- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- стриптийз
Оо песни за стриптииз да искаш : Terence Trent Darby- Delicate, Guns N' Roses- If I don't have you, Donel Jones- Do you wanna, Michael Jackson - In the closet, Dirty Diana, Aerosmith- Crazy, Madonna- Erotica... много зависи какво искаш.. някакъв нежен стриптийз... нещо по-диво... Метъл .. ок... примерно... Ville Vallo & Apocaliptica- Bittersweet, и бъобще пробвай с HIM, че са Love Metal.Пробваи и със Софт Рок- следи ден-два VH1 и ще се светнеш
![]()
look but don`t touch // еи таз песен ще ви свърши работа /саундрак от филма Hard Luck на таз песен една стриптизиорка си прави стриптиз![]()
awe sled vtorata vodka ve4e nqma da ima zna4enie !! drehite sami 6te padat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HaReSvAm HuBaViTe F-4eta, no Mi E spr kofti kato gi vijdam tyjni ;(
не е ли тази песен :Първоначално написано от be_true
Right Said Fred - I'm Too Sexy
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
А какво ще кажете за Pink - Dear Mr. President![]()
Шегувам се естествено![]()
[img][/img]
Tuka trqbva da napravqt edna podgrupa za muzika, che v BG horata se slavqt s niska muzikalna kultura![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Samo si predstavqm shto za striptease moje da padne na Crazy Frog. Pone pishkata bi padnala sus sigurnost.
Eating isn't cheating - Arnold
Стана ми странно едно.. как така освен Джо Кокър и Мадона не се спомена никъде АC/DC - The Jack? Тези трите ми идват в главата винаги,когато някой каже стриптийз,но Мадона и Джо наистина са изтъркани,а The Jack си ме е карала да се разгорещявам всеки път,така че няма как да я изключа![]()
Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!![]()
Според мен освен Мадона,bluero и Prince,подходяща е и Candy shop![]()
Шампанско и сълзи е живота ни,пияни от любов ще пием цял живот!
И даже да горчи-наливай ми любов!...
nee vajna myzikata a tantsa stiga da e dobur i podnesen s vuobrajenie vsi4ko 6te e ok![]()
Alannah Myles - Black Velvet
The White Stripes - I Just Don't Know What to Do with Myself
Titiyo - Come Along
Kylie Minogue - Two Hearts
Christina Aguilera - I Got Trouble
Oбичам ретро звучене.![]()
Сега се сещам и за Sugababes - Freak Like Me - има си типично сексуално послание.
Иначе май всяка музика става за стриптийз. Един симпатяга - познат от училище, ми се беше похвалил, че са му правили стриптийз на фона на албума на Еминем The Marshall Mathers LP. Но той си падаше зевзек, така че...Както и да е, не го препоръчвам, особено за владеещите английски.
![]()
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
някоя ритмична дет ви харесва и на двамата
JUSTIFY MY LOVE na Madonna i THE JACK na AC/DC - nqma po dobri pesni za taci cel poviarvai mi !![]()
na pesenta na joe cocker:P
Winger - Can't Get Enuff
Def Leppard - Pour Some Sugar On Me
Warrant - Cherry Pie
и трите са за тая цел![]()
Blero-Sexy moves i Enrique Iglesias-Ring my bells
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!