.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Притеснени сме - дали е бременна?

Хора,значи имам един проблем и моля помогнете,че с момичето с което съм сме се изпопритеснили ((( и така,решихме да се оправим с ръце един вид,не след като аз свърших по ръцете ми бяха останали малки следи от семенната течност..но без да се усетя,аз продължих да и бъркам не се усетих и продълих и с нея сме се притеснили,дали има опасност от това да забременее моля кажете ако знаете нещо по въпроса.... мерси предварително....

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

ami ima veroqtnost da ! po dobre da si napravi test predi da 4aka da vidi dali 6te i doide cikyla !!!!

Град
    varna
    cikala ne moje da i doide. toi trae 28 dni. moje da i doide samo menzisa

Град
    sofia
    тест няма да й свърши работа, тъй като не може толкова бързо да покаже има ли последствия или не..трябва да се иде на лекар, той ще я прегледа и ще каже

Според мен пък,вероятността е едно на милион...

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

докато има шанс..

докато има шанс да забременее е добре да се предприемат мерки, вярно че е много малка, но съществува, заведи я на лекар..

Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Според мен пък,вероятността е едно на милион...

И стига с този лекар, всеки път когато сте си бъркали по дупките на лекар ли ще тичате. Просто дааш там 3 лв за тест след седмица, то не че ще има нещо ама поне да се поуспокоите.

аххаааахаахха споко,няма вероятност да са били по ръцете ти малки следи и после да си бъркал и така...дишай дълбоко...няма да забременее...
    нямам повод да сънувам....

Сорри ама ми писна от простаци...кво очакваш от нас????? Ние сме гледачки тука и ще предвидим дали е бременна...???

ПЪРВО СЕ МИСЛИ С ГЛАВАТА ПОСЛЕ С ПАТКАТА!
    Away from life!

Сорри ама ми писна от простаци...кво очакваш от нас????? Ние сме гледачки тука и ще предвидим дали е бременна...???

ПЪРВО СЕ МИСЛИ С ГЛАВАТА ПОСЛЕ С ПАТКАТА!
    Away from life!

не питам,кой е врачка и кои не а питам,дли на някой му се е случвало и дали може да каже нещо ?

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    много нищожна вероятност, все пак направете тест

защо си мислите, че лекаря може да разбере преди теста за бременност???

Ако е била в овулация има опасност

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    ami ima veroqtnost da ! po dobre da si napravi test predi da 4aka da vidi dali 6te i doide cikyla !!!!
    Има обаче 1 маааалка подробност- тестът е показателен 14 дни след рисковия полов акт или на първия ден от закъснението.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

хаам гриша гриша

Ми може би има мнооого малка вероятност... нз
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си