- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при мастурбиране
Това е моя репликаПървоначално написано от Мате
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
какво стана,извади ли капачката ???
nap1vai moje da izleze kato beb4e....:P
Тва е мн старо ...
Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...
a kakvo stana izavdili q?![]()
Любовта е най-важното на света
пфуу тая се забрави...
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
lele kakvi gi ima...
AMA KAKVO STANA NAI- NAKRAQQQQQQ??????? IZVADI LI Q TAQ TUPA KAPA4KA ???//
PRO4ETOH SI4KITE KOMENTARI S NADEJDATA DA RAZBERA DALI NAI - NAKRAQ SI Q IZVADILAa taq pa vze 4e se zatri nekude
male ujas ama kak moja wesmeq se ama nikak ne e sme6no probvai da klekne6 i s ryka sam0 ?! ne znam..
PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!
Da be verno izvadi li q?
След продължителни мъки в болницата "П.Р.Е.Е.Б.А.Х.С.Е." детето успешно роди. За жалост гордият баща - дезодорантът "БиЮ", жълта серия, не можа да присъства заради сериозни контузии по време на акта на зачеването на детето. Оказва се, че при него е загубил скалпа си и все още се възстановява, но въпреки това майката сподели, че с бащата смятат да кръстят отрочето си "Рексона" - на пралелята на "БиЮ"...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+1Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emi super k`voПървоначално написано от dekovbg
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
+2Първоначално написано от dekovbg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
basi si4ki mneniq pro4etoh ama 6tom avtorkata ne pi6e zna4i si4ko e ebavka. i az sam na 15 ama ne sam trugnala s dezodoranta to4no. na men sa mi razpraali za edna koqto bila nqkade na 14-15 i s krastavica iskala da se otvori ama i ostanalo par4e. oti6la na lekar i i gy mahnali ama si naranila ne6to i sega nqma da moje da ima deca. ne znam kolko e istina tfa ...taka sa mi razkazvali.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
то има доста истории вече с вагини и не знам си кви простотии дет са пъхани там ... (краставици, кренвирши...)
а знам един случай които не е шега а наистина е станало но плс не се подиграваите защото наистина е гадно и момчето не е много добре (има 12 операции заради рак)
ще го напиша само защото младеща (като мен) да внимава с чайките;
докато мастурвирал пишката му влязла навутре е била нужна операция ...![]()
чесно и аз не повярвах но е истина...![]()
може и да е вярно тва но авторката къде е 4е не пише поне да каже кфо е станало..... дано не е ебавка темата 4е ми писна от такива на по 10-12 дето се 4удят кво да измислят.....дано не е ебавка
и аз се чудя вече писна ми да чакамПървоначално написано от marilyn
![]()
![]()
![]()
![]()
emi da i na men mi e mn lubopitno az si4ki mneniq pro4etoh kazvam ti a taq mai na glupaci ni prai si4kite ......
хах май даПървоначално написано от marilyn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз про4етох вси4ки мнения аре бе кво става с тая мацка да не умре ?![]()
![]()
![]()
тва 1оо на 1оо е ебавка ина4е 6те6е да пи6е не6тту
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
am...moje da sa q operirali ...ili prieli v bolnica...![]()
![]()