- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- стриптийз
така здравейте... искам да ви питам на коя песен сте правили стриптийз или ако не сте то бихте предприели похотливи действия на нея??? и ми беше интересно дали има подходяща метъл песен за тези начинания![]()
![]()
стриптийз*![]()
'you can leave your had on' i na madona justify my lovestavat teq pesni a za metala nqma takiva mai
![]()
не had ами hat ( шапка ) ве .....Първоначално написано от martoo
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
аз стриптийз бих правила и на what goes around comes back around на Justin Timberlake.А метъл не слушам толкова за да ти кажа![]()
ето ти метъл xD -> http://www.youtube.com/watch?v=uwf1E-_j74M "kiss my star fish, my chocolate star fish......."![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Аз пък бих гледал на всякаква музика да ми правят...:P
Away from life!
и на народна лиПървоначално написано от Dream_s@L!Va
някое хорце
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
пффф една песен ма тва са 3-7 минути...дейба тоя стриптийз..искам повече...иначе песента тряа да е бавна, но не много и с очертан ритъм....най добре нещо бас на моменти примерно (ashanti-only you) ако някой иска по подробно инфо-на лс...и НЕ И JOE COCKER....това е ИЗТЪРКАНО....ако някоя почне на тая песен да ми се кълчи ще я изкарам с шутове от стаята.... най добре е без музика...ноо това го могат само про-тата щот тряа да си вкараш ритъма в главата...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
да бе сигурно ще я изкараш направо с дограмата през прозорцитеПървоначално написано от Quasar
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
"I'm too sexy" на Prince![]()
ПП:kael, някои доскоро си мислеха, че е head![]()
Прави ли са ми и на чалга.![]()
xax moje na madonna - justufy my love, oba4a parvo trqbva da sam udarila nekoq vodka![]()
![]()
![]()
![]()
Който иска търси начин, който не ще - причина. Човек цени когато няма
pesnite na ennigma sa mn podhodq6ti za striptiis principal of lost np :P kvo 6e kajete![]()
xaxa az ako praq striptiiz na taq pesen she si predstavqm che go pravq na justinПървоначално написано от ghostwisper
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Purvata, koqto mi idva na um za edin striptease e na Holly Valance - State of mind. Joe Cocker e dosta poshlo i izturkano - tova go svurzvam sus selskite bekove v diskotekite, koito se pravqt na palqchovci.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Енигма са много чувствени. Те са за правене на любов, не на стриптийз.
Джо Кокър е банален. Аз лично бих се кефил на Justify my Love на Madonna. Много перверзна песен, точно за стриптийз е създадена.
mm ne sum pravila vse o6teno se se6tam za edna eroti4na pesen s eroti4en tekst... Joi - Lick
![]()
Първоначално написано от dreams_f
daaa tukmo shtqh da pisha 4e i az bih pravil na taq pesen i za vodkata sym syglasen)
LIVERPOOL FOREVER !!!
+ "I'm too sexy" на PrinceПървоначално написано от martoo
![]()
tainted love e hybava
ina4e ddz blero -sexy moves![]()
ili nqkoq narodna ili opera mnog 6te go vuzbudish![]()
![]()
![]()
az na tishina pravihama sledvashtiq pyt sig na koqto si haresa , ne mi e problem veche , stiga da sym q chuvala :P
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Банaлни идеи давате, хора. Мадона и Джо Кокър са си вече за лиготия...
Мога ти кажа аз на кои песни съм правила стриптийз:
Paula Cole - Feelin Love ---> много подходяща... Мисля, че отговаря на изискванията ти
Chris Isaak - Wicked game
Depeche Mode - I want you now (sex mix)
Hooverphonic - Autoharp
Аксиния - Baby
Lenny Kravitz - Believe In Me
Portishead - Glory Box
Collide - Halo
Esthero ft. Shakari Nite - If Tha Mood --> ако имаш пилон... ПЕРФЕКТНА!
Missy Elliot & Tweet - Oops Oh My
Casey Alva vs Solar City- Dying To Be With You (rmx) (има я в дата.бг)
Последните 3 са по-бързички. Но пък предполагам знаеш, че не се танцува много лесно на бавни песни... 1вите са бавни и много чувствени, не се танцува много лесно на тях. Може (както аз направих) да започнеш с една не толкова бавна песен (като от последните 3) и да стигнеш до някоя много бавна и секси като например Glory Box. Кой е казал, че хубавия стриптийз е трае само една песен? 2-3 по-хубавоПоне според мен. Дано песните да ти харесат.
The only truth they can accept is their own.