.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    ае простено му е за правописа все пак се вълнува човека Аз още го изпитвам когато целувам приятелката ми

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Liubov da ima Chestno kazano purvata celuvka,s koeto i da e momche e specialna(stiga da imash chuvastva kum nego,koito sa poveche ot "ami malko mi haresvash").Zamislqm se i ot vsichkite mi purvi celufki(pomnq gi vsichkite de) mai sus segashniq mi priqtel e nai-zapomnqshta se.Nqkak beshe mn nepredvideno.Umirahme ot skuka na edna peika,chakaiki 2ma priqteli da se zabiqt... to kvo izleze,che nakraq na vecherta nie se naceluvahme.I vse pak beshe super sladko,zashtoto v posledstvie se okaza,che i dvamata si se zakanvame ot mnogo vreme
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    Liubov da ima Chestno kazano purvata celuvka,s koeto i da e momche e specialna(stiga da imash chuvastva kum nego,koito sa poveche ot "ami malko mi haresvash").Zamislqm se i ot vsichkite mi purvi celufki(pomnq gi vsichkite de) mai sus segashniq mi priqtel e nai-zapomnqshta se.Nqkak beshe mn nepredvideno.Umirahme ot skuka na edna peika,chakaiki 2ma priqteli da se zabiqt... to kvo izleze,che nakraq na vecherta nie se naceluvahme.I vse pak beshe super sladko,zashtoto v posledstvie se okaza,che i dvamata si se zakanvame ot mnogo vreme
    Еми то можеше да се забият и другите двама ама трябваше да гледаме как се забивате вие ...защото бяхте интересни как се дразните само без да праите нищо

Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    emi az takovaaaa...az sum si sramejlivo dete...mama ne mi dava da se celuvam s momcheta Ama verno li ste zqpali...aaaa losha kifla.Shti izqm shokolada za nakazanie
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

emi az takovaaaa...az sum si sramejlivo dete...mama ne mi dava da se celuvam s momcheta Ama verno li ste zqpali...aaaa losha kifla.Shti izqm shokolada za nakazanie
    Ми зяпахме ми Тъкмо ония да напраи нещо и аз ооо ония са се налегнали и дай Само ви зяпахме

Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Emi pone neshto izleze ot onezi inache taka "romantichni"peiki pred vas
    p.s.tuka mai go obyrnahme na chat ili samo taka mi se struva?!Dai da si napravim edna tema i da si pishem

Emi pone neshto izleze ot onezi inache taka "romantichni"peiki pred vas
    p.s.tuka mai go obyrnahme na chat ili samo taka mi se struva?!Dai da si napravim edna tema i da si pishem
    Ай утре ,че мисля да поспя малко

Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Be kakvo shte spish to tova ne e polezno.za taq cel hodish na daskalo.Tam se spi Pravish se na mnogo uchen ama si dremesh Ai ytre taka da bude

Be kakvo shte spish to tova ne e polezno.za taq cel hodish na daskalo.Tam se spi Pravish se na mnogo uchen ama si dremesh Ai ytre taka da bude
    аа аз в час немога да спя ,че ония Иво само дрънка некви вицове и слушам

Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Premesti se pri mene.Pochti celiq klas spi a daskalite si plqmpat.Daje karame nqkoi daskali da ni gasqt lampite

emi 4esny mn se izkefih 6tot toi.....po-to4no az
    off prosty az ot mn otdavna go haresvah i mi padna sled daskalo sam be6i i malky da si polafim i nqkfy si kazvam "sega ili nikoga" zalepih mu edna celufk1 i ot togava hodim xD 2 meseca

хммм .. зависи кое е момчето .. по принцип първата целувка с ново момче винаги ми е била странна .. има само 1 изключение (поне него си спомням сега..) ии наистина вълната ме държеше няколко дена..
    таа не не си изперкал..
    влюбен си..

таи де се същото..

Хохо зависи колко мн харесваш дадения човек.. инчи тръпката се губи .. ма аз до сега съм нямала такива работи... винаги 1 целувка с гаджето беше мн яка... пък чесно казано и до ден днешен си ми харесват ... все са си магически и хубави

Град
    In Devil's Castle
    iskam i az taka...iskam ,iskam !!!!!!!!!! ama nqma
    someone else...

ммм дам.така е...първата ми целувка със сегашния ми приятел беше супер яка/не че другите не са,но тя беше по-специална/

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    ммм дам.така е...първата ми целувка със сегашния ми приятел беше супер яка/не че другите не са,но тя беше по-специална/
    И аз така си мисля...

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    И аз така си мисля...
    Радвам се

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Ех и аз много жадувам за първа целувка ама още не е дошла
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Хех супер е да намериш такъв човек, коийо да те кара да изтръпчаш и да мислиш дълго след това за него и за цеувката ви )

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Хехех.. мене вече повече от година ме държи
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Благоевград
    Прав си!Но трябва да си доста умен та да се решиш-повечето момчета не биха го направили!На колко си?
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Олелееееееееее, колко романтично! И аз искам така!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    eh ocelil si momenta,eh,kat sa setq,biv6iq i parvata mi celyvka s nego,kat ma izpra6a6e be prekrasna

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ayy prekrasno e parvata celuvka s 4ovek koito tolkova mn jelae6 trqbva da e nejna i strastna
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си