- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при мастурбиране
извинявай ама да си мислила за това като си го бутала вътреПървоначално написано от m0nikkka
ами може да пробваш да вкараш пак дезодоранта и да го затвориш вътре в теб ако не си опитвала и ако си успяла да махнеш както каза месото което е около нея извинявай ако говоря глупости само се опитвам да помогна
Миличка виждам , че яко си загазила... Аз , както повечето тук най-вероятно когато видях темата първо се учудих , след това се разсмях , а сега ми е кофти за теб. Да ти кажа и аз живея в малко градче и разбирам че ти е кофти да отидеш на лекар. Само че има 1 подробност , която може би не знаеш - лекарска тайна се нарича. Т.е. личния ти лекар няма право да казва на когото и да било какво ти се е случило. В най-лошия случай да каже на вашите , но това би се случило само ако проблема е сериозен. И още нещо: НИКОГА НЕ СЕ СРАМУВАЙ ОТ ЛЕКАРЯ СИ!
Успех!![]()
верно не е лоша идея да я завъртиш... може малко да те поиздере, но не виждам друг начин да я извадишПървоначално написано от epizod
![]()
![]()
ако не я извадиш веднага... ще развиеш много сериозно възпаление (ако вече не си го развила) и може да съжаляваш за цял живот!!!
Съжалявам, че говоря толкова директно, но няма място за овъртане! минаха ЦЕЛИ 2 дни.....
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
да миличка внимавай и отиди на лекар колкото и да те е срамкофти ама няма как иначе
Момичета, моля ви се не ни замествайте с дезодоранти, краставици и банани. Ние сме уникални!![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
А какъв е дезодоранта,щото на различните део-та са различни капачките.Ако можеш кажи марката,за да знаем долу горе каква е капачката.
Успех с ваденето![]()
Амии надявам се днес вече наистина да ми е последната прекарана вечер с тфа нещо .. утре съм решила да ходя на гинеколог .. говорих с приятела си .. и той реагира супер добре .. всащност мен много ме беше срам да му кажа кфа глупост съм напрайла щото той дори не знаеше ,че мастурбирам .. ама аз всащност го правя много рядко .. кату ме одарят някфи паранои ф главата хаха .. какту и да е .. та мисалта ми беше ,че той ми каза че всичко тфа е нормално , убаче ми каза че е било доста глупаво да си бутам деодорант .. ама няма значение какво съм направила той ще ми помогне .. и каза че е трябвало да му го кажа по рано за да не се мъча дося .. ама аз съм мн0о0о0ооооооооГоо ПРОСТА и така стана .... така че моля ВИ стискайте ми палци утре да бъде всичко наред ..
![]()
Сега пък имам още един въпрос към тези от момичетата , коиту са ходили на гинеколог и знаят кфо е .. щото какту сами се досещате аз не съм ходила и много се притеснявам .. какво точно ще ми направят за да извадят тфа нещо от мен ?????? И ще ми бият ли някфо успокоително ? Моля ви ако няк0й знае да ми помогне ..Страх ме е дА ида и незнам ...
![]()
![]()
![]()
Нищо няма да ти бият,но после най-вероятно ще пиеш антибиотици,защото има 90% вероятност да си развила инфекция....
Едва ли някой има опит във ваденето на капачкиПървоначално написано от m0nikkka
Все пак ти пожелавам успех
![]()
ами .. дан0 да се размина само с антибиотици .. офф .. незнам моля се всичко да е нормално .. Много се притеснявам .. незнам направо .... а относно коментара на Kras4eto_lp .. само ше и кажа като не разбира нищо по - добре да не го коментира ! Ама за да я светна малко в нещата ще и кажа че един гинеколог няма никаква вероятност да не знае как да ти извади нещо от вагината .. не зависимо от това какво е то !!!
Поставяне на песар на частно при гинеколог е 5 лв.Махане-5 лв.
Относно капачката-може би ще ти вземе максимум 8лв.
Вземи си 10 за всеки случай.![]()
Надали ще боли...щом при преглед(когато си навира цялата ръка до китката) не боли....![]()
Просто трябва да се отпуснеш и да не се стряскаш![]()
Сега като се замисля може и да нямаш инфекция ако не те сърби и не ти пари и не те болиВсе пак вагината си се прочиства....
Мило момиче...
1. винаги има начин да се извади...та от там минава цяло бебе
2. Едва ли има опит - повечето хора си използват мозъка преди да правят нещо
3. Сега е Сряда, а темата май е от миналата седмица? Как ходиш с това нещо в теб?
4. Защо се злобиш ( на Kras4eto_lp )? Да не ти е набутала тя тая капачка???
5. А защо не си хванеш някое гадже да смени дезодоранта после?
6. Мисля си, като толкова те е срам от това, защо не се регистрира още веднъж и от другото име да пишеш темите, така можеше да дадеш повече подробности, които биха помогнали на някой да ти даде съвет,че да не става като тема от типа "Бременна ли съм". Най-вече ти можеш да си помогнеш.
Първоначално написано от Канела^
![]()
![]()
![]()
http://en.thisbitch.info/?id=2c6c7cd...fb6ee07345db24
А стига уе кви са тия работ, виж тук ЦЪК.
Е в крайна сметка какво стана?
1 въпрос!?!?!?
Руса ли си?
През новата 2008 пожелавам на всички 12 месеца здраве, 53 седмици късмет,365 дни щастие, 8760 часа успех 525600 минути любов и 31536000 секунди приятни изживявания !
imam edin v1pros! kak pi6ka6 sled kato ima6 kapa4ka mm?!
За твое сведение не се пишка от вагинатаПървоначално написано от nadka
![]()
Ужас представям си какво ти е,когато имаш желание и още си по-малка и неопитна хич не мислиш гледаш да се задоволиш,ама пък дезедорантВсе пак дано всичко мине добре,кажи ни какво стана?Оправи ли нещата?
Обичай така,както искаш да бъдеш Обичан!
Хора моля вижте ми животинките: http://www.lubimec13.com//levelup.php?id=1608
http://www.jivotno.com/svirka
Благодаря
Ела при мене , аз ще ти го извадя /клин клин избива са казали хората/![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Не се ебавайте..мое да е умрела девойката .. с тая капачка 4ти ден ..![]()
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!