.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    Bikini Bottom

Защо Ruthless постъпи така?

Погледнете тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=150411 писъл съм ч аз, а Ruthless я е модерирал. Разбирам, че може да съм допуснал грешка и това е така, но заглавието ми беше: "Команда за влизане в ДОС през миртк"..... искам да вляза в ДОС като напиша команда в мирк, а Ruthless ми променя заглавието на: "Коя е командата за влизане в mIRC под дос?", разбирам, че заглавието ми не е било добре и са го модерирали, но са му обърнали смисъла, хобаво де, но защо като е прочел съдържанието на темата, не си е поправил грешката... или въобще не е чел съдържанието? Питам се защо теми като тези
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=150529
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=150410
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=149861
    не са модерирани, които са 3 реда под моята, а моята е модерирана по т.7ма. Нарушил съм точката, факт е, но защо е обърнат смисъла на заглавието???? Защо само имитира дейност във форума, нека да бъдем коректни, и да не бъдем разделяни на групи!

Голям фен Аватара на Ruthless

Re: Защо Ruthless постъпи така?

Прав си за грешката ми, това става от бързане, съжалявам за, което вместо да пишеш теми и т.н. можеше да ми врътнеш едно ЛС.

Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Питам се защо теми като тези
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=150529
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=150410
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=149861
    не са модерирани, които са 3 реда под моята, а моята е модерирана по т.7ма.
    Пропуск. В раздела не съм само аз модератор, не отговарям само аз за него.

Защо само имитира дейност във форума, нека да бъдем коректни, и да не бъдем разделяни на групи!
    1. Мери си приказките.
    2. Къде видя разделяне на групи?
    3. Оправи си подписа и гледай да спазваш повече правилата.

Град
    Bikini Bottom
    ОК, следващия път лс, радвам се че писа, разбирам че не си само ти модератор, а и за потписа ми... какво му е? Вече веднъж ми го махнаха, но незнам по коя точка, никои нищо не ми каза... плс кажи ми кво не му е наред. Успех.. на модераторите и на форума, а за групите имах предвид, че има много пропуснати мнения които не са модерирани, а други са модерирани, но разбрах че от бързане стават грешки... човешко е да се греши, а и има доста хора които нарушават правилата ( и аз вече съм от тях, макар и да не исках)

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Прекалено е голям, това, не може да си слагаш тапети, бавиш
    зареждането на сайта, също така се деформира страницата. Вземи си я мини тая картинка през пейнт...и общо взето я намали двойно, качи в imageshack и пак си сложи линка...това е

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен Аватара на Ruthless
    ОК, следващия път лс, радвам се че писа, разбирам че не си само ти модератор, а и за потписа ми... какво му е? Вече веднъж ми го махнаха, но незнам по коя точка, никои нищо не ми каза... плс кажи ми кво не му е наред. Успех.. на модераторите и на форума, а за групите имах предвид, че има много пропуснати мнения които не са модерирани, а други са модерирани, но разбрах че от бързане стават грешки... човешко е да се греши, а и има доста хора които нарушават правилата ( и аз вече съм от тях, макар и да не исках)
    ОК, следващия път лс, радвам се че писа
    Разбира се, че ще пиша, все пак проблема е с мен.

а за групите имах предвид, че има много пропуснати мнения които не са модерирани
    За това сигнализираш на модератор/администратор, за да се справи с проблема. Пишеш ми и веднага се заемам.

а и за потписа ми... какво му е? Вече веднъж ми го махнаха, но незнам по коя точка, никои нищо не ми каза... плс кажи ми кво не му е наред.
    [/quote]

Нарушение на алинея 4 точка 1, която гласи:

1.Потребителите могат да използват аватари с размер НЕ по-голям от
    200x200 пиксела (проверява се като кликнете с дясно копче на мишката върху картинката и дадете Properties)
    Твоя подпис е с размери 510 пиксела на 330 пиксела. Поради това Алекс беше така любезен, за да го премахне. Затова го махни или го намали до максимум 200 на 200 пиксела.

а и има доста хора които нарушават правилата
    И на тях сме им подготвили изненада.

Град
    Bikini Bottom
    Радвам се че ме поясни за потписа, мислех че правилото е само за аватари, но явно не съм го разбрал. Махам го, и ще си сложа някакъв по малък, защото не ми се занимава да го правя този

Супер фен
    Град
    Своге
    chipi|_caoo spox we,bqh pusnala edna tema sus zaglavie "imam mnogo pupki",a teq go bqha preobrazuvali na "imam mnogo pokupki"
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Асеновград, България
    Всъщност с публикуването на голямо изображение в подписа си, нарушаваш т.5 от правилника, която гласи:

5.Да НЕ публикуват снимки с големи размери, които затрудняват
    разглеждането на сайта от останалите потребители
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    chipi|_caoo spox we,bqh pusnala edna tema sus zaglavie "imam mnogo pupki",a teq go bqha preobrazuvali na "imam mnogo pokupki"
    Както вече беше обяснено тук, "тея" (модераторите, предполагам) не са роботи, работещи чрез алгоритми с математическа точност. Следователно никой от нас НЕ е безгрешен!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Всъщност с публикуването на голямо изображение в подписа си, нарушаваш т.5 от правилника, която гласи:

5.Да НЕ публикуват снимки с големи размери, които затрудняват
    разглеждането на сайта от останалите потребители
    Смених го с 200 Х 200 пиксела

Мега фен Аватара на machoka
    Така като гледам, темата се изчерпа.

Приятен ден желая на всички участници.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си