- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Психиката ми са срина ;(
Пускам тази тема просто защото трябва да кажа на някой а никой не ме разбираПрекалено мн ми се събра значи през последните седмици направо незнам к'во се случи с мен ....Като започнем че се разделих с момчето което обичах до болка правя се че нищо не е с танало но не е така
![]()
след това се запознах с наистина момчето мечта но той просто не ми влияе добре постоянно ма наранява с всичко и ...
![]()
![]()
аз съм някаква дет без да иска сваля момчетата и после им разбивам сърцата и са има едно такова момче той не го заслужава но ...
Ходя с най-милото момче но не го обичам може би с времето т'ва ще се промени но за момента му нося само болка и проблеми
Където и да отида с който и да се забъркам му разбивам живота нося само проблеми и сълзи
и просто вече не ми издържа психиката
![]()
![]()
![]()
ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
!!!
бахти ненормалната си хем знаеш какво правиш и не се спираш ...... много ми е странно щом ние сме бъдещето на българия как ще я опазим тая държава след като повечето хора май сами не могат да вземат решения дайте след 20 години един овчар да го направим президент тои поне ще се оправя с такива пасивни говеда
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
намери си хоби...
или поне като се занимаваш с някое момче му казваи предварително, че няма да е сериозно. няма смисъл да мъчиш и себе си и другите опитвайки се да правиш нещо, което не ти се отдава...
не ми се сърди само, не искам да те обидя :P просто на всеки се случва. опитай се да овладееш малко ситуацията. в момента определени не си за сериозна връзка, така че няма смисъл да заблуждаваш хората около себе си![]()
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
Мила,просто се поспри малко...спирачки!!!
Ти съзнателно или не съазнателно се стараеш да превлечеш някое момче за да видиш как той ще ти обърне внимание и сигурно подсъзнателно да разбереш,че си желана и обичана!Това е защото явно си не сигурна след като сте скъсали с това момче, което си обичала!Има начин,просто намали темпото![]()
![]()
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!
eee gadno pravi6 ama kazva6 4e ne usaznava6 ili kakvo se pak traa si nameri6 mom4e koeto da xaresva6 ili obi4a6![]()
ами Иве кво да ти кажа сама си го причиняваш и ти е кофти
и не че никой не те разбира а никои не може да ти помогне
направи си една услуга и си помогни![]()
незнам защо, но аз те разбирамимам една приятелка, която малко прилича на теб...за съжаление си нямам и представа как да ти помогна...може би трябва ти сама да се опиташ да се промениш, поне малко, просто да внимаваш какво правиш с момчетата, да се замислиш над това, което ти се е случвало до сега и...де да знам ... ти сама трябва да си помогнеш, няма кой друг
![]()
za tova lek nqma i az imam priqtelka(poskoro poznata no nqma zna4enie) koqto e po absoliutno sy6tiqt na4in po nqkakyv na4in svale mkom4etata i tq neznae kak de i se nlaga da im srine me4tite no kazva 4e ve4e e sviknala prosto kato svali6 nqkoe mom4e bez da iska6 ne trygvai s nego pri nikakvi obstoqtelstva po leko 6te go prieme
P.P. i liubovta mejdu to4no opredeleni hora ne vinagi idv s vremeto (daje mislq 4e v pove4eto slu4ai vyob6te ne idva) 6te prstana s glupostite pojelavam ti kysmet
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
xaxa kael я намута яко![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Значи искаш да ми кажеш че нараняваш момчетата "несъзнателно" и ти се наранява психиката от това. Ходиш с момчето мечта ама не ти влияе добре.Ходиш с момче без да го обичаш. Хахах ти си безпощадна кучка, тъпчеш чувствата на момчетата, плачеш, нараняваш се, не ти харесва да го правиш, но все пак го правиш. Еваллата
. За първи път срещам такъв индивид
Дали да търся нов подход ,
дали да давам заден ход ,
Напред или назад - незнам незнам .![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Ти още не знаеш какво е да обичаш, ако си го обичала до болка няма да си хванеш друг след няколко дни...
по принцип и аз съм като тебе - запозная се с някой, с който очаквам да сме си само приятели, но неволно му правя намеци.. улавяла съм се, но не трябва да се тревожиш за чуждата болка бъди повече егоист :P никога не съм се ядосвала (не много) за това, че съм "излъгала" по някакъв начин някое момче
ne misli za minaloto misli za nastoq6teto gledai da ne zagubi6 tva mom4e deto hodi6 s nego pak za drugite da sa opraat.I kakto kaza ,,jotitu,, ne misli za 4ujdata bolka gledai na tebe da ti e dobre
Не не...хапчета ти трябватПървоначално написано от ani4ka_bani4ka
![]()
Това го каэах на едно момиче в една друга тема,но мисля,че същото важи и эа теб.Първоначално написано от Presley`n`Sum
[size=7][b][u]fosse cos
Ами, ти просто не се усещаш как го правиш.От какъв зор ми кажи, е трябвало да тръгваш с момчето, което те обича, а ти не го?Не си ли допуснала поне за малко, че може би това ще му причини болка и после "не искам да им разбивам сърцата".Еми, не го прави(специално за тази ситуация говоря).А ако другите те харесват, а ти не изпитваш същото - няма какво да направиш.
Отделно това, но наричаш "момче мечта" някой, който постоянно те наранява.Това ли е момчето мечта?
Първо се раздели с горкото момче, и после се изправи и спри да се самосъжаляваш. Ако си на 40 с две деца, иди-доди да ревеш, ама заради момче на тази възраст недей. И аз като бях на 16-17 се тормозех от такива глупости и си загубех бая време. Но ако зарежеш този и после ти стане още по-зле- не пиши тема тук. Вземи решение, което най-накрая ще те удовлетвори.![]()
haha mom4eto me4ta ne q naranqva a tq naranqva nego sus Hmm lujITe sI !! Tui 4e ivE sTiga Se pravi na Jertva i t.n SHot .. me obvinqva6e za si4ko a se okaza 4e ti si tazi koqto naranqva TUi 4e ... Psihikata ti se srinala haha emi spri da luje6 i moje i da si po dobre
милата и аз по едно време бях така дори и сега има такъв нюанс но ще се оправиш спокойноа колкото до момчето незнам какво да ти кажа
е успех
![]()
Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers...
kael не мога да не спомена приликата на снимката ти от подписа с Enrique от клипа "I love to see you cry"Първоначално написано от kael
![]()
А към момичето наистина е хубаво да се поспреш малко, успокой топката всичко ще се нареди, а ако не се нареди, майната му, започни на чисто, не е лошо да останеш сама за извесно време няма да умреш без гадже я. Даже е по-добре, няма кой да ти бучи на главата кеееееееееффффффф
![]()
Лигавщини.Мен преди като ми падаше косата и зъбите за пръ пър в живота ми почнаха да ме болят от нерви и бях на ръба на анорексията да съм писала теми във форума да се оплаквам?Не мисля!
za kvo sam te obvinqvala be are stiga me izkarva mene lo6ata prav si mn ne6ta napravih koito ne biva6e i sajelqvam za tqh no i ti ne si 4ak takav svetec are molq ti se sega ...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
!!!
оооо тия неща се правят несъзнателно мога да ти кажа...Първоначално написано от koalka
това си е чисто и просто търсене на нови и силни изживявания. сещаш ли се...
като се разделиш с някой, с който си ходил дълго време, дори и да не си го обичал кой знае колко си свикнал с присъствието му в живота ти. и когато той си тръгне просто се опитваш да запълниш празното място с нещо друго...
най-големия проблем на хората тука е, че не са се научили да се справят със самотата и да я ценят като чувство, съответно не знаят как да се държат в някакви ситуации, как да контролират емоциите си.
вика му се пубертет
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!