- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при мастурбиране
Аз мисля че тя имаше предвид че едва ли някой от тук знае как се вадят капачкиПървоначално написано от m0nikkka
ммм споко бе маце...една приятелка беше напъхала нампона пак мн навътре и й седеше 1-2 месеца и още е жива...
в твоя случай ..хахахсмешно е ама поне няма да забременееш ...направо си се опаковала...
x_X Животът е гаден с теб?!Сам***** се! X_x
значи мисля че знам какво е станало...
когато мускулчетата на вагината се стегнат рязко при полов акт, члена на мъжът и вагината срастват... и се налага лекарска намеса (нз как го оправят но го оправят) това се случва по чесот при животните (аз съм го виждал при кучета, женската влачи мужкия защото са сраснали и не може да си го извади...) такаче твоя проблем мисля че е такъв, капачката е срастнала с вагината ти и трябва да се отиде на лекар... то половината от абонати те ти го написаха по 100 пъти теи че ги послушаи...
написа че не казваш от кои град си ,защото нямало мн момичета с твоето име (ако някои които те познача вече знае че си ти) а и никои не те карал да си ръгаш деодорант (каза че си имаш и приятел) защо тои не ти го слага да не го отвръщаваш ?
П.С. никога не се бях регвал да пиша отговор на такава простотия и не съм сигурен дали е станало срастване...
Де остана момата, че ми стана интересно, до сега не бях чувала за такова нещо![]()
Вакуум помпа за мивки!!!
bla bla bla
Първоначално написано от gohojo
Айде леко с наредбите на блондинките
Колкото до темата... Божеееее, аз за какви ли неща не съм чела че са оставали в жените след мастурбация - част от краставица, батерии (от фенерче), дръжки... всякакви неща . А случая с капачката на дезодоранта е НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИЯ. Ако бях видяла темата навреме щях да й дам съвет да си сложи обилно нещо влажно и омазняващо като лубрикант, вазелин... и т.н. и въпреки болката да завърти капачката и да я извади. То проблема е повече психически - липсва й смелост, отколкото невъзможност. Дано се е оправила. И никой да не си вкарва някви неща, които се разглобяват. Колкото до мъжете - не сте толкова незаменими, даже напротив![]()
The only truth they can accept is their own.
Ти си уникално тъпо парче, което трябва да спре да коментира каквото и да било в продължение поне на 1 година.Първоначално написано от dekovbg
Кучетата се ЗАКЛЕЩВАТ, не защото се срастват или слепват с вагината, и не защото мускулите на вагината се свиват, а защото пениса на кучето е различен от този на хората. В основата си има удебеление, което запецва и докато не спадне не може да излезе. При хората няма такова нещо.
сега незнам дали си извадила капа4ката 6от не 4етох си4ки страници но както и да е ако е стар топика се извинявам 4е пи6а пак в него
не обръ6таи внимание на тези дето само се базикат пробваи
земи пинсета и земи някакв 6ампоан такув нежен и леко по леко я издърапи ако не става иди на лекар там 6те ти я извадят и другия пут не прави такива глупости![]()
Ха аз знам как ще си решиш проблемапъхни пак дезодоранта и да се надяваме че капачката ще щракне
![]()
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
ььь![]()
то какво стана авторката де избяга щото вече би трябвало да е минала през гинеколога поне няма ли да ни каже какво е станало
![]()
знчи пича не ме обиждаи ти си по простия (учител по биология които е мнооооооого ама мнооого начетен и си разбира от предема го обясни в час след въпроса на един съоченик и каза че при хората също е възможно...) такаче ти не трябва да пишеш 10 години щот много разбираш... ти си някъвПървоначално написано от Crag Hack
![]()
Stiga ste go narejdali momicheto. Na vsichki im se sluchvat nqkakvi sexualni izcepki. Dano vsichko da e minalo nared i naistina bi bilo chestno da napishe kakvo e stanalo. [-o<
Eating isn't cheating - Arnold
аз просто си казах мнението а не като всички ламези да се смеят ....
а оня ламз ми вика да не съм писал повече в форума![]()
Миличка, дано си се оправила...amatorium съгласна съм с теб... напрежението би й било в най-малка полза.
ami ako temata ne e ebavka:OPITAI SE OTNOVO DA Q IZVADI6,BRAKNI KOLKOTO SE MOJE PO-NAVATRE....I AKO NE STANE POMOLI NQKOQ FR!![]()
Какво стана все пак? Извадена ли е капачката?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОЖЕ ЛИ ТАКОВА НЕЩО БЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЕБАСИ ЗЛЕТО!!!!!!
![]()
![]()
![]()
хАха тОлкОз ли нямАш пАри за вИбрАтор???![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
момичето или няма нет или е наказана или е в болницата или е ебавка и няма да отговори ... дано все пак не е станало наистина нещо...![]()
Той учителят ти по биология може да го е обяснил, ама ти понеже си куха лейка и нищо не си разбрал. Айде пренасяй се по другите теми да ръсиш мозък, тук нямаш кво да кажеш.Първоначално написано от dekovbg
smeshno vi sa struva no choveka e prav naistina pahai otzade i darpai ot dr stranaПървоначално написано от antistupida
uspeh mace