.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Кой фон-дьо-тен бихте си избрали

Искам да попитам антибактериалния на Манхатън за мазна или за суха кожа е, защото моята е много суха. Ползвали ли сте крем пудрата на Макс Фактор? На Мейбалийн фон-дьо-тена?
    Можете ли да ми предложите някой, който да е до 12лв, да не е Avon, Oriflame ili Impala?
    Мерси

От изброените съм за MaxFactor.
    Ползвала съм на Манхатън, но не бях доволна, а от Мейбълин по принцип избягвам да пазарувам, освен лакове.
    За тези пари бих казала Eveline. Една приятелка си купи и е много доволна. Самата марка по принцип прави добра козметика и бих си взела.
    Потърси и на MaxFactor някой фондьотен, може да си харесаш.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    oh hora 6to se macotite s tiq fonduteni....... o6te pove4e si sasipvate porite na liceto az naposleduk sam protiv tqh po dobre si dai parite za e6to koeto gi premahva na ne prikriva
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Тоя на Мейбълин е по-скоро за смесена към мазна кожа-съдържа цинк, който изсушава и не ти го препоръчвам. Предлагам ти да пробваш козметиката на Виши

az izpolzwam na Impala i sum mnoogo dowolna .... samo trqbwa da si podberesh podhodqshtiq nomer i si gotowa :P

Голям фен
    Ми и аз съм си с "Impala" и съм много доволна.Правят к0ожата мекичка,покривни са и са дълготрайни.Мисля,че не цената определя качеството н апродукта,защото от опит знам,че скъпарските ФДТ не винаги са добри.А и на Орифлейм не са лоши,ако искаш и тях.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Momicheto kaza che ne iska na Avon Oriflame ili Impala vie pak tova predlagate... Ne che neshto ama fon dio tena na Impala naprimer e tolkova vreden che nqma do kyde... ama kakto i da e... nqma pak da pisha lekcia za tova... izpolzvaite si go i si vredete na kojata samo i si se radvaite naivno che e mnogo hubav... A na avtorkata bih kazala che edna moq priatelka ima fon dio ten na Maybelline i e mnogo dovolna. Ama to pyk zavisi ot kojata na vseki chovek i kakto kazaha po nagore moje tvoqta koja da ne go odobri. Moje da si vzemesh nqkoi hidratirasht.

аз съм за Max Factor в момента даже съм с Colour Adapt и съм доволна

Най-добре би било да не използваш нито един от тези боклуци!В тази възраст кожата трябва да диша...не и пречете с некви фон-дю-тени и т.н.!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си