- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при мастурбиране
HELP ME!!! .. Masturbirah s dezodorant i kapachkata mu ostana vytre v men .. znam che vi zwy4i adski smeshno .. obache taka stana .. lele maiko ojasno e 4yfstvoto veche sigurno 1 4as i neshty e v men i neznam kakvo da pravq .. Please .. davaite nqkfi idei i p0 byrz0 ak0 e vazm0jno .. !!!!!!!
т.7
krem4et0
аха и ми кажи колко тъпа трябва да си за да си ръгаш дезодранта с капачката която драска.... ех.... не ставате да се ебавате вече....Първоначално написано от m0nikkka
Давай с прахусмокачката може да я изсмукаш
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
ако темата не е бъзик => клякай и бъркай а следващия път да е от другата страна![]()
![]()
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Верно ли бе?Пробвай да го изкараш по някакъв начин пробвай с писенти или нещо друго.
![]()
Помоли някой френд да я извади![]()
Тъпа си маа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
100 на 100 темата е е*авка!![]()
Away from life!
Аз може да й помогна ако искаПървоначално написано от avb
![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Разбрахте ли сега.. ? Със спирт всичко се лекува...Първоначално написано от barbonka
![]()
Ти се излагаш с тоя дезедорант, пробвай с цинковата кофа, няма как да ти остане вътре![]()
Пробвай с кука и ножче за пластелин, ако не стане скачай 5 пъти и се полей с ябълков сок![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
emii pr0bvah s pinseti .. ama ne staa .. mn0l shiban0 .. basi maikata I NE SE BAZIKAM .. nem0a si legna neska .. ebavaite se vii ebavaite se .. dA ea ! .. bahti .. p0moGnete mi pls .. izmislete neshty 4e na men veche ne mi idfa na akala .. i za sajalenie p0 tfa vreme nqma i k0i da mi pom0GNE .,....... ooo sh se gRymna !!!!!!!Първоначално написано от RAZVRATNIKA
kuf qbulk0v s0k be chovek lud li si ?? tfa s kfo she mi pomogne .. i da ska4am i da se napuvam pak sashtiq .. a pyk taq kuka ot kade da q vzema .. a s tfa noj4e pyk kfo iskash .. da si razreja vaginata li???Първоначално написано от Zagorql
много си проста. Клекни и така ще трябва да я достигнеш и извадиш само с пръсти айде давай че направо не знам как може такова нещо простоПървоначално написано от m0nikkka
![]()
![]()
![]()
DIVINE_TIME .. ne bih kazala 4e e mn navytre , no prosty e mnogo trydno za izvajdane ,zashtoto e ot tazi starana .. mhmzПървоначално написано от DIVINE_TIME
kak da go obqsnq .. yfff .. ami ot tazi strana e dety se zatfarq sas drygata 4ast na dezodoranta .. nz dali me razbra .. ama ako si go predstavish sig she se setish off nz nz .. nishty nemoga da obqsnq ..
![]()
offfffff ... tfa beshe purvoto neshty koeto napravih ..... ne stava po toq nachin !!!!!!Първоначално написано от &ILoveU2
Нека да стои вътре,то за здраве![]()
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!
Разбрах! Ами щом като е с отворената страна навън,пробвай с пинсетка да я хванеш за стеничките и дърпай! О боже не мога да повярвам,че е истина това просто.![]()
Ако искаш мога да ти помогна да я изкарамеПървоначално написано от m0nikkka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
колко ти е голяма кофата бреПървоначално написано от m0nikkka
![]()
тогава отивай в спешното иначе може да си докараш много гадна инфекция без такива простотии ще ми се смеят и срам ме е.
ami veche probvah .. obache adski mnogo e trydno .. nz kolko mn trqq da darpam .. pyk i bolkata e ujasna .. shtoty dere ..Първоначално написано от DIVINE_TIME
..
или в крайна сметка се обаждаш на бърза помощте имат опит с такива случаи
нали имаше една дето си беше натикала риба и заседнала ... по вестниците чак бяха писали
![]()
![]()
![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
А. Хитлер