.
Затворена тема
Страница 5 от 13 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 315
    Цитирай Първоначално написано от m0nikkka
    ами .. дан0 да се размина само с антибиотици .. офф .. незнам моля се всичко да е нормално .. Много се притеснявам .. незнам направо .. .. а относно коментара на Kras4eto_lp .. само ше и кажа като не разбира нищо по - добре да не го коментира ! Ама за да я светна малко в нещата ще и кажа че един гинеколог няма никаква вероятност да не знае как да ти извади нещо от вагината .. не зависимо от това какво е то !!!
    Аз мисля че тя имаше предвид че едва ли някой от тук знае как се вадят капачки

ммм споко бе маце...една приятелка беше напъхала нампона пак мн навътре и й седеше 1-2 месеца и още е жива...
    в твоя случай ..хахах смешно е ама поне няма да забременееш ...направо си се опаковала...

x_X Животът е гаден с теб?!Сам***** се! X_x

Град
    Русе

otgovor

значи мисля че знам какво е станало...
    когато мускулчетата на вагината се стегнат рязко при полов акт, члена на мъжът и вагината срастват... и се налага лекарска намеса (нз как го оправят но го оправят) това се случва по чесот при животните (аз съм го виждал при кучета, женската влачи мужкия защото са сраснали и не може да си го извади...) такаче твоя проблем мисля че е такъв, капачката е срастнала с вагината ти и трябва да се отиде на лекар... то половината от абонати те ти го написаха по 100 пъти теи че ги послушаи...
    написа че не казваш от кои град си ,защото нямало мн момичета с твоето име (ако някои които те познача вече знае че си ти) а и никои не те карал да си ръгаш деодорант (каза че си имаш и приятел) защо тои не ти го слага да не го отвръщаваш ?

П.С. никога не се бях регвал да пиша отговор на такава простотия и не съм сигурен дали е станало срастване...

Град
    in ur dreams
    Де остана момата, че ми стана интересно, до сега не бях чувала за такова нещо

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от ▄█&am
    Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Поставяне на песар на частно при гинеколог е 5 лв.Махане-5 лв.
    Относно капачката-може би ще ти вземе максимум 8лв.
    Вземи си 10 за всеки случай.
    Надали ще боли...щом при преглед(когато си навира цялата ръка до китката) не боли....
    Просто трябва да се отпуснеш и да не се стряскаш
    Сега като се замисля може и да нямаш инфекция ако не те сърби и не ти пари и не те боли Все пак вагината си се прочиства....

+1 От какво -- от капачки ли? Я стига-- утре ако си завре мишката на компа барабар с кабела пак ли ще чака половин месец да го извади?
    И пояснявам: гинеколога е едно страшно същество, което е взело диплома след 6 години учене предимно, за да вади капачки от вас. И колкото и да вложи разбиране вътрешно ще се смее...

http://en.thisbitch.info/?id=2c6c7cd...fb6ee07345db24
    Blame the sin, not the sinner.

Град
    Montana
    Вакуум помпа за мивки!!!
    bla bla bla

Голям фен
    Град
    Pleven
    Най-добре ...
    Blame the sin, not the sinner.

Цитирай Първоначално написано от gohojo
    1 въпрос!?!?!?
    Руса ли си?

Айде леко с наредбите на блондинките
    Колкото до темата... Божеееее, аз за какви ли неща не съм чела че са оставали в жените след мастурбация - част от краставица, батерии (от фенерче), дръжки... всякакви неща . А случая с капачката на дезодоранта е НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИЯ. Ако бях видяла темата навреме щях да й дам съвет да си сложи обилно нещо влажно и омазняващо като лубрикант, вазелин... и т.н. и въпреки болката да завърти капачката и да я извади. То проблема е повече психически - липсва й смелост, отколкото невъзможност. Дано се е оправила. И никой да не си вкарва някви неща, които се разглобяват. Колкото до мъжете - не сте толкова незаменими, даже напротив
    The only truth they can accept is their own.

Re: otgovor

Цитирай Първоначално написано от dekovbg
    когато мускулчетата на вагината се стегнат рязко при полов акт, члена на мъжът и вагината срастват... и се налага лекарска намеса (нз как го оправят но го оправят) това се случва по чесот при животните (аз съм го виждал при кучета, женската влачи мужкия защото са сраснали и не може да си го извади...) такаче твоя проблем мисля че е такъв, капачката е срастнала с вагината ти и трябва да се отиде на лекар... то половината от абонати те ти го написаха по 100 пъти теи че ги послушаи...
    написа че не казваш от кои град си ,защото нямало мн момичета с твоето име (ако някои които те познача вече знае че си ти) а и никои не те карал да си ръгаш деодорант (каза че си имаш и приятел) защо тои не ти го слага да не го отвръщаваш ?

П.С. никога не се бях регвал да пиша отговор на такава простотия и не съм сигурен дали е станало срастване...
    Ти си уникално тъпо парче, което трябва да спре да коментира каквото и да било в продължение поне на 1 година.

Кучетата се ЗАКЛЕЩВАТ, не защото се срастват или слепват с вагината, и не защото мускулите на вагината се свиват, а защото пениса на кучето е различен от този на хората. В основата си има удебеление, което запецва и докато не спадне не може да излезе. При хората няма такова нещо.

сега незнам дали си извадила капа4ката 6от не 4етох си4ки страници но както и да е ако е стар топика се извинявам 4е пи6а пак в него
    не обръ6таи внимание на тези дето само се базикат пробваи
    земи пинсета и земи някакв 6ампоан такув нежен и леко по леко я издърапи ако не става иди на лекар там 6те ти я извадят и другия пут не прави такива глупости

Ха аз знам как ще си решиш проблема пъхни пак дезодоранта и да се надяваме че капачката ще щракне
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

Град
    Elit Way School
    ььь то какво стана авторката де избяга щото вече би трябвало да е минала през гинеколога поне няма ли да ни каже какво е станало

Град
    Русе

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack

Ти си уникално тъпо парче, което трябва да спре да коментира каквото и да било в продължение поне на 1 година.

Кучетата се ЗАКЛЕЩВАТ, не защото се срастват или слепват с вагината, и не защото мускулите на вагината се свиват, а защото пениса на кучето е различен от този на хората. В основата си има удебеление, което запецва и докато не спадне не може да излезе. При хората няма такова нещо.
    знчи пича не ме обиждаи ти си по простия (учител по биология които е мнооооооого ама мнооого начетен и си разбира от предема го обясни в час след въпроса на един съоченик и каза че при хората също е възможно...) такаче ти не трябва да пишеш 10 години щот много разбираш... ти си някъв

Мега фен Аватара на amatorium
    Stiga ste go narejdali momicheto. Na vsichki im se sluchvat nqkakvi sexualni izcepki. Dano vsichko da e minalo nared i naistina bi bilo chestno da napishe kakvo e stanalo. [-o<
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Русе
    аз просто си казах мнението а не като всички ламези да се смеят ....
    а оня ламз ми вика да не съм писал повече в форума

Миличка, дано си се оправила... amatorium съгласна съм с теб... напрежението би й било в най-малка полза.

ami ako temata ne e ebavka:OPITAI SE OTNOVO DA Q IZVADI6,BRAKNI KOLKOTO SE MOJE PO-NAVATRE....I AKO NE STANE POMOLI NQKOQ FR!

Град
    по света и унас после БТВ новините
    Какво стана все пак? Извадена ли е капачката?

МОЖЕ ЛИ ТАКОВА НЕЩО БЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!???? ЕБАСИ ЗЛЕТО!!!!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    хАха тОлкОз ли нямАш пАри за вИбрАтор???
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Стига бе с дездорант ли

Град
    Русе
    момичето или няма нет или е наказана или е в болницата или е ебавка и няма да отговори ... дано все пак не е станало наистина нещо...

знчи пича не ме обиждаи ти си по простия (учител по биология които е мнооооооого ама мнооого начетен и си разбира от предема го обясни в час след въпроса на един съоченик и каза че при хората също е възможно...) такаче ти не трябва да пишеш 10 години щот много разбираш... ти си някъв
    Той учителят ти по биология може да го е обяснил, ама ти понеже си куха лейка и нищо не си разбрал. Айде пренасяй се по другите теми да ръсиш мозък, тук нямаш кво да кажеш.

Голям фен
    Събираме дарения от всеки,за да купим един вибратор на момичето!!!!
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен

Re: aaaa

Цитирай Първоначално написано от antistupida
    az imam re6eni...Kakto znaete anusa i vaginata sa na osmica i kato se raz6irqva ednoto i drugoto go sledva.Ta tova ne e maitap zavri si kolkoto moje6 ne6to golqmo otzad i darpai s pinsetite.a i gledai da navre6 o6te ne6to ta da pusne6 vazduh.4e ako e stanal vacoom....Nali znae6 lutenica kak se otvarq!principa e sa6tiq!
    smeshno vi sa struva no choveka e prav naistina pahai otzade i darpai ot dr strana uspeh mace

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си