- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Магията на първата целувка.....
ае простено му е за правописа все пак се вълнува човекаАз още го изпитвам когато целувам приятелката ми
![]()
Liubov da imaChestno kazano purvata celuvka,s koeto i da e momche e specialna(stiga da imash chuvastva kum nego,koito sa poveche ot "ami malko mi haresvash").Zamislqm se i ot vsichkite mi purvi celufki(pomnq gi vsichkite de) mai sus segashniq mi priqtel e nai-zapomnqshta se.Nqkak beshe mn nepredvideno.Umirahme ot skuka na edna peika,chakaiki 2ma priqteli da se zabiqt... to kvo izleze,che nakraq na vecherta nie se naceluvahme.I vse pak beshe super sladko,zashtoto v posledstvie se okaza,che i dvamata si se zakanvame ot mnogo vreme
![]()
![]()
Еми то можеше да се забият и другите двама ама трябваше да гледаме как се забивате вие ...защото бяхте интересни как се дразните само без да праите нищоПървоначално написано от PoisoNGirL
![]()
![]()
Ми зяпахме миПървоначално написано от PoisoNGirL
Тъкмо ония да напраи нещо и аз ооо ония са се налегнали и дай
Само ви зяпахме
![]()
Ай утре ,че мисля да поспя малкоПървоначално написано от PoisoNGirL
![]()
![]()
аа аз в час немога да спя ,че ония Иво само дрънка некви вицове и слушамПървоначално написано от PoisoNGirL
![]()
![]()
emi 4esny mn se izkefih 6tot toi.....po-to4no az
off prosty az ot mn otdavna go haresvah i mi padna sled daskalo sam be6i i malky da si polafim i nqkfy si kazvam "sega ili nikoga" zalepih mu edna celufk1 i ot togava hodim xD 2 meseca![]()
хммм .. зависи кое е момчето .. по принцип първата целувка с ново момче винаги ми е била странна .. има само 1 изключение (поне него си спомням сега..) ии наистина вълната ме държеше няколко дена..
таа не не си изперкал..
влюбен си..
таи де се същото..![]()
iskam i az taka...iskam ,iskam !!!!!!!!!! ama nqma![]()
![]()
someone else...
ммм дам.така е...първата ми целувка със сегашния ми приятел беше супер яка/не че другите не са,но тя беше по-специална/![]()
И аз така си мисля...Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
![]()
Радвам сеПървоначално написано от lizzard_92
![]()
Ех и аз много жадувам за първа целувка ама още не е дошла![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
Хех супер е да намериш такъв човек, коийо да те кара да изтръпчаш и да мислиш дълго след това за него и за цеувката ви)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хехех.. мене вече повече от година ме държи![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Прав си!Но трябва да си доста умен та да се решиш-повечето момчета не биха го направили!На колко си?
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Олелееееееееее, колко романтично!И аз искам така!
![]()
eh ocelil si momenta,eh,kat sa setq,biv6iq i parvata mi celyvka s nego,kat ma izpra6a6e be prekrasna
ayy prekrasno e parvata celuvka s 4ovek koito tolkova mn jelae6![]()
![]()
trqbva da e nejna i strastna
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!