ami tai kato sam o6te malka i neopitna bih iskala da popitam za va6eto mnenie ta istoriqta mi e slednata: predi dosta vreme se zapoznah s edno mom4e absolutno nikakvo vpe4etlenie ne mi napravi no nz za6to po4nahme da se zaribqvame s nego no kakto kazah az ne go haresvah a toi мен qvno da i dva pati kogato ne6tata stavaha po seriozni az go odrqzah...sled tova po4ti ne se vijdahme i mng rqdko govorihme ta prez tva vreme nz kakvo mi stana no ne mojeh da spra da mislq za nego a predi vreme toi si hvana gadje i kato gi vidqh zaedno napravo nz za6to mng gadno mi stana i se pove4e i pove4e mislih za nego i на скоро toi skasa s gadjeto si i nz kakvo da pravq ot edna strana mislq 4e go haresvam se pak ne spiram da mislq za nego no pak ot druga nz kakvo mu haresvam ne mi haresva kak izglejda nito kak se darji s drugite no mi haresva kak se darji s men i kogato go vida sarceto mi po4va da bie po barzo i sega nz kakvo da pravq dali da se opitam da go spe4elq otnovo,no pak ako se razkolebaq i re6a 4e vsa6tnost ne go haresvam i samo go narana tva ne6ta da go prava no pak mi i omrazna da ne spiram da mislq za nego kakvo da prava spored vas?