    Ako nqkoi moje da mi kaje koga 6te namerq istinskata si lubov i podxodq6toto mom4e za men 6te e varxa!
    аз ще ти кажа кога...
    като спреш да задаваш тъпи въпроси

м/удругото не се е**вам. като стигнеш интелектуалното равнище да осъзнаеш, че да си задаваш такива въпроси е адски тъпо и няма полза от тях, ТОГАВА ще я срещнеш...
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Fallen`Angel прочетох ти темата, но не винаги всичко свършва така и съжалявам, че при теб нещата са се стекли по този начин

А за авторката: Не сме врачки..поне едно 99,99% от нас, ама мога да пробвам да нацеля датата 12. 10. 2012 година
    По-скоро нацели моя рожден ден...тогава ще ставам на 20
    По темата Да ти кажа честно и аз се чудя същото и всеки 3ти човек се пита същото.Така,че ако имаше нещо което да предсказва такива неща на всички хора по света.. и на мене щеше да ми е много любопитно,ама нали няма...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си