- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснени сме - дали е бременна?
Хора,значи имам един проблем и моля помогнете,че с момичето с което съм сме се изпопритеснили((( и така,решихме да се оправим с ръце един вид,не след като аз свърших по ръцете ми бяха останали малки следи от семенната течност..но без да се усетя,аз продължих да и бъркам не се усетих и продълих и с нея сме се притеснили,дали има опасност от това да забременее
моля кажете ако знаете нещо по въпроса.... мерси предварително....
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
тест няма да й свърши работа, тъй като не може толкова бързо да покаже има ли последствия или не..трябва да се иде на лекар, той ще я прегледа и ще каже
докато има шанс да забременее е добре да се предприемат мерки, вярно че е много малка, но съществува, заведи я на лекар..
Първоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
И стига с този лекар, всеки път когато сте си бъркали по дупките на лекар ли ще тичате. Просто дааш там 3 лв за тест след седмица, то не че ще има нещо ама поне да се поуспокоите.
аххаааахаахха споко,няма вероятностда са били по ръцете ти малки следи и после да си бъркал и така...дишай дълбоко...няма да забременее...
нямам повод да сънувам....
Сорри ама ми писна от простаци...кво очакваш от нас????? Ние сме гледачки тука и ще предвидим дали е бременна...???
ПЪРВО СЕ МИСЛИ С ГЛАВАТА ПОСЛЕ С ПАТКАТА!
Away from life!
Сорри ама ми писна от простаци...кво очакваш от нас????? Ние сме гледачки тука и ще предвидим дали е бременна...???
ПЪРВО СЕ МИСЛИ С ГЛАВАТА ПОСЛЕ С ПАТКАТА!
Away from life!
не питам,кой е врачка и кои не а питам,дли на някой му се е случвало и дали може да каже нещо ?![]()
защо си мислите, че лекаря може да разбере преди теста за бременност???
Ако е била в овулация има опасност
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Има обаче 1 маааалка подробност- тестът е показателен 14 дни след рисковия полов акт или на първия ден от закъснението.Първоначално написано от indecent
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
хаам гриша гриша![]()
Ми може би има мнооого малка вероятност... нз![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....