- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам истинска любов!
За авторката незнам и немога да говоря,но за мен....Прочети ако искаш маааалко по внимателно поста ми и забележи какво съм казал аз.А ако съм го написал така че да не можеш да ми го разтълкуваш ей сега ще ти го разтълкувам:Казал съм че се питам САМ СЕБЕ СИ и че никой тук неможе да ми отговори,защото НЯМА КАК ДА ЗНАЕ дори аз не знам.Сега останава и да ме изкараш луд че сам си задавам въпроси и това вече ще е черешката на тортата.Първоначално написано от gorska
П.П. Без лоши чувства.
Любов ще "срещнете", като се научите да давате.
Обичта е да се раздадеш докрай, без да очакваш нещо в замяна.
ПП:Не може да очаквате да ви глезят и дундуркат... някой да се грижи за вас...
Човек е сам на този свят, поел по своя пътека...
За да свържеш две пътеки трябва да вдигнеш бариерата и да се отместиш встрани...
ПП2:задълбах, а трябва да тръгвам...
Който търси - намира.![]()
У съседа.
Добре, за какво пускаш цяла тема, като много добре знаеш, че не можем да ти отговорим на този въпрос и ако получиш отговори, те ще са клишета...Ще я срещнеш тогава, когато си я заслужиш
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Е ние не можем да ти кажем....не сме некфи гадатели
...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...
аз ще ти кажа кога...Първоначално написано от sweet_tani
като спреш да задаваш тъпи въпроси
м/удругото не се е**вам. като стигнеш интелектуалното равнище да осъзнаеш, че да си задаваш такива въпроси е адски тъпо и няма полза от тях, ТОГАВА ще я срещнеш...
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
По-скоро нацели моя рожден ден...тогава ще ставам на 20Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
По тематаДа ти кажа честно и аз се чудя същото и всеки 3ти човек се пита същото.Така,че ако имаше нещо което да предсказва такива неща на всички хора по света..
и на мене щеше да ми е много любопитно,ама нали няма...
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98