- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той и тя в едно легло с мен!
mm kakvoto i da si govorim , toi e bivsh , po dobre namerete nqkogo , s kogoto nikoq ot vas ne e pravila sex i razbira se mu imate doverie ...
ne iskam da probvam 3ka , no mi se struva nelovko s bivsh i sys segashen partinior
pone si mislq , che ili na teb , shte ti e koft , poneje predi ste bili zaedno , ili na neq , poneje nabliudava kak bivshiq pak te dokosva ili na dvete
razbira se to si e do horata , no ... ako izberete nqkogo , skogoto i dvete ne ste bili intimni , shte izbegnete opasnostta ot podobni izjivqvaniq![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
E pone shte razbetresh kak e bivshiq i v legloto![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Изберете друг 4овек за тази троика с бившият може да стане мазало като отношения говоря...
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
Виж тук има и още един възлов момент, искам да попитам за двумесечното ви ходене с този пич секс правили ли сте ?
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
аз моя бивш приятел, моя настоящ приятел, моята бивша приятелка и кучето ми което е ирландски сетер търсим 6-ти активен (момиче, момче, мъж, жена(до 47г.) за неангажираща шесторка.
П.П: сетера се казва Роро и е мн гальовен!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nau4i se da ti haresva...