- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при мастурбиране
Или си наври пароструйка в задника да я избута ...Първоначално написано от Povlekan
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Ох,ама ти си сериозна.. Извинявай,че се пошегувах. Ами не знам какво друго да направиш ... Или се пребори някак с болката,или ходи лекар да ти я вади ..
хахаха рибаПървоначално написано от NiksaN4e
![]()
![]()
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
ох абееезначи пробвай с клечка за уши,като я навлажниш с лепило(C200 или канаколит ако имаш) и много внимателно без да се опираш до вагината си..ама наистина внимателно и спокойно трябва да го направиш я залепяш за капачката..изчакваш най-много минута и дърпаш..ох нищо по-умно не ми дойде на ъкъла,дано си ме разбрала ..
Верно пробвай с прахосмъка4каИзвинявай знам 4е ти е много гадно но просто не мога да спра да се смея и да измислям просотии
![]()
Недей,че ще вземе да си залепи с каноколит или ц200 и вагината и оше по-зле ще стане.Първоначално написано от ghostwisper
![]()
е т'ва ме разби... подейства ми като темата от оня ден, за оня, дето първия му път бил с коледната пуйка...
иначе не знам... ако има несхо метално на неъа пробвай с магнит... бтв гледай да не мърдаш много, да не те погне цистита
ама ако се бз, капачка да ти влезе дано![]()
![]()
![]()
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
ох мале верно...я по-добре не ме слушайИзвинявай мацка ама следващия път недей с дезодоранти
![]()
![]()
Толкова мъже на тоя свят а те кфи работи си пъхат..А кажи ми кфо е тва..?!![]()
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!
+1Първоначално написано от Sisqta
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Ако нямаш пари кажи да ти дам и да си пупиш един вибратор!!!![]()
az imam re6eni...Kakto znaete anusa i vaginata sa na osmica i kato se raz6irqva ednoto i drugoto go sledva.Ta tova ne e maitap zavri si kolkoto moje6 ne6to golqmo otzad i darpai s pinsetite.a i gledai da navre6 o6te ne6to ta da pusne6 vazduh.4e ako e stanal vacoom....Nali znae6 lutenica kak se otvarq!principa e sa6tiq!
If you are not first you are last!
абе мацка другия път пробвай с нещо без капачка...
та мойта идея е възбуди я че да са отфори и тогаа пробвай
иначе тфа разби класациите просто![]()
![]()
България над всичко!!!
Offf probwaj nyakoj intimen shampoan ako imash ili obiknoven po-nejen da stane hlyzgavo i dano se izmykne.
Abe pylno e smyje ti za kyv dyavol s dezodoranta.
ebati cirka kakva misirka
If you are not first you are last!
хахаха тва ме разбиПървоначално написано от antistupida
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Aбсолютна лъжа на некои недорасал и половонеосъзнал се извратен пубер
o0 b0je .. de da beshe laja .. nqmash si napredstava kak mi se iska da se sheguvam .. kolkoto i da ne mi vqrvash problema mi e adski seriozen ..Първоначално написано от sisqou
вчера четката за зъби , днеска капачката , боже божекой знае утре какво ще е
![]()
Хора .. благодаря ви истински .. ама наистина проблема ми е ужастно сериозен .. и на сичкото отгоре и смешен .... значи пробвах да я възбудя какту беше казал някой по горе .. щото наистина ми изглеждаше най-умно убаче проблема ся е друг .. пфф .. ужассс ... значи ся пак в капачката е влезнала някак си част от месото ми (или нешту др нз точно кфо,ама е нещо като месо , щото е едно такова мекичко ) и тфа нещо ся пък ми пречи да го извадя ... катъ дръпна малко на вън и ме заболява ужастно много и имам чуфството,че ако продължа ше го скъсам направо тфа то е едно такоа финно .. нз и аз кфо е точно .. ама ме болииииии
![]()
![]()
.. вече съвсем незнам кфо да направя .. поне ми кажете ако някой знае .. какфо може да ми причини таа ПРОКЛЕТА КАПАчКа .. и всъщност има ли някфа вероятност да отиде по навътре?? .. Благодаря ви предварително .. ОМГ , ако смяташ да ми се базикаш .. плс спести си коментара !!!
![]()
Otpusni se i probvai bavno da q napipash i izkarash. V nikakuv sluchai ne se panikiosvai i ne se razseivai kato sedish na komputara. Ako ne izleze za 1-2 chasa opiti zvuni na lichniq lekar.
Eating isn't cheating - Arnold
неееее ... ф никаф случай не звъня на никой .. града ми е много малък .. сичко се разчува адски бързо ... а аз съм само на 15 .. не мога да кажа на майка ми !!! .. адски много ме е срам ... предпочитам да си живея с капачка ф ... отколкото да кажа на родителите си .. или пък да звънна на личния си лекар , който познава майка ми много добре за съжаление .. о0ооооооооо боже ... СЪСИПАНА СЪМ !!! ...... ще се самоубия заради една тЪПА капачка .. не мОга да живея с тфа нещ0о .. леле майк0о ..
![]()
![]()
![]()
Az nali ti kazah da se otpusnesh i da ne kibichish pred pc-to. Taka se razseivash. Purvo nqma strashno. Shte izleze. Ne se pritesnqvai. Otpusni se i se opitai da q iztkaskash leko s tazovi dvijeniq. Opipai se s ruka i se opitai s 2 prustcheta da q iztlaskash. Ako ne uspeesh do chas vij dali imash nqkoq dobra priatelka.
Eating isn't cheating - Arnold