.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тя не усеща нищо

спах с приятелката ми но тя каза че нищо неусещала помогнете ми! как да и помогна как да и хареса и на нея и как накрая да сварши и тя

т.7
    krem4et0

Фен
    Град
    House Music
    малак ти е патлака ама кво да правиш както каза един от американски пай последния. Лавът с малка пишка трябва да компенсира с силен рев
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

of pitam ser takiva 6matki da zamal4at

Град
    Търговище
    хех братле не е толкова до размера на куро ти важното е да знаеш как да го ползваш правилно за да и хареса и на партниорката ти... просто трябва да и намериш слабото място.. или тя сама да ти го покаже .. стига да си говорите открито и обсъждате сексуалните си предпочитания.. успех !

emi vij sega kakvo da q pitam za6to ni6to neuse6ta6e... nqkaksi e tapo iskam i na neq da i haresa a ne6to nemoga .... nemoa da kaja 4e mi e malak 17 sm mi e..... no nz nemoga molq vi pomognete mi

Град
    sofia
    ми обърни й пове4е внимание опитай разли4ни неща и я питай кое й харесва най-много

Използвай език,пръсти...целувай я навсякъде.Няма как да не И хареса.Успех!

ne6to konkretno koeto da "priloja" za po golqma efektivnost o4akvah da znaete

...

emm oburni i pove4e vnimanie,budi po nejen,celuvai q navsqkade kadeto si pomisli6,probvaite nqkoq nova poza...

Цитирай Първоначално написано от tihomirbs
    ne6to konkretno koeto da "priloja" za po golqma efektivnost o4akvah da znaete
    "Нещо конкретно, за по-голяма ефективност" ->ами орална/френска любов

Обърни повече внимание на любовната игра.. Повече целувки,повече нежност... Трябва да го почувстваш.. знам ли.. говори с нея тя да ти каже какво й харесва...

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

жената не е зърна и клитор

жената не е само зърна и клитор, които да стимулираш и тя да получи оргазъм. Пробвай точно обратното, стимулирай всички други места, но не и по горните които споменах. приближавай се максимално до тях, но когато настъпи момента да ги достигнеш, просто ги подмини. дразни я така ако трябва много време, докато самата тя не полудее и сама не те награба, тогава сам ще видиш какво става

PS само гледай да не зациклиш на едно място

УспеФ

пич ако и е за 1ви път споко не се тревожи. и на мойта приятелка като я отворих 1вите няколко пъти тя каза цитирам "ми ко да усещам нещо влиза и излиза..." просто може още да е малка. сега като го правим и харесва и го правим почи всеки ден. Но ако не е девствена и не си и 1вия .. е сори бате кофти
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
    А. Хитлер

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Taka e taka e Ezika e 100% garanciq

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    следващия път като ще правите секс надвиси се над нея и и прошепни в ухото: Тая вечер съм твой роб и ще изпълнявам абсолютно всяка твоя прищявка. Затова, господарке, нареждай/ама не го обръщай много на садо мазо с това господарке /
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Град
    София / Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    тва е начина

AMI GLEDAI SA...NE E VAJEN RAZMERA,VAJNO E DA ZNAE6 KAK DA I DOSTAVI6 UDOVILSTVIE...OPITAI NE6TO RAZLI4NO,S PRASTI I ESTESTVENO S EZI4E :P CELUVAI Q PO PO-4USTVITELNI MESTA I PROSTO NQMA KAK DA NE I HARESA!

Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    следващия път като ще правите секс надвиси се над нея и и прошепни в ухото: Тая вечер съм твой роб и ще изпълнявам абсолютно всяка твоя прищявка. Затова, господарке, нареждай/ама не го обръщай много на садо мазо с това господарке /
    xaxaxa na men tova ako mi go izrusi 6te se spukam da mu se smeia
    [img=http://img207.imageshack.us/img207/6565/couple1wh0.jpg]

оБичАаАаАаам тЕеЕее {!}{!}{!}

Re: Тя не усеща нищо

спах с приятелката ми но тя каза че нищо неусещала помогнете ми! как да и помогна как да и хареса и на нея и как накрая да сварши и тя

т.7
    krem4et0

сигурно приятел4ето ти не я задоволява напално
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

т.7
    krem4et0

сигурно приятел4ето ти не я задоволява напално
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Град
    Варна

т.7
    krem4et0
    е па бате,следващия път й го вкарай...

не става само със спане,иска и ебане...

Поговори с нея и разбери дали не е усещала нищо, или просто не е свършила...а може и да не се е отпуснала. Ако е била отпусната, отдадена и т.н. и наистина не е усетила нищо, да отиде на лекар незабавно. Има инфекция, почти сигурно е.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Постарай се...

колко пъти преди това е правила секс? обикновено първите няколко пъти наистина не изпитваш нищо, но по-нататък вече нещата се оправят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си