.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Повече от фен

Той и тя в едно легло с мен!

С приятелката ми решихме да пробваме тройка, винаги сме искали и ще го направим.Тук обаче идва проблема, единственото момче, което знае за това е бившия ми.Тя много иска с него, обаче мисля, че на мен ще ми е неловко,все пак бяхме заедно 2 месеца.Какво да направя, да и угодя ли с него?Вие какво бихте направили?
    Съжалявам ако темата е глупава, ама мен това много ме вълнува.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Голям фен
    Би ми било доста тъпо да гледам как бившият ми чука най добрата ми приятелка .. това е кофти филм .. но ако ти е все тая за него .. дали ще е той или някой друг ... делнете си го ..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Би ми било доста тъпо да гледам как бившият ми чука най добрата ми приятелка .. това е кофти филм .. но ако ти е все тая за него .. дали ще е той или някой друг ... делнете си го ..

Извинявай, че те поправям, но тя не е най-добрата ми приятелка, тя ми е гадже.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Sliven
    Лесби ?
    \~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!

Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!

Град
    sofia
    толкова ли свършиха мъжете на земята, та решихте то4но с бившия ти
    всеки би се навил на тройка с две моми4ета защо подлагаш на допълнително напрежение емоциите си

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e

Чакай малкооо нещо не ми е ясно...значи ти момче или момиче си ? щото тя хем ти е гадже пък искате да го направите с бившия ти

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BluE_s

Чакай малкооо нещо не ми е ясно...значи ти момче или момиче си ? щото тя хем ти е гадже пък искате да го направите с бившия ти

Сега ще ти обясня:аз съм момиче и съм би- харесвам и момчета и момичета. Предишното ми гадже беше момче, но сегашното е момиче.И тя иска да го направим с бившия ми, защото му има доверие. Надявам се схвана.

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от BluE_s

Сега ще ти обясня:аз съм момиче и съм би- харесвам и момчета и момичета. Предишното ми гадже беше момче, но сегашното е момиче.И тя иска да го направим с бившия ми, защото му има доверие. Надявам се схвана.
    мда вече схванах за кво става на въпрос

На каде отиваме всъщност ? Ако питаш до мен..на момчето ще му е толкова кеф.. давайте , just make the deal..

Най-вече ти трябва да решиш,а не твоята приятелка,защото той е бил твое гадже и ако на теб ще ти е неприятно и кофти...няма смисъл :P а иначе щом имате такова голямо желание за 3-ка ... толкова момчета има!
    Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!

ако не искаш с бившия ти, имам един куп момчета в телефонния указател, които само за това мачтаят... пък може и мене да ме поканите :P
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми ако не го харесваш вече няма от какво да ревнуваш ,така че не виждам лошо да е точно той

бах и обърканото обяснение ... момиче, момче, бивши, би .... та тъй де щом си би и сега ходиш с това момиче що пък да не го направите с бившия ти. се пак sex is sex
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
    А. Хитлер

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, защо не?В крайна сметка той те кефи като външност, нали?Това е важното.

със сигурност ще ти е доста неловко,освен ако вече си го забравила..а и както някой друг каза: не е последното момче та точно с него да го направите..и ако е с него след това със сигурност ще си объркана..ще се чудиш дали пък още не изпитваш нещо към него..дали ти е било по-добре с него или сега с нея.. ако искаш да си с момичето,с което си в момента най-добре си намерете друго момче за 3ката

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Е ти ще чукаш или ще те чукат

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф
    да го решиме на по чашка..

не разбрах проблема - щом и двете го харесвате...
    иначе ако ще ти е кофти (ти си знаеш как се чувстваш), обясни и, не са се свършили както тя каза... просто говори с нея и ще си решите
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Голям фен
    Град
    Pleven
    Не бившия- емоции, усложнения, въпроси.... Една от вас ще се чувства зле накрая. Вземете си друг пенис... така де.. мъж
    Blame the sin, not the sinner.

Град
    София / Бургас
    Тъкмо се чудих че обикновено момичетата искат с 2 момчета, а то какво било.
    Ми пробвайте се какво толкова - един секс. Доверието е важно. Ти и той се познавате сексуално. Приятелката ти му има доверие. Пък ако ви хареса може да си го правите редовно.

Фен Аватара на Magician
    Град
    София

Re: Той и тя в едно легло с мен!

С приятелката ми решихме да пробваме тройка, винаги сме искали и ще го направим.Тук обаче идва проблема, единственото момче, което знае за това е бившия ми.Тя много иска с него, обаче мисля, че на мен ще ми е неловко,все пак бяхме заедно 2 месеца.Какво да направя, да и угодя ли с него?Вие какво бихте направили?
    Съжалявам ако темата е глупава, ама мен това много ме вълнува.
    Няма от какво да ти е неловко - дори това, че си била с него преди, само може да ви помогне да се отпуснете максимално и да се насладите едни на други.

Град
    in ur dreams
    Абе дори да си би едва ли ще ти е приятнода гледаш как чукат гаджето ти . Не са ми ясни какви са отношенията ти с момичето - сериозни ли са? Незнам, ваша си работа, обаче ако смяташ ,че няма да ти е удобно потърсете някой друг .

Еми ние ли ще ти решаваме с кого да правиш тройката? ти си решавай!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Тъп е самият факт да делиш едно легло с трети човек, който всъщност е излишен (секса си е създаден да се практикува между двама души)! Не знам, на мен лично не ми допадат тройките ... пък и с бивш
    >>> House Music <<<

Град
    people`s wet dreams
    Не взимам скъпо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си