- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при мастурбиране
Слушай сега какво ще ти кажа най-сериозно. Най-важното - недей да обръщаш внимание на всички идиотски съвети тук, защото половината са на някакви тъпи пубери, които се базикат и изобщо не им пука за теб. Ако пробваш всички луди идеи може да си докараш по-сериозен проблем.
След това - ако не във вашия град, не можеш ли да отидеш във съседен? Там да отидеш при някой гинеколог и всичко да се оправи без никой да не разбира за теб?
Иначе единственото, което аз мога да те посъветвам е следното. Разгледай какви клещи имате сред инструментите. Избери някои подходящи - по-дребнички ако има. НЕПРЕМЕННО ГИ СВАРИ. Нека да врят поне 5 минути. Дори и да стане нещо на пласмасовите дръжки - голяма работа, може да ги хвърлиш и никой няма да разбере какво е станало с тях.
След това намери някакъв много мазен крем, примерно на водна основа, те са хлъзгави. Вкарай повечко във вагината си така, че веднъж като тръгне капачката да не запецва.
Много внимателно пробвай да хванеш капачката с клещите и стискай здраво, за да не изпуснеш. Ако те боли при дърпането прави движения наляво-надясно, така че да излиза стъпковидно.
При всички положения, каквото и да опитваш внимавай да не я буташ нагоре. Гледай също мнгоо да не се чекнеш, да не мърдаш. Ако не стане - легни и гледай ТВ. Утре помоли някой приятел с кола да те закара на гинеколог в съседен град, излъжи, че ти закъснява цикъла от антибиотици. Мъжете не разбират, изобщо няма да се замисли.
офф .. в момента не мисля ,че има човек на който да се доверя ..Първоначално написано от amatorium
((((( .. а дръгото което е аз не седя от 1 4ас с него ами от вчера към 10 и 30 вечерта ... неска си хоих на даскало с тфа нещо и направо няям думи .. в такава паника съм че нз вече .. тИ знайш ли кфо може да ми стане ако стои в мен още таа капачка? омг .. благодаря ти ,че обращаш внимание на проблема ми ...
Moje da stane golqma infekciq. Kolko golqma e tazi kapachka? Ot golemite? Pri vseki sluchai zabravi za pritesnenieto i idi na ginekolog. Edva li e samo edin v tvoq grad.
P.S. Vij si suobshteniqta za suveta mi.
Eating isn't cheating - Arnold
оки ще ги видя .. мерси .. ама не 1 ами нито 1 гинеколог няя тука ..Първоначално написано от amatorium
![]()
Благодаря ти за изчервателният отговор .. ама искам не искам ще се наложи май да го споделя с още някой тфа .. щото сама не м0га да се спРавя ...Първоначално написано от Crag Hack
![]()
Не е нужно да споделяш, нужно е да се добереш до гинеколога. Този, с когото отидеш до там не е нужно да знае цялата истина. Нали ти казах - намери някой приятел с шофьорска книжка и отидете до гинеколог от съседен град. Има ли наблизо някой голям град? Обади се още днес на някой приятел с кола и се разберете утре преди обяд да отидете до гинеколога. Даже може да не ходиш на училище, 1 ден отсъствия не е нищо, той гинеколога ще ти даде бележка.
На този, дето ще те закара му кажи, че имаш закъснение на цикъла от антибиотиците. Изобщо няма да разбере даже кво му обясняваш. Ако искаш измисли и друга лъжа.
Дайте развитие на проблемаЖ извади ли капачката.
( в кръга на шегата дай снимка да видим капачката във вагината ти)
Моя съвет е възможно най-скоро да отидеш при гинеколог. Имах един познат гинеколог и ми е споменавал, че непрестанно има подобни случаи, няма от какво да се боиш. Не си бъркай с нищо сама и не мъчи повече да го вадиш по никакъв начин, срам не срам бягай на лекар, той знае какво да направи и как да го направи без последици!
Успех!
0олеле отначало умрях от смях...но като се замислих това е много сериозно!!! извадили я най сетне?![]()
Ако не си,нали знаеш,как майките раждат? напъват...пробвай и ти ако вече не стане наистина трябва...да отидеш при генеколог представям се как се чувстваш сиг е ужасно,но повярвай ми може да стане много по лошо!!!!!!! поговори с някой преди да е станал фалшш!!!!!!!![]()
Абе както ти казаха по-отгоре, бъркаш си с един пръст одзад в дупето, и тогава отпред ще стане много широко, взимаш някъкъв увлажнител мажеш си другата ръка с него и пробваш да я достигнеш
ааа за по-отгоре.. момчета и там момичета, абе вие нормални ли сте да я съветвате да си навира пинсети и клещи отдолу ??
+1Първоначално написано от ruski
Човека се регистрира само и само да ти помогне и аз съм на същото мнение гледал съм го по филмитеБъркаи от другата страна а отпред го навлажни и напъвай все едно ще раждаш !
Of mn te s1jalqvam,ama ot edna starana mi e mn sme6no !!
Nali znae6 4e na vs dezodorant ili lak za kosa ima dup4icav1rhu kapa4kata ne moje6 da navre6 kle4ka za z1bi v taq dup4ica i taka da q izvadi6![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
predlagam da si na6iba6 r1kata do lak1tq dokato ne q napipa6 kapa4kata samo da ne si ob1rne6 matkata naopaki ot d1lbokoto b1rkane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пробвах всичко дето може да ви мине през акъла сигурна съм .. с нищо не става .. мен ме е страх да дръпна .. аз го бях обяснявала вече веднъж ... , че има някфо месо ли кфо е там незнам точно .. и се е навряло там върху таа капачка и адски много боли кату дърпам .. затфа се отказах .. ше гледам да ида на гинеколог ама незнам дали ще успея ..някой има ли си някфа предстафа колко пари ше ми вземе тоз гинеколок щото аз не разполагам с много .. пък на сичкото отгоре и няма ф моя град и ще ходя на 30 км 4ак .. пфф .. и бая скъпичко ше ми излезне .. ;( .. ама кфо да прая .. няям друг избор .. нищо друго не ми остава .. Благодаря Ви още веднъж на абсолютно всички !!!
Абе какъв е тоя град такъв..? Няма ли болница,няма ли поликлиника...? Бременните къде се преглеждат ? А какво става с родилките? Всички се изнасят така ли? Ако е малък града и всички се познавате е друг въпрос,но не мога да си представя град без нито един гинеколог...Първоначално написано от m0nikkka
Както и да е.. Измисли нещо по-бързо.. Как може да стоиш още с тфа нещо в теб? Срам не срам,ако трябва казвай на родителите си,това както и другите казаха може да ти навлече много неприятности на главата ...
Ами ако искаш рискувай намажи вътре добре с нещо хлъзгаво , отпусне се почни да се задоволяваш , бъркай си в ануса , абе прави там нещо и напъхай лекичнко капачката навътре , така че месото да се освободи и после го подпри с нещо и тогава напъни да я извадиш![]()
mn mi e interesno kakvo 6e kaje6 na genekologa kato ide6 pri nego MOLQ TE OTGOVORI MI
Гледам се забавлявате тука.. пък като се сетя че е сериозна ми става още по смешно.. капачката останала там.![]()
Не може ли да я бутнеш малко навътре и да я завъртиш на обратно и така да я извадиш, щом те боли ? ма и аз какво съм тръгнал..![]()
И със този дезодорант, после хора ще се пръскат ?![]()
![]()
МОДЕРАТОРА ДА НЕ СПИ, А ДА ИЗТРИЕ ВСИЧКИ БАЗИЦИ И ПОДИГРАВКИ.
та ко стана най-накрая с капачката извади ли я ??? ходи ли на лекар? и наистина от къде си ? може да има някой наблизо да ти помогне....
ми не съм я махнала и ми е адски мнол дискомфортно .... а относно града с0ри , убаче не желая да го споделям .. щото няма много Моники тука ..
и не желая да разбират хора от този град ..