.
Затворена тема
Страница 7 от 13 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 315
    Град
    Hard Rock Cafe
    zapi6i se na konkurs za slaboumni..

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от Мате
    Боже , Боже колко мъка има по тоя свят ....
    Това е моя реплика
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

какво стана,извади ли капачката ???

nap1vai moje da izleze kato beb4e....:P

Тва е мн старо ...
    Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...

a kakvo stana izavdili q?
    Любовта е най-важното на света

Град
    Русе
    пфуу тая се забрави...
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Град
    София най-голямото село в БГ
    lele kakvi gi ima...

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    тва е измама,но ако е истина нали си имаш приятел закво си навираш дезодоранти и защо пък точно дезодорант

AMA KAKVO STANA NAI- NAKRAQQQQQQ??????? IZVADI LI Q TAQ TUPA KAPA4KA ???//
    PRO4ETOH SI4KITE KOMENTARI S NADEJDATA DA RAZBERA DALI NAI - NAKRAQ SI Q IZVADILA a taq pa vze 4e se zatri nekude

male ujas ama kak moja we smeq se ama nikak ne e sme6no probvai da klekne6 i s ryka sam0 ?! ne znam..
    PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!

Da be verno izvadi li q?

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    След продължителни мъки в болницата "П.Р.Е.Е.Б.А.Х.С.Е." детето успешно роди. За жалост гордият баща - дезодорантът "БиЮ", жълта серия, не можа да присъства заради сериозни контузии по време на акта на зачеването на детето. Оказва се, че при него е загубил скалпа си и все още се възстановява, но въпреки това майката сподели, че с бащата смятат да кръстят отрочето си "Рексона" - на пралелята на "БиЮ"...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    След продължителни мъки в болницата "П.Р.Е.Е.Б.А.Х.С.Е." детето успешно роди. За жалост гордият баща - дезодорантът "БиЮ", жълта серия, не можа да присъства заради сериозни контузии по време на акта на зачеването на детето. Оказва се, че при него е загубил скалпа си и все още се възстановява, но въпреки това майката сподели, че с бащата смятат да кръстят отрочето си "Рексона" - на пралелята на "БиЮ"...
    +1

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от dekovbg
    +1
    Emi super k`vo
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Цитирай Първоначално написано от dekovbg
    +1
    +2

basi si4ki mneniq pro4etoh ama 6tom avtorkata ne pi6e zna4i si4ko e ebavka. i az sam na 15 ama ne sam trugnala s dezodoranta to4no. na men sa mi razpraali za edna koqto bila nqkade na 14-15 i s krastavica iskala da se otvori ama i ostanalo par4e. oti6la na lekar i i gy mahnali ama si naranila ne6to i sega nqma da moje da ima deca. ne znam kolko e istina tfa ...taka sa mi razkazvali.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Русе
    то има доста истории вече с вагини и не знам си кви простотии дет са пъхани там ... (краставици, кренвирши...)
    а знам един случай които не е шега а наистина е станало но плс не се подиграваите защото наистина е гадно и момчето не е много добре (има 12 операции заради рак)
    ще го напиша само защото младеща (като мен) да внимава с чайките;
    докато мастурвирал пишката му влязла навутре е била нужна операция ...
    чесно и аз не повярвах но е истина...

може и да е вярно тва но авторката къде е 4е не пише поне да каже кфо е станало..... дано не е ебавка темата 4е ми писна от такива на по 10-12 дето се 4удят кво да измислят.....дано не е ебавка

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    може и да е вярно тва но авторката къде е 4е не пише поне да каже кфо е станало..... дано не е ебавка темата 4е ми писна от такива на по 10-12 дето се 4удят кво да измислят.....дано не е ебавка
    и аз се чудя вече писна ми да чакам

emi da i na men mi e mn lubopitno az si4ki mneniq pro4etoh kazvam ti a taq mai na glupaci ni prai si4kite ......

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    emi da i na men mi e mn lubopitno az si4ki mneniq pro4etoh kazvam ti a taq mai na glupaci ni prai si4kite ......
    хах май да

и аз про4етох вси4ки мнения аре бе кво става с тая мацка да не умре ? тва 1оо на 1оо е ебавка ина4е 6те6е да пи6е не6тту
    Ne sum 79ti nabor ei

am...moje da sa q operirali ...ili prieli v bolnica...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си